Een 10 voor DE COMMANDERIE TILBURG
op 26 maart 2022 hebben wij bij de Commanderie in Tilburg het feest van moeder die 89 werd gevierd. Het feest was al eerder gepland maar door omstandigheden is het tot 2x toe verzet. Ondanks dat er toch mogelijkheden waren om het feest te vieren kregen we alle medewerking en begrip van de Commanderie en werd het feest tot 2x toe probleemloos zonder enige kosten verzet. Wij willen onze complimenten uitspreken over de wijze waarop het feest is verlopen. We werden hartelijk ontvangen door de gastvrouw van de Commanderie in een gezellige feestelijk aangeklede ruimte. Het feest begon met koffie met gebak wat erg smakelijk was. Tijdens het borrel uurtje werden we ook op gezellige ontspannen manier voorzien van onze drankjes en versnaperingen, was er een leuk ontspannen achtergrond muziekje en werd iedereen op zijn/haar wenken bediend met een brede glimlach. Het diner was zeer geslaagd, zeer smakelijk en erg leuk en smakelijk opgediend waarbij voor elk wat wils werd geserveerd.
Alle gasten hebben genoten en zijn vol lof over het feest en de wijze waarop het iedereen het naar hun zin werd gemaakt.
Kortom ons moeder en alle gasten hebben met volle teugen genoten van het feest waarbij de Commanderie een zeer belangrijk steentje aan dit succes heeft bijgedragen.
EEN ECHTE AANRADER VOOR HET VIEREN VAN UW FEESTEN, RECEPTIES, TROUWERIJ, ZAKELIJKE EVENEMENTEN ETC.