Gulvslipning kan ikke anbefales. De kom ikke til aftalte tider flere gange. Vendte først retur langt senere end aftalt flere gange. Det tog dobbelt så lang tid som aftalt. Måtte gøre opmærksom på f... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Absolut amatør firma. VI skulle have slebet gulv i vores lejlighed, lud på og derefter mat lak. Da vi så resultatet, var der huller i gulvet og gulvet var slebet så meget, at det va... Toon meer
Afventer udbedring af mangler ved malerarbejde Opdateret: De dukkede aldrig op som aftalt. Så hele områder ikke malet, ingen afdækning så maling mange steder på gulv/væg, ikke vasket overflade af... Toon meer
Anlitade dem i augusti för golvslipning inför en flytt. Dagen därpå hämtade de nyckeln, åkte över till Sverige och måste ha fixat golven i hela huset på en dag.. De var i alla fall färdiga på avtalad... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
En skidt oplevelse
En skidt oplevelse
Vi købte en pakke med slibning og lakering samt maling af vægge og lofter.
Gulvene er rimelige men vores trappe som også er blevet slebet er slet ikke blevet mættet efter ludbehandling.
Vores bordplade er også blevet slebet men heller ikke mættet. Første stænk med vand sank ned og efterlod pletter.
Værst er malerarbejdet. Det er virkelig ringe. Tydeligt at det ikke er malere. Køkkenet måtte jeg selv male om og på revner i loftet er blevet malet over og ikke ordnet som lovet.
Sidst er det værd at nævne at aftalen blev indgået med ddgm men endte på besynderlig vis med at blive faktureret fra et andet firma.
Så pas på her. Vi havde en skidt oplevelse
Kan varmt anbefales
Fik afhøvlet, slibet og efterbehandlet med hvid lud + sæbe gulve i hele lejligheden. Ddgm klarede det fuldt ud tilfredsstillende på den aftalte tid og var både venlige og hjælpsomme.
Kan klart give dem en varm anbefaling.
Super fin gulvafslibning
Super fin gulvafslibning og lakering. Venligt personale og en meget konkurrencedygtig pris.
Ubeskrivelig flot gulvafslibning 07-10-2022
Ringede til dem torsdag eftermiddag og de var klar til slibning af mine gulve næste dag kl. 8.00 sharp.
Vildt overrasket over deres ufattelig flotte arbejde, samt virkelig lyttende og venlige folk.
Priserneer også ret gode og arbejdet kom til at trække ud til næste dag uden ekstra omkostninger for mig.
Tak, tak og endnu en gang tak for jeres utrolig flotte stykke arbejde!
Bedste anbefalinger herfra.
Kan kun anbefale DDGM
Kan kun anbefale DDGM. Der har været god og hurtig kommunikation hele vejen igennem og arbejdet (slibning og lakering af to værelser samt tre dørtrin) er rigtig flot udført.
Der var en lille ting som jeg gerne ville have kigget på en ekstra gang. Det kom de straks og gjorde så alt nu er til 100% tilfredshed!
Virkelig flot arbejde
Virkelig flot arbejde, og de kunne komme i løbet af få dage, hvilket jeg havde brug for
Yderst professionel og imødekommende…
Yderst professionel og imødekommende oplevelse. Arbejdet blev udført som aftalt og til tiden.
Så flot arbejde
Vi fik høvlet, slebet og hhv. lakeret og sæbehandlet vores gulve, og de er blevet så flotte. Havde fået bestilt håndværkerne for sent i forhold til indflytning, og var derfor tidspresset. Men de løste opgaven så det hele passede for os. Super god oplevelse, kommunikation og pris.
Super god service og flotte resultater!
Super god service og flotte resultater!
Vi er meget tilfredse! De varmeste anbefalinger herfra :)
Punktlig + ordentlig
Super godt stykke arb.
Så absolut 5 stjerner.
Super flot arbejde både slibning og…
Super flot arbejde både slibning og lakering - kan kun give mine varmeste anbefaling.
