1. Decoratie- en interieurwinkel

DeBesteKerst.nl is in het leven geroepen om jou een onvergetelijke kerst te bieden. Wij werken nauw samen met diverse Nederlandse partners die op een representatieve manier de Europese markt bewerken. Daarom zijn wij in staat om hoogwaardige producten aan te bieden, tegen scherpe prijzen en ook nog eens de volgende werkdag thuis geleverd. Wil je contact met ons opnemen? Vul het contactformulier in op onze contactpagina, verstuur een e-mail naar info@debestekerst.nl of stuur ons een appje!

4,6

Uitstekend

Mensen keken ook naar

2e ook al besteld !

2e ook al besteld !
Goede kwaliteit en snelle service .
Top

2 november 2020

Dag Schutte,

Bedankt voor je bestelling, nogmaals :-)

Fijn dat we je weer van dienst konden zijn.

- DeBesteKerst.nl

Prima kwaliteit & snelle levering.

Prima kwaliteit & snelle levering.

Onlangs de kerstboom met verlichting en de witte kerstman gekocht. De producten waren snel binnen en de kwaliteit is goed. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen maar mijn woon/kerstkamer is al helemaal klaar!

29 oktober 2020

Dag Jelmer.

Dat is een leuke combinatie om te bestellen. Wij hopen dat je er veel plezier van hebt!

Foto's zijn altijd welkom. Je kunt de foto's appen, mailen of via een dm sturen. Lijkt ons erg leuk om te zien hoe jij het hebt versierd.

- DeBesteKerst.nl

Goede kwaliteit, snelle levering en vriendelijke helpdesk

Goede kwaliteit en snelle levering. Ook de meneer die ik gesproken heb bij de helpdesk is zeer vriendelijk. Ga zeker nog eens bestellen.

28 oktober 2020

Dag Etienne,

Fijn om elkaar even gesproken te hebben via de app. Bedankt voor je bestelling en de review!

Top kwaliteit

Top kwaliteit boompjes, en snel in huis. Goede service!

28 oktober 2020

Dag Ellen,

Bedankt voor je bestelling. Thuiswerken en een kerstsfeer zullen voor jou geen probleem zijn!

Topkwaliteit!

Ik ben altijd sceptisch als het gaat om iets kopen zonder te zien, maar deze boom is echt perfect!
Staat zeer stevig en mooie volle takken die bijna tot geen lege gaten overlaten. Voor deze prijs is deze kerstboom een echte aanrader!

Dag Samantha,

Bedankt voor je vertrouwen. Wij hopen dat je inmiddels niet meer sceptisch bent over online winkelen en ons als online winkel.

Fijn dat je tevreden bent en bedankt voor je review!

Super!

Super! Heb hem gelijk maar opgezet! Prachtige boom en top kwaliteit!

Hallo Teo,

Kerst kan niet vroeg genoeg beginnen. Heb je goed!

Bedankt voor je bestelling en je review.

Laatst besteld bij debestekerst.nl

Laatst besteld bij debestekerst.nl. Het pakket was erg snel aangekomen. ( aangekomen zoals het hoort zonder beschadigen etc.) erg te vrede

Dag Hans,

Hartstikke bedankt voor je bestelling!

- DeBesteKerst.nl

Wat een gave kerstboom heb ik…

Wat een gave kerstboom heb ik ontvangen. noodgedwongen moest ik meer thuis werken en kerst is mijn favorite time of the year! Ik Ben dus nu al helemaal in kerstsfeer. Ik heb die van 185cm met led verlichting besteld. Lekker sfeervol met de donkere dagen.

Dag Wijndel,

Jij weet van aanpakken! Je werkplek opvrolijken met onze langste kerstboom. Bedankt voor je bestelling en succes met het (thuis)werken.

- DeBesteKerst.nl

Als verrassing een kerstboom verzonden

Als verrassing een kerstboom verzonden aan mijn moeder. Ze was blij verrast! Omdat wij in deze periode minder op bezoek komen wilden wij haar een hart onder de riem steken. Haar kerst kan nu al niet meer stuk. Zeer mooie kerstboom en een vlotte aflevering.

Hey Ian,

Wat lief dat je zoiets doet. Ik kan me goed voorstellen dat zij verrast is. Houd goed contact met haar en je geliefden in deze rare tijden. Wij doen hetzelfde!

Onwijs mooie kerstboom ontvangen

Onwijs mooie kerstboom ontvangen. En ook nog eens scherp geprijsd en snel geleverd. Top!

Dag I.

Bedankt voor je bestelling. We zijn blij dat je 'm mooi vindt.

Veel plezier ervan :-)

- DeBesteKerst.nl

Ik heb jullie kerstboom kado gedaan aan…

Ik heb jullie kerstboom kado gedaan aan mijn beste vriend. Wat was hij blij zeg. Thuiswerken is nu veel leuker voor hem.

Snelle reactie via de app en supersnel geleverd. Erg bedankt!

Dag Jitske,

Jij zit al in de kerstsfeer zo te lezen! Leuk dat je aan anderen denkt. Wij werken ook steeds meer van huis en het is prettig als je werkplek wat leuker is dan normaal.

Bedankt voor je bestelling!

Goede producten, snelle levering

Erg tevreden over de producten die ik heb besteld. Fijne partij en snel geleverd. Zeker een aanrader!

In de huidige situatie moeten wij immers zelf de slingers ophangen ;)

Dag Bart,

Bedankt voor je bestelling. Jij kunt nu wel een aantal kamers gaan versieren, denken wij!

Het leven is inderdaad een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen :-)

Vriendelijke klantenservice

Kerstboom snel ontvangen, top service!

26 oktober 2020

Dag Alens,

Zo gezegd, zo gedaan. Fijn dat we je als klant mogen hebben.

Veel plezier ervan!

- DeBesteKerst.nl

Erg tevreden met de snelle zending

Erg tevreden met de snelle zending. De kerstboom ziet er natuurlijk uit en is echt van hoogwaardig kwaliteit. Hartstikke bedankt!

25 oktober 2020

Dag Vanessa,

Wat leuk dat je een review achter hebt gelaten! De Deluxe Kunstkerstboom is inderdaad een prachtige boom. Goeie smaak heb je!

Graag gedaan.

Prima product

Prima product. Mijn vrouw is er blij mee. Nog even en kunnen we alles opzetten ;)

24 oktober 2020

Dag Nino,

Bedankt voor je bestelling en de review. Een blije vrouw is altijd fijn :). Wij hebben de kerstboom al staan, het kan niet vroeg genoeg beginnen.