Het product was niet meer op voorraad maar alsnog binnen een aantal dagen binnengekregen, wat was ik verrast 🤩 Blij met mijn aankoop! Ga in de toekomst vaker bij jullie bestellen.🙏🏼

Super sterk en uitstekende producten. Past bij elke gelegenheid! Men is erg klantvriendelijk en helpt je ook uitstekend. En super snelle service, daar hou ik van! Zou dit product zeker aanraden! Top k... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Meubelwinkel

Woonaccessoires voor je woonkamer: maak je interieur compleet.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Snelle levering!👌👌

Snelle levering! Had nog wat vragen over de producten en kreeg meteen contact met de klantenservice. Gaan zeker nog een keer wat bestellen👍🏼👍🏼

27 december 2020

Antwoord van Deco Deluxe

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent en zien je graag terug.👍
Team Deco Deluxe

Prachtige producten😍

Volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Super kwaliteit en echt waar voor je geld. Enorm blij met onze aankoop! Ga gauw weer een bestelling plaatsen.

27 december 2020

Antwoord van Deco Deluxe

Het maakt ons als Deco deluxe erg trots om te zien dat onze klanten blij zijn met hun producten!😍
Team Deco Deluxe

Geweldige producten!

Enorm blij met mijn bestelling bij Deco Deluxe! De bestelling werd de volgende dag al geleverd en de producten zijn van uitstekende kwaliteit! Echte eye catchers voor in huis. Bedankt voor de goede service en jullie zien mijn volgende bestelling spoedig verschijnen!

20 december 2020

Hi J de Jong,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We zijn enorm blij dat uw tevreden bent. we hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn.😁

Super

Hele mooie spullen! Staat super in huis 👌 En fijne contact en snelle levering 👍

19 december 2020

Hi Jolita,
Dankjewel voor je leuke review! Wat fijn dat uw blij bent met uw producten. We zien je graag snel weer terug.🤩
Groeten team Deco Deluxe.

TOP PRODUCTEN!

Heb een aantal producten besteld en ben hier heel tevreden over. De kwaliteit is uitstekend en de producten staat super in huis! Kortom TOP PRODUCTEN!

Hi Ka Da,
super tof om te zien dat uw tevreden bent met uw product en de kwaliteit! We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!😀
Groeten Team Deco Deluxe.

Via een vriendin van dit merk gehoord

Via een vriendin van dit merk gehoord. Het was heel snel geleverd en kwaliteit is boven verwachting.
Kom zeker terug om mijn collectie thuis uit te breiden!

Hi Anass,
Bedankt dat je van onze dienstverlening gebruik hebt gemaakt Anass. We zijn enorm blij dat we uw naar tevredenheid hebben geholpen. Tot de volgende keer!

Wat een top kwaliteit

Wat een top kwaliteit, heb mijn bestelling binnen. en wat een snelle sevice. Ben dik tevreden. Mijn tafel ziet er nu wauw uit.

Hi Esma,
Bedankt voor de leuke review! we zijn ook enorm blij met uw als onze klant en hopen uw volgende keer weer van dienst te zijn.

Super tevreden!

Super goede en snelle service! Helemaal blij met deze mooie woonaccessoires!

Hi Kees,
wij bedanken uw van harte voor de leuke review! we hopen de volgende keer uw weer van dienst te mogen zijn.😇

Echt een aanrader!

Wat een mooie producten! Ik heb de onderzetters en dienblad en je krijgt echt waar voor je geld, qua look & feel, maar ook kwalitatief! Echt een aanrader!

Hi Joyce,
Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!🤝

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de service van deco deluxe. Wij hebben een vaas en placemats besteld. Deze zijn van goede kwaliteit en netjes en optijd geleverd.

Hi Jeremy,
We zijn enorm blij dat we u vorige week naar tevredenheid hebben geholpen… we hopen uw weer van dienst te mogen zijn.👍

Heel fijn geholpen !

Heel fijn geholpen !! Top service en snelle levering .

Hi Nicole,
bedankt voor de leuke reactie! we zijn super blij met uw als klant.👍
Groeten Deco Deluxe

Aanrader!

Snelle en fijne service. Top kwaliteit!
Voor een mooie sfeer aan tafel ben je zeker aan het goeie adres.

Hi Hanane,
Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!🤩

Wat een prachtig merk is cartello

Wat een prachtig merk is cartello
Ik ben er zo tevreden over
En je word altijd zo vriendelijk geholpen

Hi Alissa,
Bedankt dat uw de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons!😁
Groeten Deco Deluxe