Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi modtog 2 måneders kassen med lidt forskelligt (4 ting). Vi var især glade for sansetørklædet, som vi fik mange smil (og vågne timer) til at gå med. Derudover var der en skildpadde med både lyd og b... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Legetøjets stand levede i min optik ikke op til prisen man betaler for leje. Derudover modtog vi legetøj til +18 måneder til vores søn på 7 måneder. Vi brugte kun 2 ud af 5 stykker af det tilsendte le... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk koncept. I stedet for at købe nyt, dyrt børnelegetøj som fylder hjemmet kan man med DearBaby hver måned skifte til nyt (brugt) legetøj, som passer præcis til den nysgerrighed og udviklin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk koncept med inspirerende legetøj, man ikke selv havde tænkt på! Derudover har man ikke sit hus fyldt op med alverdens ting og sager, fordi legetøjet bliver skiftet ud. Bæredygtigt og rart... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderspeelgoedwinkel
  2. Kinderwinkel
  3. Speelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

UDLEJNING AF BABYUDSTYR: Hos DearBaby kan du leje babyudstyr i høj kvalitet og gøre hverdagen både nemmere og mere fleksibel. Vi udlejer populære produkter som slyngevugger og vugger fra Moonboon og Membantu, rejseklapvogne fra Joolz, autostole fra BeSafe samt tumle- og aktivitetslegetøj til baby og små børn. Mange typer babyudstyr bruges kun i en kort periode, og derfor giver det god mening at leje fremfor at købe. Med udlejning hos DearBaby kan du afprøve produkterne i dit eget hjem, før du beslutter dig for at investere. Det reducerer risikoen for fejlkøb og sikrer, at du vælger det helt rigtige til dit barn. Bliver du glad for et produkt, har du mulighed for at frikøbe det inden for 3 måneder, hvor dine lejeomkostninger fratrækkes. Alternativt kan du nemt returnere produktet igen. Alt udstyr er i rigtig fin stand og bliver grundigt rengjort og kvalitetssikret mellem hver udlejning. SHOP SÆRLIGT UDVALGT LEGETØJ OG UDSTYR: I DearBabys shop finder du nøje udvalgt legetøj og babyudstyr til børn fra 0–5 år. Sortimentet er sammensat i samarbejde med eksperter og baseret på erfaringer fra tusindvis af forældre. Fokus er på produkter, der understøtter barnets motoriske, mentale og sproglige udvikling. Vi har gjort det nemt at vælge rigtigt ved at samle de bedste produkter ét sted – så du undgår fejlkøb og sparer tid i hverdagen. Du finder både kendte kvalitetsbrands og gennemtestede favoritter, som fungerer i praksis. Du behøver ikke være medlem for at handle i shoppen. LEJ LEGETØJSKASSER 0-3 år: DearBabys legetøjskasser er udviklet af eksperter og indeholder nøje udvalgt legetøj, der er tilpasset barnets alder. Ombyt legetøjskassen hver måned, så du altid har legetøj, der understøtter dit barns udvikling.

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lærerigt legetøj i fantastisk kvalitet

Jeg har bestilt en del af deres pre-loved produkter til min søn - de er virkelig dejlige. 😍 Der er lidt brugsspor, men overhovedet ikke noget, som han selv ellers ikke vil lave efter et par timer leg. Man kan se, at det er en ordentlig kvalitet legetøj.

9 mei 2025

Antwoord van DearBaby

Tusind tak for din fine feedback! 😍
Vi elsker, at vores pre-loved produkter får nyt liv i små hænder - og du har helt ret, slidspor betyder jo bare, at det er legetøj med historie og god kvalitet 💛✨

Bedste hilsner
Frederikke, DearBaby

Helt vildt god kundeservice❤️

23 april 2025

Antwoord van DearBaby

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 🥰

De bedste hilsner
Frederikke, DearBaby

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi havde bestilt en kasse med legetøj…

Vi havde bestilt en kasse med legetøj for 5 dage siden og vi har endnu ikke hørt noget.
Vi ønsker nu at opsige aftalen og annullere ordren, hvilket virker meget uoverskueligt og nærmest umuligt. Meget uoverskuelig hjemmeside og slet ikke til at gennemskue om man kan komme ud af det..
Øv oplevelse, som ikke kan anbefales.

3 april 2025

Antwoord van DearBaby

Hej Cecilie, Umiddelbart lyder det som en misforståelse af vores koncept – og det er jeg selvfølgelig ked af.
Når du tilmelder dig vores abonnementsløsning på legetøjskasser, modtager du dine forsendelser i henhold til den termin-/fødselsdato, du registrerede ved tilmelding.

