Lækkert sengetøj i fine milde farver. Sengetøjet er både blødt og knasende sprødt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert købe flere sæt i fremtiden.
🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetøj Percale i 100 % øko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... Toon meer
Sindssygt lækkert sengetøj - det giver følelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kølende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept på hjemmesiden - hurtig og ukomplice... Toon meer
Jeg har efterhånden købt en del sengetøj fra DAWN og er altid meget glad for oplevelsen. Det er utrolig lækkert sengetøj i den skønneste kvalitet. Leveringstiden er meget hurtig. Alt fungerer bare hel... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
Egå Havvej 25C, 1. mf., 8250, Egå, Denemarken
- kontakt@dawndesigns.dk
- dawndesigns.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har tålmodigt ventet på levering af…
Jeg har tålmodigt ventet på levering af sengetøj i bestemt farve.
Jeg er nu beriget med det.
Det har været værd at vente på.
Hilsen fra Kirsten Sofie

Super tilfreds :-)
Det er 2. gang jeg bestiller hos Jer. Er vild med Jeres produkter - lækre farver, gode detaljer som store knapper og info om "kort side" på faconlagen :-)

Antwoord van DAWN DESIGNS
Dejligt sengetøj virker så let og…
Dejligt sengetøj virker så let og dejligt👍👍

Antwoord van DAWN DESIGNS
Har 2 hvide sæt som vi er virkelig…
Har 2 hvide sæt som vi er virkelig glade for her i huset .👍
Så bestilte 2 hvide sæt mere på forudbestilling .
De er nu modtaget , men ærgerligt over at stropperne er væk og nu erstattet af knapper ....
Og savner også monogrammet Dawn design syet i betrækkets højre hjørne nederst ...

Antwoord van DAWN DESIGNS
Altid dejligt at handle med Dawn
Altid dejligt at handle med Dawn. Det dejligste sengetøj og eminent kundeservice!

Antwoord van DAWN DESIGNS
Smukt og enkelt sengetøj og fremragende kundeservice
Smukt sengetøj i en fantastisk grøn farve ("olive"), som jeg har ventet på LÆNGE, men det var værd at vente på. Det er en lækker kvalitet og rart og køligt at ligge i, om det så kan holde til at være i brug så længe, som der loves, før det skal det vaskes - det må komme an på en prøve. Da jeg lige har modtaget det, kan jeg ikke udtale mig om den side af sagen! Men jeg har, trods et par svipsere med længden på det første sæt, jeg bestilte, kun haft gode oplevelser med DAWN, og kan de holde dampen oppe med deres suveræne kundeservice, som har været hjælpsom, forstående og imødekommende hele vejen igennem, ja, så har de et gennemført godt koncept, for god kundeservice er lige så vigtig som produktet, - de lever fuldt ud op til de 5 stjerner set fra mit synspunkt!

Antwoord van DAWN DESIGNS
Super service, og skønt sengetøj, kan varmt anbefales 😊
Bettina Bergemann

Rigtig Fint produkt
Lang leveringstid, Men produktet er rigtig fint jeg glad for endelig at få det leveret

Antwoord van DAWN DESIGNS
Jeg har købt det sølvimprægnerede…
Jeg har købt det sølvimprægnerede sengetøj og det holder hvad det lover. Fornemmelsen af friskhed holder et godt stykke ud over den første nat.
Jeg troede derudover - fejlagtigt - at mit dynebetræk var syet forkert sammen. I den forbindelse havde jeg en fin og venlig udveksling på mail med firmaet. Hurtig levering.

Virkelig dejlig kvalitet
Virkelig dejlig kvalitet, føles crisp og køligt. Rigtig god kundeoplevelse iforb. med ordre og levering

Antwoord van DAWN DESIGNS
Trods en lang leveringstid pga
Trods en lang leveringstid pga. emballage vælger jeg at give 5 stjerner da sengetøjet er så lækkert og let. Farven er flot og kvaliteten er god. Ikke sidste gang jeg handler hos Dawn

Antwoord van DAWN DESIGNS
Super lækkert sengetøj til den store…
Super lækkert sengetøj til den store forkælelse

Antwoord van DAWN DESIGNS
God service. Hurtig betjening. Opfølgning på mail. Fantastisk produkt.

Antwoord van DAWN DESIGNS
Fantastisk sengetøj det beste jeg har…
Fantastisk sengetøj det beste jeg har prøvet alle penge værd

Antwoord van DAWN DESIGNS
Der var desværre al forlang leveringstid
Der var desværre al forlang leveringstid på det bestilte sengesæt, levering blev rykket flere gange, øv
Kvaliteten må vi se på når vi får det brugt.
NB. Havde håbet på en mere lækker indpakning og ikke "bare" i en plastic pose, finish betyder også noget når det leveres.

Antwoord van DAWN DESIGNS
Dejligt at kunne forud bestille.
Har været skrevet op til levering af varer, når de igen kom på lager. Fik en mail, da varerne endelig var på vej og få dage efter modtog jeg dem. Super dejligt og god service. Tak.