Het is echt schandalig!!! Wij hebben ook de kiekeboe olifant besteld in January 2021. Ook wij hebben een miserable kleine olifant ontvangen. Doe hier iets aan!!! We zijn al zes maanden verder. Zulle... Toon meer
Oplichterij, geen trac en trace code ontvangen. Ruim 2 weken later 2 mini olifantjes ontvangen met post vanuit china. Schandalig.. Wat zal de oplichter lachen om ons goed vertrouwen. Hij komt zich... Toon meer
Rare site ik zou niet snel iemand adviseren om hier iets te kopen. Heb voor Valentijn iets besteld hier nog steeds niks binnen. De site is ook een tijd offline geweest ..... nou is de site weer a... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Het is echt schandalig!!
Het is echt schandalig!!!
Wij hebben ook de kiekeboe olifant besteld in January 2021. Ook wij hebben een miserable kleine olifant ontvangen. Doe hier iets aan!!! We zijn al zes maanden verder. Zullen we ons allemaal verenigen en hier iets aan doen?
Idd,1ster veel te veel voor deze…
Idd,1ster veel te veel voor deze oplichters . Was ook voor mijn kleinkinderen, en ruim 37€ is ook niet niks! Bah.
28 mei 2021
28 mei 2021
Leuke actie olifant 1+1gratis. Nou niets ontvangen, maar wel mijn geld weg.
Wordt niet op mails gereageerd.
Dat dit kan gebeuren? Pure oplichting!
Wilma
Oplichterij
Oplichterij, geen trac en trace code ontvangen.
Ruim 2 weken later 2 mini olifantjes ontvangen met post vanuit china.
Schandalig..
Wat zal de oplichter lachen om ons goed vertrouwen.
Hij komt zich zelf vast nog wel tegen.
Ook hier is één ster nog teveel
Ook hier is één ster nog teveel. In januari een leuke olifant besteld wel een bedankje dat je gereageerd hebt maar na zoveel mailtjes hoor je niks meer de site is opgegeven en het is gewoon niet aangekomen en het is wel betaald. MIJN COMPLIMENTEN HOOR.
Op 21 januari 2021 olifantje besteld…
Op 21 januari 2021 olifantje besteld voor een bedrag van 37,90 euro maar na verschillende mails nog altijd niets ontvangen. Je ontvangt wel een mail na bestelling met bedankt maar na al die tijd kan je alleen maar concluderen dat het hier om oplichterij gaat. Grote proficiat hoor!!!
1 ster is nog teveel voor deze…
1 ster is nog teveel voor deze oplichters, na maanden kwamen er 2 kleine olifantjes aan in plaats van de knuffel olifant. De site bestaat niet meer en ze antwoorden ook niet op mails!! Oppassen voor je iets besteld!!! Ik neem zeker verdere stappen met de politie om deze aan te geven.
ok heb de olifant nog niet binnen was…
ok heb de olifant nog niet binnen was kado voor mijn klein zoon erg jammer
Heb in januari kiekeboe olifant besteld…
Heb in januari kiekeboe olifant besteld nog steeds niets ontvangen,wel 2 mini olifantjes nog geen cm groot. Vind dit zeer schandalig hopelijk word hier toch iets aan gedaan!
Nog nooit zo’n slechte ervaring gehad.
Nog nooit zo’n slechte ervaring gehad.
Wachten al vanaf 19 januari op onze bestelling voor een kleinkind.
Lijkt sterk op oplichterij
Ook ik ben opgelicht door hetzelfde…
Ook ik ben opgelicht door hetzelfde bedrijf, alleen hebben ze nu de naam verandert in kinderwebshop.nl.
Bij mij precies hetzelfde aan de handhand in januari besteld en nog niks binnen.2 keer mail gestuurd ze hebben nog niet het fatsoen om te reageren in januari besteld en nog niks binnen.
Bij mij hetzelfde januari besteld en nog niks binnen.2 keer mail gestuurd ze hebben nog niet eens het fatsoen om te reageren
OPLICHTING !!!!
Ook zoals zovele hieronder hebben geschreven heb ik dus ook een Olifant besteld voor 39,95 in Januari 2021
Ook tot op heden geen grote olifant ontvangen. Wel twee mini olifantjes van 1 cm groot jaja van Ome Alie 😠
Oplichters Kiekeboe olifant
Poos geleden blauw met grijze kiekeboe olifant besteld voor mijn kleine neefje. Duurde me te lang, website dealstogo opgezocht, website foetsie, bestelling volgen link werkte ook niet meer.... maar alleen de tekst: wegens extreme drukte nemen we geen nieuwe bestellingen meer aan, de lopende bestellingen worden allemaal nog geleverd. Vandaag kwam er een minipakketje binnen.... tot mijn verdriet waren het 2 kleine plastic olifantjes.... en grijze en een blauwe. Wat een schandalige oplichting, weg € 50,- . Doet iemand hier iets aan? Ik doe al 10 jaar online aankopen, zoiets is mij nog nooit overkomen.
Slechte klantenservice
De kiekeboe olifant in januari besteld. Levering ging heel vlot, maar helaas werken de oren niet. Diverse emails gestuurd, maar krijg geen reactie. Super slechte service
Hier bende oplichters..ook in België via deals Togo…
Hier ook in België via deals Togo kiekeboe olifant besteld en betaald in januari... niets ontvangen,uitgenomen 2 kleine olifantjes in plastic van 1 cm groot afkomstig vanuit uzbekistan! men kon niets traceren.....op mail geen antwoord
OPLICHTERS
OPLICHTERS! Had een kikeboe olifant besteld en heb 2 olifantjes van nen cm groot gekregen ... OPLICHTERS!!
Rare site kijk uit!
Rare site ik zou niet snel iemand adviseren om hier iets te kopen.
Heb voor Valentijn iets besteld hier nog steeds niks binnen. De site is ook een tijd offline geweest ..... nou is de site weer actief en beweren ze allen leveringen nog na te komen.
Als ik dan een mail stuur met hoe of wat krijg ik geen gehoor helaas ☹️
Twee maanden geleden een bestelling…
Twee maanden geleden een bestelling gedaan. Al vanaf het begin de melding gekregen dat het allemaal wat langer ging duren. Op zich heb ik daar begrip voor. Maar twee maanden is gewoon te lang. De site is gesloten en ik heb geen bericht ontvangen over het hoe en waarom en de trackingcode werkt niet meer.
heb vandaag eindelijk olifant gekregen
heb vandaag eindelijk olifant gekregen. grootste oplichterij ooit!! twee olifantjes van ongeveer1 cm groot in plastiek. daarvoor bijna €40 betaald bende paljassen. dus voor al wie besteld heeft bij die fraudeurs zijn hun centen kwijt. hoop ooit dat karma bij jullie passeert oplichters