Decarba

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Voor 100 euro aan producten besteld. Beide producten vielen heel raar, totaal niet gelijk aan de maat die ik besteld had en verwachtte. Maar toen ik deze wou retourneren kwamen ze met een heel verhaal... Toon meer

Wrong size, long delivery, returning package to China at your own cost! Samenvattend: zeer lange levertijd, maten zijn niet Eur maar Aziatische Wordt niet vermeld bij aankoop, in ons geval bes... Toon meer

Heb nog nooit een review geplaatst in mijn leven. Maar dit was echt ellende. Het is een dropshipping bedrijf. Je mag het pakket zelf retouren naar China voor 50-60 euro (op eigen risico). Identi... Toon meer

Opgelet, deze website dropshipt artikelen vanuit China! Ik heb schoenen besteld en ik krege geen bevestiging. Na hierover gemaild te hebben kreeg ik een verzendcode en toen zag ik dat de scho... Toon meer

1. Herenmode

Luxe en groot aanbod van Streetwear en Vintage kleding.

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

(1.061)

207 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Niet geleverd, toch betalen – slechte service!

Ik heb bij Decarba een bestelling geplaatst die volgens hen “bezorgd” zou zijn, maar ik heb nooit iets ontvangen. Op het moment van de zogenaamde levering was ik in het ziekenhuis en bij thuiskomst was er geen pakket, geen briefje, geen bewijs – helemaal niks. Ook niet bij buren.

Toch blijft Decarba volhouden dat het pakket is geleverd. Ze weigeren terug te betalen of ook maar enig bewijs te leveren van aflevering (zoals een handtekening). De verantwoordelijkheid ligt volgens de wet bij de verkoper totdat het pakket echt bij de klant is afgeleverd – maar dat interesseert hen blijkbaar niet.

Zeer teleurstellende ervaring. Onbetrouwbaar bedrijf dat geen verantwoordelijkheid neemt. Ik raad iedereen af om hier iets te bestellen.

9 april 2025
Logo Decarba

Antwoord van Decarba

Dank u dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We begrijpen hoe frustrerend deze situatie voor u moet zijn, en het spijt ons dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Om dit goed te kunnen onderzoeken, willen we u vragen om uw ordernummer naar ons te sturen via info@decarba.com. We kijken ernaar uit om dit samen verder op te lossen.

Waardeloos

Werd gezegd dat het pakket bezorgd was bij de buren.. maar wel op mijn huisnummer? En dan staat er als naam aangeven “another person” nou dat kunnen er een hoop zijn. 6 e-mails verder en lang verhaal kort mag ik zelf in de buurt gaan rondvragen wie hem heeft of de koeriers dienst zelf bellen. En daar wacht je dan 2 weken+ op.

21 maart 2025
Logo Decarba

Antwoord van Decarba

Dank u dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn als een pakket niet duidelijk is afgeleverd. Dit is zeker niet de service die we willen bieden. Graag ontvangen we uw ordernummer via info@decarba.com, zodat we uw zaak verder kunnen onderzoeken en u beter kunnen ondersteunen. We helpen u graag verder.

Niet doen.

Shirt is mooi en heeft een prima kwaliteit, echter valt hij iets kleiner als normaal. Het bezorgen duurde alleen wel wat aan de lange kant, heb 2-3 weken moeten wachten. Je krijgt na dat je het product gekocht hebt ook geen updates over waar je pakket is. Ik zal er niet vaker bestellen.

24 maart 2025

Chinese troep

Allemaal aliexpress shein temu kwaliteit en kan hetzelfde product daar weg bestellen maten kloppen dus ook niet

28 februari 2025

Zo comfortabel

Zo comfortabel! Draag het naar de sportschool en het zag er nog steeds goed uit na een volledige training. Ik ga zeker meer kopen!

25 februari 2025

Bestel hier niet

Bestel hier niet, het is dropshipping met uitzonderlijk slechte kwaliteit. Wanneer je wilt ruilen of de items wilt terugsturen, betaal je ongekend hoge kosten.

13 maart 2025

Te laat bezorgd, en slechte kwaliteit en een onbetrouwbaar merk

Ik had op 16 november een bestelling geplaatst voor een trui, en er werd mij een bezorg tijd tussen de 7 tot 9 dagen beloofd, Maar ik had het pakket een maand later nogsteeds niet gekregen. Pas na een uitwisseling van 8 emails werd het pakket daadwerkelijk naar mij opgestuurd, waardoor ik nog eens 9 dagen moest wachten. Ik heb de trui vandaag ontvangen, maar deze is in een te grote maat binnen gekomen, en de kwaliteit is slechter dan gehoopt. (De trui is ook super lelijk, maar het patroon komt overeen met de fotos op de website dus daar kan ik niks op aan merken).

pro tip: Koop niks van Decarba. Dat zal je een boel gedoe besparen

2 januari 2025

Afzetterij

Afzetterij! Een zogezegd echt product bestellen maar na 3 weken nog geen teken van leven… Blijkt uit Azië te komen? Ook geen teken van leven van de klantenservice

30 december 2024

Weet waar je aan begint

Helaas, zeer teleurstellend. Betreft levering vanuit China, retourkosten voor besteller. Decarba.NL is onjuist beter Decarba.CH. Leveringstermijn lang en retour zenden binnen 14 dagen beperkt en tegen hoge kosten.

28 december 2024

OPLICHTING door Decarba bedrijf

Op 19 november broek besteld voor kleinzoon, op 20 november bestelling geannuleerd omdat maat verkeerd was.
Dadelijk e-mail gekregen dat ze de bestelling hadden geannuleerd en bedrag gingen terugstorten.
Niets gekregen, wel de verkeerde broek die ik nu moet terugsturen naar CHINA op eigen kosten, terwijl ik in NEDERLAND besteld heb. Dus weg centen en onbruikbare broek.
Meer dan 50 e-mails later géén oplossing.
BESTEL NOOIT OP DEZE SITE.

OPLICHTING !!!!!!!

20 november 2024

Het is een dropship bedrijf

Het is een dropship bedrijf, alles kan je terug vinden op aliexpress. Als je product niet goed is, moet je zelf voor de retourneerkosten betalen, wat al snel rond de 40 euro is.

11 september 2024