Det betyder, at du ikke nødvendigvis modtager en kasse straks efter tilmelding 😊

Havde du eksempelvis termin den 13. i en given måned, vil du modtage din første kasse den 13. april. På den måde sikrer vi, at du altid får legetøj, som passer til dit barns udvikling.

Informationen om levering er beskrevet på tilmeldingssiden, under fanen 'Sådan fungerer det', og fremgår også i din ordrebekræftelse.

Måske er din ordrebekræftelse havnet i din spammappe?
Alle betalinger følger desuden afsendelsen af pakken – du bliver altså ikke trukket, før kassen sendes herfra 😊

Du kan finde svar på alt om opsigelser i vores FAQ. Under abonnementsoplysninger på din profil skriver vi også, at du blot kan sende os en mail, hvis du ønsker at opsige.
Vi besvarer alle mails indenfor én hverdag – og du er også altid velkommen til at ringe til os på 2512 0007 ❤️

Havde du kontaktet os inden din anmeldelse, havde vi helt sikkert kunnet afværge din bekymring.
Vi er her nemlig kun for at levere god service og gode legeoplevelser til vores kunders børn 🤗

Hvis du har lyst til at modtage legetøjskassen alligevel, må du endelig kontakte os.

Bedste hilsner Dorthe

Bedste kundeservice og koncept

Helt klart den bedste kundeservice og koncept jeg har stødt på!
Vi havde en mindre udfordring på hjemmesiden og kunne derfor ikke placere en ordre.
Efter et hurtigt opkald til firmaet var problemet løst med det samme og vi kunne placere vores ordre. Tak til Dorthe for lynhurtig hjælp og god kundeservice. Vi glæder os til at modtage vores pakke.

31 maart 2025

Kære Selina, tusind, tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! 💛

Vi bliver så glade helt ind i hjertet, når vores kundeservice og koncept gør en forskel – og hvor er det skønt at høre, at Dorthe kunne hjælpe jer hurtigt videre 🌼

Vi glæder os mindst lige så meget til, at pakken lander hos jer – og håber, den bringer masser af glæde 🧸✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig et godt koncept.

18 maart 2025

Antwoord van DearBaby

Vi er så glade for, at du synes godt om konceptet, det betyder meget for os! 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er super glade for de månedlige…

Vi er super glade for de månedlige legetøjskasser til vores 1-årige datter! Hver måned får vi en kasse med legetøj, der passer til hendes udvikling, og det er både praktisk og bæredygtigt. Vi slipper for at opbevare en masse legetøj og kan i stedet fokusere på at give vores datter nye, sjove oplevelser. En fantastisk løsning for både os og miljøet – vi kan varmt anbefale det!

17 maart 2025

Antwoord van DearBaby

Kære Mie, tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor gør det os glade at høre, at legetøjskasserne skaber gode oplevelser hos jeres lille pige 💛📦

Det betyder alverden for os, at I både ser det praktiske og bæredygtige i konceptet – og vi elsker tanken om, at I har mere tid og plads til leg og nærvær 🧸🌱

Tak fordi I er en del af DearBaby-familien – og for at anbefale os videre 💫

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået legekasser fra DearBaby i…

Vi har fået legekasser fra DearBaby i et år, og det er en hel genial ordning. Vi har en lille pige, der synes det er super spændende at pakke nyt legetøj ud.
DearBaby har en virkelig god kundeservice, svarer hurtigt og finder gode løsninger (f.eks. ændre levering hvis man har ferie). Kæmpe anbefaling her fra 👌🏽

14 maart 2025

Antwoord van DearBaby

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både I og jeres lille pige har haft glæde af vores legetøjskasser gennem det sidste år 💛📦

Vi elsker tanken om små hænder, der spændt pakker nyt legetøj ud – og vi bliver så glade for, at I har følt jer godt hjulpet hos os 🧸✨

Tak for at dele jeres oplevelse – det betyder virkelig meget for os 💕

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt koncept men for dyrt for vestjyden

Konceptet er faktisk rigtig fint og super bæredygtigt. Jeg blev blot overrasket over at prisen er så høj ift. at man ikke får nogle af produkterne - men jeg er også vestjyde ;) hvis prisen var 100 dkk ville jeg klart abonnere

2 maart 2025

Antwoord van DearBaby

Vi er så glade for, at du kan se værdien i konceptet og den bæredygtige tanke bag. Vi gør os virkelig umage med at udvælge kvalitetslegetøj, der passer præcist til barnets alder og udvikling – og som kan sendes videre og skabe glæde hos mange børn.

