DealYO.nl

Oplichters! Iets besteld maar nooit gekregen. Ben nu met Paypal bezig om mijn geld terug te krijgen. Hun website geeft aan dat ze gestopt zijn. Zijn waarschijnlijk nooit begonnen.

Ik heb zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. Ze kopen allerlei spullen uit China en ze verkopen dit voor een te hoge prijs. Als je wilt retourneren dan krijg je het verzoek dit aangetekend te doen... Toon meer

Helaas heb ik de reviews over dit bedrijf te laat gelezen,ik had een telefoonhoesje besteld en (uiteindelijk na 8weken pas) een kapot product gekregen , na mailen en foto's toesturen over het kapotte... Toon meer

Gelukkig een kleine bestelling gedaan, wifi router van € 25,00. Natuurlijk niet ontvangen, wel betaald. Reeds 22 dagen onderweg. Heb voor het eerst niet gekeken naar reviews, omdat ze binnenkwamen v... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

telefoonnr niet in gebruik

Schoenen besteld maat 37, ik ontving een schoen omgerekend maat 40. Na drie weken op de levering gewacht te hebben. Het telefoon nummer op de website is niet in gebruik. Wat een gedoe weer.

23 december 2019

Nog steeds niets ontvangen, retour adres niet op hun site

Nog steeds geen telefoonhoes, besteld op 7 december. Inmiddels heb ik een gekocht voor mijn iPhone 8. De track en trace veranderd steeds, eerst zou het op 19 december bezorgd worden. Nu is dat 26 december.

Ik heb deal.yo.nl een email gestuurd om te laten weten dat als het aankomt stuur ik het gelijk terug. Geen reactie tot nu toe. Hun retour adres staat niet op hun site. Heeft iemand die retour adres voor mij??

23 december 2019

Duur product voor lage kwaliteit

Telefoon hoesje van 20 euro besteld. Glas en magneet randje. Dacht dat het wel goede bescherming was. Alleen achterkant beschermt, voorkant is gewoon niks wat niet in de omschrijving staat. Bij terugsturen mag je zelf verzendkosten betalen. Heb er meer dan een maand gewacht dus dacht dan maar...

Binnen no- time (2 dagen) een sterretje in het glas en vlijm scherpe glas splinters. Gewoon gevaarlijk. Ooit van plexiglas gehoord?

18 december 2019

9 Nov Earpods besteld

9 Nov Earpods besteld. Tot op heden niks ontvangen. Meermaals contact gehad maar wordt aan lijntje gehouden terwijl track en trace, uit China, duidelijk shipment canceled aangeeft. Ik wil mijn geld terug!!

Zie ook mijn review so 14 en 26 oktober

Vandaag 11dec’19 nog steeds niets ontvangen. Na divers mail contact bleek er iets niet goed gegaan te zijn en art. Werd opnieuw verzonden. 20-11 bericht ontvangen met nieuw traceringsnummer van een postbedrijf uit Frankrijk. Na inloggen was het nr nog niet bekend ook niet bij buitenlandse tracering bij PostNL. En maandag j.l. Was te zien dat de levering had plaats gevonden op 5-12 om 17:40.....? Nou niet bij mij. Contact gezegd met PostNL en daar kreeg ik te horen dat het traceringsnummer op een heel ander adres en naam Staat en daar heeft de levering plaatsgehad. Kamer van koophandel maar eens raad gepleegd daar staat op het KvKnr 27308264 een Reclame Advies bureau Onder uit ‘s -Gravenhage met webdesign ik ga hier nu echt mijn twijfels krijgen.

EarPods besteld

EarPods besteld, na 3 weken nog steeds niets binnen gekregen en via track en trace is het pakketje ongeveer al de hele wereld over geweest waaronder al 3x in Nederland.

Helaas, ik ben er ook ingetrapt.

11 december 2019

Airpods besteld en Chinese rommel ontvangen

Airpods besteld en ontvangen, echter had dit bedrijf gewoon bij Ali besteld en naar mijn adres gestuurd. Dus heb ik chinese rommel ontvangen.
De airpods verliest steeds de verbinding tijdens het telefoneren met mijn Samsung S10.
Dus als je iets ziet bij dit bedrijf, kun je beter zelf bestellen bij Ali, tegen de helft van de prijs!!

10 december 2019

Wel aangekregen super blij mee!

