Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gulvslipning kan ikke anbefales. De kom ikke til aftalte tider flere gange. Vendte først retur langt senere end aftalt flere gange. Det tog dobbelt så lang tid som aftalt. Måtte gøre opmærksom på f... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Absolut amatør firma. VI skulle have slebet gulv i vores lejlighed, lud på og derefter mat lak. Da vi så resultatet, var der huller i gulvet og gulvet var slebet så meget, at det va... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Afventer udbedring af mangler ved malerarbejde Opdateret: De dukkede aldrig op som aftalt. Så hele områder ikke malet, ingen afdækning så maling mange steder på gulv/væg, ikke vasket overflade af... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kom hjem til de flotteste gulve

Vi fik tilbud på afslibning og lakering af gulve i stue og fordelings gang,så tog vi på ferie i 14 dage og kom hjem til de flotteste gulve, hold da op hvor er det super arbejde, stor tak fra os.

15 december 2016

hurtig tid og flot gulv

Jeg fik hurtig tid til gulvafhøvling, resultatet blev rigtig flot og folkene der lavede arbejdet var søde og gode til at informere i løbet af processen... jeg vil bruge dem igen næste gang jeg har brug for en af deres services :)

9 november 2016

Gulve og maling af en 2 værelses

Vi overtog en 2 værelseslejlighed pr 1.8 og havde bestilt pakkeløsning med gulvslibning, maling og vægge. Oveni havde vi aftalt maling af alt træværk.

Daniel plus tre mand kom som aftalt mandag morgen 1.8 kl 8, og estimerede arbejdet til 5 dage i stedet for de ca 4 dage, som var anslået ubeset.

Lørdag morgen efter de fem dage stod lejligheden klar, flotte gulve, fint malerarbejde og alt rengjort.

28 augustus 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot resultat og hurtig betjening

Vi bestilte ddgm til afslibning og maling af vores nye hus. Vi bestilte ca. en uge før og de var hurtige til at rykke ud og afslutte opgaven til tiden. Vi fik god rådgivning undervejs og det endte med at vi valgte en anden behandling end hvad vi ønskede til at starte med, og resultatet blev pænere end vi havde forventet.

God kommunikation undervejs og generelt en positiv oplevelse.

8 juni 2016

Kan varmt anbefales

Vi har brugt virksomheden to gange og har været meget tilfredse med arbejdet og hele forløbet. Kan varmt anbefale Daniel og hans team.

16 mei 2016

God oplevelse

Jeg kontaktede DDGM for en måned siden og bad om tid til at få slebet ca. 60 kvm gulv. Hurtig respons hele vejen igennem.
Gulvmændene mødte op på slaget 08.00 som aftalt og knoklede i to dage fra kl. 8-18. Der var en lille smule bøvl med kommunikationen ifht. besigtigelse/aflevering, men ikke noget nævneværdigt. Vi er MEGET glade for resultatet der taler for sig selv!

5 maart 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot resultat og god betjening

Jeg kontaktede virksomheden i forbindelse med slibning og reparation af mit gulv.
Gulvet var meget slidt med ridser og limrester på. Efter gulvafhøvlingen og lakeringen er mit gulv så godt som nyt og jeg er meget tilfreds med resultatet og hele forløbet, og vil klart anbefale virksomheden.

Emilie

4 februari 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ødelagt gulv og ekstra regning for reparation

Absolut amatør firma.

VI skulle have slebet gulv i vores lejlighed, lud på og derefter mat lak.

Da vi så resultatet, var der huller i gulvet og gulvet var slebet så meget, at det var ved at knække, når man gik på det.

Desuden lå der lakpletter ud over det hele og man kunne se at luden ikke havde nået at tørre inden lakken blev puttet på.

Derudover havde de efterladt et rod uden lige og ødelagt vores karme.

Efterfølgende har firmaet hverken svaret på mine mails eller taget deres telefon.

Absolut forfærdelig oplevelse-

2 februari 2016

Prisvärda och effektiva!

Anlitade dem i augusti för golvslipning inför en flytt. Dagen därpå hämtade de nyckeln, åkte över till Sverige och måste ha fixat golven i hela huset på en dag.. De var i alla fall färdiga på avtalad tid. Som några kommentarer anger kunde de vara svåra att nå på telefon inför nyckelreturen - kanske utarbetade :) men i det stora hela är vi mycket nöjda.

16 oktober 2015

Flot resultat - fint samarbejde

Vi har benyttet os af virksomhedens pakketilbud hvor vi fik slebet gulve og malet vægge og loft. Vi er meget tilfredse med resultatet og med arbejdet. Vi fik lov til at tage prøver undervejs, da vi var usikre på hvilken efterbehandling der var bedst. Generelt meget fint arbejde og et firma som vi klart vil anbefale.

