Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en hue igennem deres hjemmeside, den blev leveret hurtigt. Dagen jeg fik huen, ville jeg vaske den inden brug ifølge vaskenvisningerne. Den lignede slet ikke en hue da den kom ud af... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte et ur til min datter, som hun ikke var tilfreds, hvorfor hun gerne ville returnere uret tilbage. Amalie guidede os igennem returnerings-delen og min datter fik sine penge uden bøvl. To... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

skulle bestille en gave for min kusine, er tideligt ude og køber den 2 uger før. Jeg får ingen faktura eller noget efter at have gennemført betaling 3 gange. derefter får jeg pludselig en besked om at... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte i første omgang kaffeglas, som viste sig ikke at være på lager til hurtig levering. Jeg blev tilbudt, at handlen kunne annulleres, da jeg skulle bruge glassene til en gave få dage efter. Andre g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alt i orden

Hurtig levering og god kommunikation. Varen kom hurtig og sikker frem og var godt pakket ind. Med i æsken lå der 3 parfume prøver og 2 hudpleje prøver.

28 maart 2017

Kvalitetsure og god service

Jeg havde en god oplevelse med kundeservice. I forbindelse med køb af et sportsår til min mand i fødselsdagsgave havde jeg en masse spørgsmål, da min viden på dette område er ret begrænset. Den søde medarbejder hjalp mig med at spore mit ønske ind til præcist det ur som havde de funktioner jeg ønskede. Mit køb kom hurtigt og var godt pakket ind. Det var rart at der var en god kommunikation og hjælp.

14 maart 2017

Behjælpelig kundeservice

Jeg havde købt en rejse og foretaget en booking i god tid. Desværre opstod der sygdom i familien og vi kunne ikke rejse på vores bookede tidspunkt. Jeg kontaktede kundeservice for at høre om de kunne hjælpe mig med at ombooke da hotellet kun skrev på fransk. Kundeservice sørgede for at ombooke vores ophold til en ny dato og de var flinke til at hjælpe med vores bil leje og give og tips og ideer til diverse seværdigheder i området. Korrespondancen var hurtig og venlig og rart at der blev spurgt ind til vores behov og interesser.

19 februari 2017

Tilfreds med mit køb

Fuldt ud tilfreds med mit køb hos dealicious. Jeg havde spørgsmål til en vare og kontaktede derfor kundeservice. De vendte tilbage indenfor kort tid og havde svaret på mine spørgsmål. Mit køb blev hurtigt leveret og med i pakken var der en ekstra gave og et håndskrevet kort.

13 februari 2017

Elendig kundeservice

Jeg fik i julegave et ur fra dealicious, hvor der ikke fulgte et garanti og ægthedbevis med. Jeg havde aldrig hørt om firmaet før og var derfor skeptisk da jeg opdagede dette. Jeg kontaktede dem derfor med henblik på at få pengene retur. Efter jeg havde sendt uret retur fik jeg at vide at jeg kun kunne få et tilgodebevis. Der stod dog på deres hjemmeside at der var udvidet returret i forbindelsen med julen - men grundet at mit ur var købt på black friday så kunne det ikke lade sig gøre (selvom at de selv holdte black friday hvor de ved mange køber julegaver). Min eneste mulighed var så at bytte uret til et nyt, hvor dealicious ville garantere at der medfulgte et garanti og ægthedsbevis. Priserne havde de så imellemtiden justeret så uret nu var dyrere. Som respons på min frustration over prisen, når jeg i princippet nu bare skulle bytte lige over, fik jeg at vide at "det handler om udbud og efterspørgsel".
Jeg anbefaler derfor ALDRIG at man handler hos dealicious - først og fremmest fordi kundeservice er elendig, for det andet har jeg svært ved at stole på deres produkt.

12 februari 2017

God kundeservice

Hurtig levering og gode til at svare på de spørgsmål man spørger om og undersøge de forskellige muligheder inden man laver et køb.

22 januari 2017

Ingen kontaktmuligeder

Jeg har bestilt et ur til min søn i julegave for 4 dage siden. Pengene står reserveret i min bank, men jeg har intet hørt fra firmaet og når jeg forsøger at ringe på det telefonnr der står opgivet, så afvises opkaldet fra starten. IKKE I ORDEN!

22 december 2016

Fantastisk kundeservice

Jeg skulle bruge et ur til min mand og havde en del spørgsmål. Dealicious hjalp mig med at finde det perfekte ur til min mand og han er så glad for uret. Jeg er virkelig glad for den hjælp jeg fik af kundeservice.

5 juni 2016

Simpelt og nemt

Bestilte et armani ur til 2695 kr ( butiks pris 4800 kr ) igennem deres hjemmeside, levering stod der 4-12 dage.
5 dage efter modtog jeg mit ur uden problemer.
Uret var pakket fint ind uden det kunne tage skade.
Kan klart anbefale at bestille ur herfra.

9 juli 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet et par gange nu. Både køb af parfume, smykker og nu en rejse. Rejsen gik til Rom og vi fik 3 overnatninger inkl. Morgenmad. Alt i alt har det været en god oplevelse fra køb til slut.

8 mei 2015

Gode og billige hoteller

Vi har nu benyttet os af hotel tilbudene 3 gange, senest købte vi et ophold
for 2 personer til Prag. Et ophold i 3 dage inkl. morgenbuffet. Som altid plejer vi at booke igennem deres bookingservice. Hotellet i
Prag var et 4 stjernet Best Western og vi var så heldige at få
et fantastisk værelse med udsigt. Morgenmaden var lidt over standard og have det man
kunne ønske sig. Vi har gang på gang haft gode oplevelser og det er dejligt at komme ud og rejse til halv pris.

30 april 2014

Svarer ikke

Har gennem en uge konstant prøvet at kontakte Dealicous, for at få mine penge refunderet for en deal jeg alligevel ikke kunne bruge. De svarer ikke ligemeget om det er gennem mail eller telefon. Urimeligt, og meget uprofessionelt. Sidste gang jeg investerer i noget fra deres side!

4 april 2014

Perfekt Storbyferie med Dealicious

Er lige kommet hjem efter en miniferie til London. Alt fungerer perfekt når man rejser med Dealicious. Det er 3.gang vi bruger Dealicious til storbyferie, da deres priser er meget konkurrencedygtige i forhold. til selv at have besværet med at finde gode lokationer, sammenligne priser, booke hotel osv. Hotellerne som vi typisk vælger at booke passer perfekt til os. Lidt i den eksklusive ende og perfekt afstand til seværdigheder, afstand til centrum, shopping osv. Og så er de superflinke med at anbefale lækre restauranter.
Så næste gang vi skal på storbyferie køber vi det også igennem Dealicious.

22 maart 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode deals og god service

Jeg har brugt dealicious til køb af smykker et par gange.
Sidste gang var de dog desværre gået i stykker under forsendelsen. Kontaktede derfor kundeservice for at høre hvordan jeg skulle forholde mig.
De sørgede for At deres partner sendte et nyt par til mig og jeg skulle sende de defekte retur. Et par dage senere modtog jeg et nyt sæt,som jeg er utrolig glad for.
Dejligt nemt og god service.

20 februari 2014

Gode deals på rejser

Jeg har som så mange andre benytttet mig af en rejse deal fra dealicious. Bi var en tur til Hamburg. Hotellet ligger perfekt i centrum. Det minder måske om andre hoteller men de skiller sig virkelig ud med servicen. Dealicious havde arrangeret en ekstra seng på værelset og en sen tjek ud. Alt var perfekt og stor ros til kokken for den lækre morgenmad.

10 februari 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.