Vi forstår godt, at prisen kan være en overvejelse, og vi tager selvfølgelig altid feedback som din med i vores videre udvikling 💌

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🌸

Fem velfortjente stjerner 🌟

Vi har nydt at have abonnement ved dearbaby i knap 2,5 år, efter at have prøvet flere forskellige legetøjs kasser. Det er super nemt uden at vi som forældre skal tage stilling til hvad der skal i kassen, at det følger barnets tigerspring og så er der bare super god service. Vi stopper kun abonnementet udelukkende fordi vores datter er ved at have glæde nok i alt det legetøj hun har. Fem velfortjente stjerner herfra. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af dearbaby 🌟🙏🏻

1 maart 2025

Antwoord van DearBaby

Tusind, tusind tak for de varmeste ord og de fem stjerner! 💛✨

Det betyder virkelig meget for os, at I har været en del af DearBaby-rejsen i så lang tid – og vi er så glade for at høre, at både I og jeres datter har haft glæde af legetøjskasserne 🧸🌱

Selvom I stopper abonnementet nu, håber vi, at vi får lov til at sende jer magiske legetøjskasser igen en dag💛

Tak fordi I valgte os – og forhåbentligt på gensyn 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en børnebog og var…

Jeg bestilte en børnebog og var positivt overrasket over, hvor godt den var pakket ind. Først den typiske papkurvert, som alle bruger. Men Dearbaby havde også stoppet enderne ud med papir, så der ikke var risiko for at bogen blev forskubbet og eventuelt fik hakker i kanterne. Og sidst, så var der viklet tyndt papir om bogen, så der ikke var nogen risiko for, at omslaget blev ridset. Så godt har jeg aldrig oplevet nogen anden webshop passe på de bøger, jeg har bestilt os dem :)

20 februari 2025

Hej Kristian, tusind tak for din anmeldelse! 📚

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har lagt mærke til – og sat pris på – den kærlighed og omhu, vi pakker ordrer med. Jeg har givet dine rosende ord videre til vores søde pakkere, og de blev simpelthen så glade! 🥰

Vi elsker, når vores pakker når frem i lige så fin stand, som vi sendte dem afsted – og vi håber, bogen bringer masser af hyggelige læsestunder.

Tak fordi du valgte os ✨

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg synes konceptet er rigtig godt

Jeg synes konceptet er rigtig godt. Det er bæredygtigt og nogle rigtig fine ting i god kvalitet man får og så når barnet ikke at blive træt af det samme legetøj!

Det er nemt når man skal sende det tilbage igen og hvis der er noget som er helt fantastisk, har man mulighed for at købe og beholde det!

Alt i alt godt. Nogle gange synes jeg dog ikke helt at det er alderssvarende, men for det meste er det! Kæmpe anbefaling.

13 februari 2025

Antwoord van DearBaby

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser 💛

Vi bliver så glade over at høre, at du kan lide vores koncept – og at både kvalitet, bæredygtighed og fleksibilitet rammer plet hos jer 🧸🌱

Vi tager også din feedback om alderssvarende legetøj til os – vi gør os stor umage, men alle børn er jo skønne og forskellige, så det er virkelig værdifuldt at høre dine tanker 💫

Tak for anbefalingen – og fordi vi må lege med jer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig et genialt koncept for…

Virkelig et genialt koncept for forældre til små børn, der ikke aner hvad vi skal købe af legetøj ift børns udvikling. En kæmpe gave at der er en lille folder med omkring, hvad legetøjet gavner ved børnene og hvordan vi som forældre stimulerer børns leg og læring. Dog er det en lidt dyr webshop og lidt dyrt at købe legetøjet fri, MEN uanset, så er det en kæmpe anbefaling til alle!

12 februari 2025

Antwoord van DearBaby

Tusind tak for din søde og ærlige anmeldelse! 💛

Vi bliver så glade for at høre, at konceptet gør en forskel i jeres hverdag – og at vores lille folder kan hjælpe med at skabe sjov og meningsfuld leg derhjemme 🧸✨

Vi hører dig ift. priserne – og vi forsøger hele tiden at finde den bedste balance mellem kvalitet, bæredygtighed og pris, både når det gælder fri køb og shoppen generelt 🤎

Tusind tak fordi du anbefaler os videre – det betyder virkelig meget!

Kærlig hilsen Frederikke fra DearBaby 🌼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestilt fra jer flere gange…

Jeg har bestilt fra jer flere gange uden problemer, men da der så endelig opstod et problem var I der! Jeg havde modtaget den forkerte vare, hvor I var så søde og hurtige at sende mig den rigtige vare og lade mig beholde den I havde sendt forkert. Det er virkelig service og tak til Frederikke for den behagelige og gode betjening! ☺️

4 februari 2025

Antwoord van DearBaby

Tusind tak for de fine ord!
Hvor er det skønt at høre, at I har haft en god oplevelse – det betyder virkelig meget for os!

Tak fordi I er en del af DearBaby♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leje af slyngevugge - god service!