18 augustus 2015

DUKKEDE ALDRIG OP

Efter en samtale og aftale via telefon hvor jeg blev bedt om at sende en sms med booking og aftalen af et tilbud på at ordne mine gulve, dukkede DDGM aldrig op ved det aftale tidspunkt + telefonen blev aldrig taget og har stadig ikke hørt fra virksomheden.

Ville ikke anbefale denne virksomhed

25 juni 2015

Virkelig dårlig behandling

Vi var meget uenige om hvilken pris vi havde aftalt. Ca. en måned efter arbejdet var udført, mødte en mand op for at "afregne", og bad om at få beløbet kontant - anede ikke at jeg skulle betale kontant ved døren, og desuden krævede han et andet - og højere - beløb end aftalt.

En måned efter jeg havde skrevet dem en mail om episoden, fik jeg et virkelig dårligt svar. Medarbejderne er uhøflige og har tilsyneladende ingen anelse om hvad en bindende aftale, og herunden aftalt pris er.

Derudover var de over en måned om at aflevere mine nøgler tilbage, på trods af flere henvendelser, hvilket er meget frustrerende når man har mange håndværkere.

5 mei 2014
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flot resultat, god pris og rar betjening

Daniel fra De Danske Gulvmænd rykkede ud med kort varsel og har udført et fint stykke håndværksarbejde på mine gamle plankegulve i lejligheden. Selvom opgaven trak langt ud over de timer, han havde tænkt sig at bruge i første omgang var der intet brok eller nye forhandlinger om prisen, selvom den længere arbejdstid ikke kan tilskrives manglende evner, men derimod nogle genstridige gulve. Dertil kommer at Daniel er en meget behagelig fyr med humor og godt gemyt. At det så halter en lille bitte smule med at dukke op til de aftalte tidspunkter gør mindre, når arbejdet bliver udført så godt. Jeg vil klart anbefale DDG til alle, jeg bruger dem selv igen senere i år, når gulvene skal ordnes i resten af lejligheden!

14 juni 2013
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ødelagte gulve og dårlig behandling

Ville ønske at min oplevelse med de danske gulvmænd havde været bedre, så at denne anmeldelse ikke havde været nødvendig. Jeg kan på ingen måde anbefale DDGM.

Det der skulle have været en simpel slibning + ludbehandling (2 dages arbejde) blev til tre måneders torvtrækkeri, med løgne og evindelige forsøg på at slippe uden om konsekvensen ved, at efterlade gulvene fyldt med slibemærker, ødelagte, kabler og grove som sandpapir.

DDGMs mangel på respekt for kunden og håndværksfaget gør, at jeg på INGEN måde kan anbefale dem. I så fald du alligevel forvilder dig til at bestille dem, så husk at få alle aftaler på skrift. Så snart opgaven er "udført" er de umulige at få fat på, og de svarer ikke på mails. Betal ikke før du er 100 % tilfreds.

Det eneste positive jeg kan sige er, at man lærer af erfaring og nu ved jeg, at DDGM ALDRIG skal lave noget for mig igen.

18 december 2012

Yderst tilfredsstillende

Har haft de danske gulvmænd til at slibe og behandle mine gulve , med et meget tilfredsstillende resultat. Der var ikke et finger jeg kunne sætte på, og prisen var heller ikke noget man kunne klage over.
Vil helt klart anbefale de danske gulvmænd for deres profesionelle samarbejde.

20 juni 2011

Tak til De Danske Gulvmænd

Vi bestilte de danske gulvmænd til at ordne vores gamle gulve i huset, samt trapperne. Fra selve begyndelsen har processen været yderst tilfredsstillende. Kl. 07.00 (og ikke et minut for sent) møder vi 2 unge, velsoignerede håndværkere med en god portion humor. Vi tager efterfølgende på arbejde med den aftale at de ringer når de er færdige. Senere på dagen ringede de som aftalt og fortalte at vores gulve har fået makeover. Da vi kom hjem kunne vi ikke tro vores øjne. Gulvene var som NYE, og der var mere rent end vi efterlød det. Vi vil anbefale De Danske Gulvmænd til alle og enhver....Sådan en høj service/kvalitet/nøjagtighed/kvalitet har vi sjælden fået. Og sidst og ikke mindst, så er prisen heler ikke noget man kan klage over! Alt i alt (de danke gulvmænd) TUSIND TAK

18 juni 2011
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.