Wel aangekregen super blij mee!
3 weken levertijd, Niet erg geef het wel aan op de site. De oordopjes heb ik wit gekozen en zwart aangekregen. Toch heeel blij mee maar had wit gekozen. Toch bedankt dealyo

9 december 2019

Full body iphone case 6s magnetisch

Dit staat er vermeld bij de beschrijving van het hoesje: Deze ultra dunne magnetische anti-shock case voor de iPhone is net even anders dan de modellen die je eerder hebt gezien. Deze case beschermt niet alleen de randen en de voorkant van je iPhone, hij beschermt je hele iPhone! En dat zonder dat je met kleine schroefjes hoeft te gaan zitten prutsen, want deze case wordt bij elkaar gehouden met een stel zeer krachtige en compacte magneetjes.

Ik ontving het hoesje en alles wat hierboven is vermeld is totaal niet waar. Het leek er niet eens op! Ik krijg mijn geld terug maar dan moet ik zelf de verzendkosten betalen of ik mag het artikel houden en dan storten ze de helft terug.

26 november 2019

Twee telefoonhoesjes gekocht

Twee telefoonhoesjes gekocht. Duurde vrij lang voor ik deze ontving. Helaas voldeden deze niet aan mijn verwachting. Gemaild en netjes antwoord terug ontvangen. Hoesjes retour gezonden en conform de algemene voorwaarden geld binnen 14 dgn retour ontvangen op mijn rekening.

26 november 2019

Ik heb besteld en betaald

Ik heb besteld en betaald. Gelukkig maar 25 euro maar ze reageren niet op mail en tel is in gesprek. Ben bang dat ik niks ga krijgen.
Wat kan je dan nog doen?
Is t bedrijf failliet ofzo? Ik lees allën maar slechte recensies. Dit kan toch niet doorgaan.

25 november 2019

Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik…

Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik het. Wat een oplichters. GPS horloge gekocht 10 september, meteen sim only contract afgesloten bij T mobile welke de dag erna in is gegaan....in afwachting op het horloge wat 3 tot 5 dagen zou duren.... Aaaah.... 3 tot 5 dagen verwerkingstijd betekende iets anders, na 5 dagen kreeg ik track en tracé code.... verwachtte levering 30 dagen! Na de zomervakantie dus (natuurlijk besteld on te gebruiken TIJDENS). Toen het horloge arriveerde begon het gezeul (sorry, geen andere woord voorhanden). SEtracker met om de 30 seconde reclame moest worden geïnstalleerd (achteraf pas de recensies hierover gelezen... Chinese Big Brother app), dus voor het gemak de betaalde versie gekocht. Toen begon het installeren wat niet lukte... storing na storing.... na 18 mails krijg ik eindelijk reactie van Dealyo 'help'desk... geen sorry maar dit:

Hi Tamarra,

Je kan het product retourneren alleen betaal je wel zelf de verzendkosten.

Of je mag het product houden en wij storten 50% van het aankoopbedrag terug.

Geen afsluiting of toelichting hoe nu verder.

Inmiddels is het 13 november en heb ik nog steeds geen geld retour noch een werkend horloge. Maar wel maandelijks een afschrijving voor de simkaart contract en SEtracker app.

Oplichters die nergens op reageren!

13 november 2019

Wat een oplichters

Wat een oplichters, ja ook ik vergeten eerst te controleren. Ook een hoesje bestelt voor de iPhone 11. Niets krijg je te horen!! Dacht ook even wat sneller dan ALI, maar de chinezen kun je meer vertrouwen dan deze site wie er ook achter zit. Maar we kunnen ze wel ff goed terug pakken door met z'n allen een weekje elke dag minimaal 100 mails in één keer wel achter elkaar te versturen. FF die mailbox laten exploderen. Want ze reageren NIET op mails, chatbox of telefoon. Dit zijn oplichters eerste klas en hebben een dik vel waar zeker wat van af geschraapt moet worden via ze lastig te vallen via social media. dus NOOOOOOOIT DAAR WAT BESTELLEN

1 november 2019

Reageerd nauwelijks op mail. Beloofd om geld terug te storten maar gebeurt niet. Heb gevraagd om het verkeerde product retour te sturen, maar te vergeefs. Producten komen rechtstreeks vanaf aliexpress. Ow ja als je ze probeert te bellen.... helaas dat nummer bestaat niet.

31 oktober 2019