Oplichters! Iets besteld maar nooit gekregen. Ben nu met Paypal bezig om mijn geld terug te krijgen. Hun website geeft aan dat ze gestopt zijn. Zijn waarschijnlijk nooit begonnen.
Ik heb zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. Ze kopen allerlei spullen uit China en ze verkopen dit voor een te hoge prijs. Als je wilt retourneren dan krijg je het verzoek dit aangetekend te doen... Toon meer
Helaas heb ik de reviews over dit bedrijf te laat gelezen,ik had een telefoonhoesje besteld en (uiteindelijk na 8weken pas) een kapot product gekregen , na mailen en foto's toesturen over het kapotte... Toon meer
Gelukkig een kleine bestelling gedaan, wifi router van € 25,00. Natuurlijk niet ontvangen, wel betaald. Reeds 22 dagen onderweg. Heb voor het eerst niet gekeken naar reviews, omdat ze binnenkwamen v... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
heel slecht
heel slecht , ze verkopen spullen van allie expres , de sticker zit nog op de envelop.
na al deze reviews hoop ik dat hier snel iets aan gedaan wordt.heel erg als je zo je geld wil verdienen.
Zeer maar dan ook zeer slecht C.Q niet leveren
Zeer maar dan ook zeer slecht leveren niet en komen met mails dat er wel is geleverd. Niks kopen hier!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geen juiste informatie wordt er gegeven
Kom er achter dat de producten uit China komen, in deze crisistijd. Ben er weer ingetrapt. Kan niet annuleren.
Waardeloos dit bedrijf weken moeten…
Waardeloos dit bedrijf weken moeten wachten op cover voor mobiel krijg ik eindelijk product is het gebarsten. Vervolgens tiental keren gemaild krijg je amper een reactie. Koop hier niks !
Ik heb een telefoon hoesje besteld ben…
Ik heb een telefoon hoesje besteld ben al paar maanden verder en nog nix binnen heb niet eens bevestigen van verzending echt grote oplichters zijn het en reageren praktische niet dus koop hier nix zijn oplichters
Nooit nooit nooit nooit Nooit nooit…
Nooit nooit nooit nooit Nooit nooit Nooit nooit nooit nooit nooitNooit nooit nooit nooit hier bestellen wat een pannenkoeken zeg man man man kan toch niet dit oplichters 1ste klas van mij mogen jullie de tent sluiten.
Wat een waardeloze club
Wat een waardeloze club! GRAAIERS. Als je zo je geld moet verdienen...simpelweg oplichters. Neem mijn advies aan, bestel hier niet.
Oplichters.
Nu al meer dan een maand gewacht op mij…
Nu al meer dan een maand gewacht op mij telefoon hoesje. Mail gestuurd, kreeg zowaar bericht terug waarin ik verwezen werd naar de algemene voorwaarden.
Nog niets ontvangen. Weer mail gestuurd waarin ik de overeenkomst wil ontbinden en mijn geld terug wil. Natuurlijk niets gehoord. Kortom BESTEL BIJ DEZE OPLICHTETS NIETS!!!!
service?
bluetooth transmitter voor in de auto besteld. na 5 dagen geen bevestiging. na 15 werkdagen... geen bevestiging. toen zelf maar een mailtje gestuurd waar ik de reactie op kreeg dat een bestelling binnen 15 werkdagen verzonden word. na 20 werkdagen nog steeds geen track en trace code ontvangen. zojuist dus maar een mail gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil.
enige contact mogelijkheid is via de mail en daar word nagenoeg nooit op gereageerd. misschien een leuke topic voor kassa/ tros radar?
word vervolgd....
Na weken gewacht te hebben twee…klacht
Na weken gewacht te hebben twee verkeerde hoesjes wel betaald gelijk
Een mail gestuurd krijg niks geen
Bericht terug wel me geld kwijt echt
Een waardeloze zaak nooit meer daar
Iets bestellen.
Ik wacht al een maand op mijn…
Ik wacht al een maand op mijn telefoonhoesje!! Ik hoop dat het nog komt...
Me bestelling na 4 weken nog steeds niet binnen gekrege
Bij bestelling zou het bij 3 werk dagen geleverd worden maar helaas nog steeds niks binnen
Groot oplichters ze beloven maar niks na komen dus niks bestelen
Wel bestellen en betalen maar niks…
Wel bestellen en betalen maar niks binnen krijgen. Per ongeluk mail weggegooid. Moet mijn ordernummer doorgeven dat in de mail. Ver wachten dat ik 2x verzendkosten ga betalen. Ga je administratie goed nakijken.
Eigenlijk geen ster waard.
OPLICHTERS NIET BESTELLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 KEER GEMAILD niks terug gestuurd 2 weken later muis stuk gevallen en je krijgt je geld niet TERUG laat dit een waarschuwing zijn
Het duurt heel lang en je kunt niet…
Het duurt heel lang en je kunt niet afbreken
Wacht al 9 dagen op mailtje dat mijn…
Wacht al 9 dagen op mailtje dat mijn hoesje überhaupt verstuurd is.
En hun mailen, ach eigenlijk heeft het totaal geen zin, hoop bla bla. Zal direct voor U contact opnemen met onze logistieke afdeling en vervolgens hoor je niets meer.
Erg jammer, 1 ster is mij te veel waardering.
Duurt heel erg lang....
Wacht al twee weken op een klein artikel!! Ongelofelijk dat dit zo lang duurt
Na een hoop verzonden mails ( waarop in…
Na een hoop verzonden mails ( waarop in eerste instantie geen reactie ), na meer dan een week wachten - eindelijk - berichtje terug gehad.
Ik mocht de bestelling ( van het verkeerd geleverde artikel ) retour zenden of kon kiezen voor helft van het geld terug. Na mijn eerdere - kritische - review dus deze aanvulling, want eerlijk is eerlijk....
laconieke klantenservice
Had een telefoonhoesje besteld, perongeluk een verkeerde maat.
Dezelfde minuut gelijk een bericht verstuurd met het vraag of ze dat kunnen aanpassen.
Geen reactie dus de volgende dag weer een bericht gestuurd, wegens het lange verzending zit ik lang zonder hoesje voor me nieuwe telefoon.
Weer geen reactie dus nog een keer gemaild.
Totaal 3x bericht!
Krijg ik daarna een bericht, is al verzonden via track en tracé daarom kan geen wijzigingen meer gemaakt worden.
Nou lekker dan eerst dagenlang niet reageren en daarna is het opeens verzonden, nu kan ik op de hoesje wachten en weer terugsturen en dan weer anderhalf week lopen wachten op de juiste hoesje. Ik moet deze terugsturen want is €20,- voor een verkeerd hoesje.
En net gekeken op Ali expres zelfde product 17 euro goedkoper!! Niks bestellen bij Dealyo ze willen alleen geld innen!
Bedankt Dealyo!!!