Jeg kan ikke bedømme arbejdet
Jeg kan ikke bedømme arbejdet, da de aldrig kom til at lave noget hos mig. De var hurtige til at få lavet en aftale om at besigtige vores hus, så det startede meget godt. Da dagen så kom, ringede jeg en halv time efter aftalt tidspunkt for at høre, om der var nogen på vej. Der fik jeg så at vide, at det var der, men han var 'lidt' forsinket. Han kom så 10 minutter efter (i alt 40 minutter for sent). Forsinkelsen i sig selv var fair nok, da det var om eftermiddagen, og han sikkert kom direkte fra en anden opgave, men det havde været rart at få besked uden selv at skulle tage kontakt. Da han så endelig kom, var han ikke specielt grundig. Jeg havde startet med at skrive en udførlig mail til firmaet om, at vi både skulle have lavet gulve og malet vægge, men det lod ikke til, at han havde læst den. Han foretog nogle målinger og regnede lidt, og så slyngede han en pris ud. Det var så for gulvene. Da jeg så spurgte til malingen, sukkede han lidt og begyndte så at måle igen, hvorefter han fik regnet sig frem til en pris. Vi kunne ganske vist komme frem til, hvilken behandling, gulvene skulle have og hvilken maling, der skulle bruges, men han var allerede færdig efter fem minutter, og hans generelle udstråling signalerede, at han var ret så ligeglad. Da han havde fortalt mig den pris, han var kommet frem til, spurgte jeg så, om han ville sende et tilbud. Han lovede så at sende et tilbud på mail, men jeg fik det aldrig. Så han kan ikke have været ret interesseret i opgaven. Måske havde han forventet, at jeg skulle acceptere prisen på stedet uden noget skriftligt grundlag, men han sagde ikke ret meget. Jeg fulgte aldrig op, for efter det besøg må jeg indrømme, at jeg ikke havde tænkt mig at lade det firma foretage noget som helst i mit hus.
Prof. Gulvafslibning
Vi fik slebet gulve inkl. 3 x lak og alt forløb lige efter planen. De ankom lige til tiden, arbejdede hurtigt, var flinke og smilende under forløbet, efterlod lokalerne pæne og rene med minimal rengøring overladt til os, og så ser gulvene rigtig flotte ud.
Meget anbefalingsværdige!
God kvalitet
Jeg har brugt firmaet flere gange i min virksomhed - arbejde bliver udført uden for vores åbningstid, håndværkere er søde og hjælper med at flytte et bord ell. lign. og efterlader lokaler som ikke kræver den store rengøring.
Super flot arbejde
Flotte gulve!
Flotte gulve! Kontaktede dem via mail og havde fint kontakt igennem hele forløbet. De var der til den aftalte tid og var færdige før end beregnet.
Jeg synes at det er et rigtig flot resultat der er leveret.
Dukkede aldrig op - mangel på seriøsitet
Havde en aftale med dem tirsdag d. 23 marts, alt er super fint. Mandag d. 22 marts ringer de og spørg om vi kan ændre datoen til torsdsg d. 24 marts - jeg siger intet problem. Vi aftaler tidspunkt og alt er fint.
Det bliver så d. 24 marts på det aftalte tidspunkt, ingen dukker op... Ringer til dem for at få forhørt situation og hun vil lige ringe tilbage hurtigst muligt. Får intet opkald tilbage og må derfor selv kontakte dem igen.
I opkaldet blev det lige pludselig min egen skyld de ikke kom, da vi lige pludselig ikke havde en aftale og jeg manglede at sende en adresse, hvilket jeg ikke forstår da alt står sort og hvidt på mail....
Kan kun fraråde at bruge dem, står med et udlejningshus hvori indflytter skal indflytte 4 dage fra slibningen. Presset situation at blive sat i...
Fantastisk flot arbejde
Fantastisk flot arbejde. Jeg fik malet vægge, lofte og afslebet gulve. Lakeret 3 x med hvid mat lak. Det er nærmest en ny lejlighed. Alle aftaler blev overholdt og bedste anbefalinger herfra.
Rigtig god service
Rigtig god service!
Flot arbejde, hvor de passede på mine lister, som jeg lige havde malet. Fin pris, og hurtigt arbejde.
Jeg vil klart anbefale dem til andre :)
Sjusket arbejde
Fik mine gulve slebet og lakeret for ca. 1,5 år siden i forbindelse med køb af ny lejlighed. Resultatet er meget skuffende. Der en stor plet midt på gulvet, der helt tydeligt har fået mindre lak - og som tager imod pletter som bare p...
Desuden virker lak laget enormt tyndt (skulle forestille at være 3 lag) - men fik aldrig bevis for, at det var gjort. Sjusket arbejde alt i alt.
Er nu på jagt efter en et nyt firma der kan ordne gulve igen. Burde ikke have været nødvendigt.
Lees meer over geverifieerde reviews.