Vi har lejet slyngevugge igennem DearBaby, som vi nu har frikøbt. Det har fungeret upåklageligt. Når vi har kontaktet DearBaby, har vi altid modtaget lynhurtigt, ordentligt og relevant svar. Kan varmt anbefales.

10 januari 2025

Hej Camilla,
Tusind tak for din anmeldelse♥️ Det er vi rigtig glade for at vide.

De bedste hilsner Dorthe

Skøn butik

Super skønt sted med kvalitetslegetøj og børnebøger 😊vi kan som institution betale med EAN nr , derudover god betjening og service fra personaletet

10 januari 2025

Antwoord van DearBaby

Vi er glade for, at I som institution har haft en god oplevelse med både vores kvalitetslegetøj, bøger og muligheden for betaling med EAN. Og hvor er det dejligt at høre, at servicen også har levet op til forventningerne – det gør os virkelig glade! 🧸📚

De bedste hilsner Frederikke, DearBaby

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ærgerlig oplevelse

Jeg fik sendt mit legetøj 10-12 dage for sent retur. Hvilket var ærgerligt fra min side, og jeg skulle have overholdt returdagen. Men derfra til at blive truet med en politianmeldelse synes jeg, at der er et stykke. Jeg synes det er en grotesk situation, at et firma fortæller en, at de laver en politianmeldelse for tyveri, fordi man ikke har sendt legetøjet retur til tiden. Jeg tvivler på forældre stjæler legetøj til deres børn. Det kunne man have gjort mere elegant.

9 januari 2025

Antwoord van DearBaby

Hej igen Kristine, det var os to der talte sammen i telefonen i går. Jeg synes egentlig, at vi fik afsluttet sagen på en fin måde, da vi endelig fik kontakt til hinanden😊
Jeg beklager at du har følt, at metoden var uelegant.

Vi havde forsøgt at træffe dig flere gange - første gang d. 23. dec, og samtidig manglede vi betaling for dit medlemskab, idet din gratis måned var slut. Det har således ikke været muligt for os, at få kontakt til dig, og du returnerede ikke den første (og eneste) legetøjskasse, som du har modtaget fra os.

Vi vil rigtig gerne yde den bedste service. Det er virkelig vigtigt for os, at vores kunder føler, at vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe. Det håber jeg, at du kan se på de andre anmeldelser.

Som forretning er betaling naturligvis afgørende, og som udlejningskoncept er overholdelse af lejeaftale også vigtigt. Men når det så er sagt, så er jeg oprigtig ked af, at du føler vi har været urimelige, og for hurtige på aftrækkeren.

......

Tilføjet:
Vi vil helt klart overveje, om vi i fremtiden skal rettes henvendelse endnu flere gange, inden vi gør opmærksom på, at det kan sidestilles med tyveri, når man beholder produkter, som man ikke har betalt for.

Det sidste vi ønsker er, at fremstå strenge - for det er vi på ingen måde. Vi ønsker blot at kunne komme i dialog, og herudfra vil vil altid finde en god løsning for vores kunder♥️

Dorthe

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk koncept med inspirerende…

Fantastisk koncept med inspirerende legetøj, man ikke selv havde tænkt på! Derudover har man ikke sit hus fyldt op med alverdens ting og sager, fordi legetøjet bliver skiftet ud. Bæredygtigt og rart for hjemmet!

Vi brugte det i 2 år og har været meget glade for det ☺️ stor anbefaling herfra.

Antwoord van DearBaby

Kære Laura, Tusind tak for den tid vi har måtte levere legetøjskasser til jer♥️ - og tak for den fine anmeldelse.

Mvh Dorthe

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept! Vores datter elskede at få lejetøjskasser fra DearBaby!

Antwoord van DearBaby

Tusind tak for fine anmeldelse Saffia og tak for den tid vi har måtte levere legetøjskasser til jer♥️

Vil virkelig anbefale

Fungerer enormt godt med at modtage og indlevere kasserne, legetøjet er altid i god stand og rigtig fedt, og kundeservice er helt i top.

Antwoord van DearBaby

Tusind tak for fine anmeldelse Line! Vi er meget glade for, at I har været vilde med legetøjskasserne♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været SÅ glade for vores…

Vi har været SÅ glade for vores abonnement hos DearBaby - det har fungeret upåklageligt ❤️ Alt fra leveringstid, indpakning af legetøj, selve legetøjet (som altid var i god stand) til de meget uddybende tekster, der fulgte med hver måned omkring det/de stadier vores datter var på eller snart nåede. Derudover var det SÅ fedt, at kunne sende legetøjet retur velvidende, at det blev brugt på ny 🫶🏼 De største anbefalinger herfra! Virkelig fedt koncept.

Antwoord van DearBaby

Kære Tessa, tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at I har været vilde med konceptet♥️
Bedste hilsner Frederikke

Lees meer over geverifieerde reviews.