Oplichters! Iets besteld maar nooit gekregen. Ben nu met Paypal bezig om mijn geld terug te krijgen. Hun website geeft aan dat ze gestopt zijn. Zijn waarschijnlijk nooit begonnen.
Ik heb zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. Ze kopen allerlei spullen uit China en ze verkopen dit voor een te hoge prijs. Als je wilt retourneren dan krijg je het verzoek dit aangetekend te doen... Toon meer
Helaas heb ik de reviews over dit bedrijf te laat gelezen,ik had een telefoonhoesje besteld en (uiteindelijk na 8weken pas) een kapot product gekregen , na mailen en foto's toesturen over het kapotte... Toon meer
Gelukkig een kleine bestelling gedaan, wifi router van € 25,00. Natuurlijk niet ontvangen, wel betaald. Reeds 22 dagen onderweg. Heb voor het eerst niet gekeken naar reviews, omdat ze binnenkwamen v... Toon meer
Zeeeeeer slecht ga er niet mee in zee.
Zeeeeeer slecht ga er niet mee in zee.
Ik ben er ingetrapt heb niet goed gekeken daar nu veel spijt van.
Je krijgt geen enkele reactie of een verzonnen verhaal .
Voor mij te laat maar blijf hier uit de buurt.
Oplichters 😭😭
Oplichters 😭😭. Niks bestellen op deze website. Zij bestellen spullen van AliExpress en verkopen ze weer met hoog prijs vragen.
Op 12 december 2020 kapot hoesje…
Op 12 december 2020 kapot hoesje ontvangen direct gemaild met foto's erbij tot op heden gewoon geen oplossing ze reageren continue met hetzelfde antwoord graag foto en bestellingnummer zowel mail als Messenger wil gewoon me geld terug inmiddels allang een ander hoesje en niet via dealyo en na de reviews te hebben gelezen kan ik wel fluiten naar me centen
25-09-2020 bestelling geplaatst…
25-09-2020 bestelling geplaatst flipover case en tot deze dag 11-02-2021 nog steeds niks ontvangen. Wel duizenden mails gestuurd waar niet op gereageerd word en als ze wel reageren gebeurt er verder helemaal niks.ik wil graag mijn geld terug maar ook daar word niet op gereageerd
Slechte site
Hier nooit iets bestellen. Komt gewoon via Ali
Telefoonhoesje besteld dat na 1x vallen volledige kapot was. Zeer slechte kwaliteit en het komt gewoon via Ali Express. Nooit bestellen hier!
Ze Zijn oplichters!
Ze Zijn oplichters!
Ze bestellen het bij aliexpress
Bij aliexpress is het veel goedkoper dan bij hun
Nooit bestellen bij hun!
Ik keek ook achteraf pas naar de Reviews
Heb spijt van dat ik bij hun heb besteld!
Het is als je 1 een ster kan geven want…
Het is als je 1 een ster kan geven want het zijn vieze oplichters
Misdadigers
Misdadigers. Echte criminelen! Bril besteld voor €21,95 maar kreeg een niet besteld brilletje van €0,50 geleverd. Meer dan 50 keer een mail gestuurd met foto's en de vraag om het juiste produkt te leveren. Geen reactie.
Je hebt positieve review gevonden
Ik had bij Dealyo besteld en keek achteraf pas naar de reviews. Toen ik deze las, dacht sh!t had ik maar niet besteld. De track en trace code werkte bij mij niet. Maar gelukkig kreeg ik vandaag mijn pakketje binnen. Ben helemaal tevreden. Ik kreeg het 8 dagen nadat ze de track en trace code hadden gestuurd. Ik heb geluk gehad. Overigens denk ik dat corona een grote invloed heeft gehad op de leveringen (staat ook vermeld op hun website)
zeer zeer slecht oplichters zijn het
zeer zeer slecht oplichters zijn het
in november wat besteld
en betaald
nu nog steeds niks ontvangen eind januari
en ze geven geen gehoor
en ook nog geen geld terug betaald
Wat een ongelovelijke oplichters
Wat een ongelovelijke oplichters! Had laarsjes besteld en ten 1e klopt de maat voor geen meter. Heb n 40 besteld en mn vriendin met maat 38 komt er nog niet eens in en ten 2e is het plastic uit China.
Wat een troep en reageren op emails doen ze niet eens meer! Heb al meerdere keren gemaild dat ik mijn geld terug wil of dat ze met een passende oplossing moeten komen.
NOOIT bestellen bij dit bedrijf. Je wordt opgelicht en dezelfde producten zijn bij AlieExpress 75% goedkoper.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf op een vraag krijg je een standaard, vóóraf geprogrammeerd, antwoord wat een waardeloze onderneming levertijden worden bij lange na niet gehaald, als je het bestelde al ontvangt.
Bestelling gedaan op 25-11-20.
Bestelling gedaan op 25-11-20.
Nog steeds niet ontvangen. Mail sturen helpt niet, krijg geen reactie.
Heel erg dit.
Aliexpress meuk
Oplichters
22/10/2020 besteld, tot op vandaag niets ontvangen. Antwoorden niet op mails.... zeer slechte communicatie - opvolging pakket. Ze zijn de 1ster zelfs niet waard.
Hoe kan je zo mensen oplichten. Hopelijk krijgen ze dit zelf terug.... karma is a bitch!
DealYo = DEALNO!!!!
DealYo = DEALNO!!!!
NIET DOEN MENSEN. ZO DOM GEWEEST OM NIET EERST DEZE SITE TE CHECKEN....
WEKEN GEWACHT OP BESTELLING EN MOEST RETOUR....GEEN DIRECTE AFHANDELING VAN JE CENTEN MAAR TRAGE REACTIES, FOTO'S STUREN VD VERKEERDE AANKOOP NAAST JE EIGEN MOBIEL
OF EEN 1/3 GELD TERUG EN HOPEN OP EEN NORMALE AFHANDELING.
ALS LAATSTE DAN MAAR OPSTUREN NAAR....VERWEGGISTAN!!!
EN NU IK DEZE RECENSIES LEES GA IK DAT NIET DOEN NATUURLIJK EN IS DEGENE DIE IK HIER IN NEDERLAND MAIL...GEWOON EEN OPLICHTER....
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. Kreeg verkeerd product, teruggestuurd maar nooit mijn geld terug gekregen. Ettelijke malen gemaild, nooit reactie.
Ze verdienen niet eens 1 ster.
Slecht
Het duurt veel te lang voordat er geleverd word ofterwijl Nederlandse Ali express
Eigenlijk niet eens 1 ster waard
Eigenlijk niet eens 1 ster waard! Wat een oplichters! in juni iets besteld en nog steeds niets ontvangen! Eerst zou mijn adres niet kloppen en moest het opnieuw verstuurd worden. Maar niets..... Nu geen reactie meer op mails. Dus koop hier niet!