Jeg har købt en Cathrine taske, da jeg har brug for en arbejdstaske, hvor der lige nøjagtig kan være en 14" laptop samt lidt tilbehør, uden at tasken bliver for voldsom. Tasken kom dagen efter best... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
:-) Bestilte vare til Norge, fikk levert innen få dager. Raskt, enkelt og fint pakket inn! Eneste som ikke var helt tydelig var hvorfor jeg betalte mindre først og så fikk regning på skatter etter... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ny lynlås i en gammel taske. I var så imødekommende i min forespørgsel, tasken var tilbage hurtigere end forventet - og I fulgte vores dialog helt til dørs med den bedste kundeservice og forsendel... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Decadent leverer kvalitetsprodukter som aldrig skuffer. Ved en bestilling af en lille nøglering på Decadents webshop fik jeg en service udover hvad man kan forvente. Nøgleringen var udsolgt, samme... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år i modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag. Alle DECADENT-styles bliver forstsat designet af Karina Mundt Holst, der i dag har et dedikeret team af medarbejdere omkring sig på kontoret i Kokkedal. Herfra bliver varerne designet og distribueret ud til et bredt netværk af de bedste danske og internationale forhandlere og kunder.
Contactgegevens
Store Regnegade 5, 2 tv., 1110, København K, Denemarken
- info@decadentcopenhagen.dk
- decadentcopenhagen.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig og god levering
Hurtig og god levering. Samt varen lever op til forventningerne.

Antwoord van DECADENT COPENHAGEN
Super fina produkter mycket nöjd och…
Super fina produkter mycket nöjd och snabb leverans tack

Antwoord van DECADENT COPENHAGEN
Hurtig levering og rigtig fin…
Hurtig levering og rigtig fin indpakning med fokus på at passe på produktet i fragt.

Antwoord van DECADENT COPENHAGEN
Super lækre varer og hurtig levering :)
Super lækre varer og hurtig levering :) stort udvalg

Antwoord van DECADENT COPENHAGEN
Første gang tasken er i brug
Første gang tasken er i brug, falder den lille skrue ud, der holder remmen fast på krogen.
Med noget mas for jeg den skruet i.
Jeg synes osse at lugten i tasken, er ubehagelig, er det garvningen?
Normalt synes jeg lugten af nyt læder er rart.
Så til prisen har jeg ikke været helt tilfreds.
Vh Lisa Høyrup
Der er bare styr på det, ganske enkelt!
Jeg har flere gange handlet hos Decadent og det kører snorlige hver gang. Super professionelt.

Meget hurtigt svar
Meget hurtigt svar.
Varerne er i dust bags.
Faktura i chartek.
Hurtig levering

En helt fantastisk service
En helt fantastisk service, svarer lynhurtigt på mail, og sender straks, har handlet flere gange hos dem, og alt har været perfekt

Super god service
Super god service. Købte et cover til min kæreste, det blev leveret dagen efter..
Uheldigvis gik det i stykker nogle måneder senere, jeg skrev en mail med et billede. Så sendte de et nyt sammen med en lille gave, samme dag.
Rigtig god service
Det er længe siden, at jeg har oplevet så god service. Købte en taske i november, som begyndte at miste farve i hjørnerne. Jeg skrev til decadent og de sendte mig en ny en. Sådan.
Jeg bestilte en julegave fra Decadent…
Jeg bestilte en julegave fra Decadent og spurgte i kommentarfeltet, om de kunne være så søde også at hjælpe med gavepapir.
Da jeg så modtager pakken, kan jeg se, at de har været så søde at pakke gaven ind samt sætte et til/fra mærkat på.
Stor ros og 5 stjerner herfra! Tak for en god oplevelse.
Super service
Jeg har lige fået den meste overvældende service, og sender en helt særlig tak til Rikke, der har givet mit julehumør et gevaldigt boost. Tusind tak :-)
Jeg har købt et IPhone cover med små…
Jeg har købt et IPhone cover med små lommer, hvor der kan være kort i. Desværre kan coveret ikke lukke i ved brug af alle lommer. Et dyrt cover, når det ikke virker optimalt.

Dit is Trustpilot