Super blij!!
Heel tevreden! Prachtig resultaat, fijne sfeer en echt een ontzettend lieve meid. Zeker een aanrader! 🩷🩷
De HaarBoetiek is specialist in weave, haarwerk en het mesh systeem, met salons in Kapelle en Hulst. Stephanie, met meer dan 15 jaar ervaring in haarverlies en haartransformaties, doet altijd persoonlijk de vrijblijvende intake — zodat je precies weet waar je aan toe bent voordat je in de stoel plaatsneemt. We werken met 100% natuurlijke producten en hoogwaardige Heavenly Hair extensions, zacht voor zowel je eigen haar als je weave. Klanten reizen vanuit heel Zeeland, Zuid-Holland en Brabant naar onze salons voor persoonlijke aandacht en een resultaat waar ze maandenlang plezier van hebben.
Ooststraat 20 , 4421 EB , Kapelle, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik ken Steef inmiddels al 13 jaar. Vanaf het moment dat ze nog vanuit huis werkte tot het prachtige bedrijf dat ze inmiddels heeft opgebouwd. Het is ontzettend mooi om haar groei en passie te zien.
De kwaliteit van het haar is echt geweldig. Mensen denken altijd dat het mijn eigen haar is, en een groter compliment kun je eigenlijk niet krijgen.
Steef denkt altijd met je mee en weet de kleur en de overgangen zo natuurlijk mogelijk te maken. Ze kijken echt naar wat het beste bij jou past.
Daarnaast is ze ontzettend lief, professioneel en staat ze altijd klaar voor haar klanten. Dit geldt ook voor Kelly. Ze werken met mooie producten en hebben steeds weer iets nieuws en verrassends in de salon.
Top bedrijf!
Ze kijkt echt naar jou als persoon. Ze kijkt goed naar wat voor jou het beste is. Ze is er totaal niet mee bezig om er voor te zorgen dat je meer geld uit geeft. Ze benoemd juist alles heel goed en waarom je iets beter wel kan doen of juist beter niet. Ik had een vraag over mijn kleur en kon vrijwel direct even langs komen zodat ze zelf even kon checken. Of ze het nou druk heeft of niet, dit merk je zelf als klant niet!
Inmiddels voor de 2de keer verlenging na 4 jaar weer bij Stephanie te komen ik moet er een uur voor rijden maar de moeite waard!
Ik word altijd heel goed geholpen het is altijd gezellig kortom een echte vakidioot die weet waar haar bedrijf voor staat!
Een aanrader als je naar een topper opzoek bent!
En die 1 ster daar geloof ik niks van!
Tot over 5 weken weer
Zeer fijne salon waarbij professionaliteit en ervaring hoog in het vaandel staan. Mijn eerste set haarextensions ooit hier laten zetten 8 jaar geleden. Mijn laatste set ook en ik krijg alsmaar complimenten over mijn haar. Het voelt goed, is prachtig mooi glanzend en blend perfect met je eigen haar. Bedankt Stéphanie & Kelly voor de altijd goede zorgen!
Fantastische haarsalon waar je je meer als welkom voelt, fijne sfeer. Goede kwaliteit van haar en diensten. Al jaren trouwe klant! Ik moet een uur ervoor rijden maar is het zeker waard!
Al jaren mijn vaste adres voor extensions en nog steeds supertevreden! Altijd mooi resultaat, goede kwaliteit en een fijne, gezellige sfeer. Er wordt echt de tijd voor je genomen en je gaat altijd met prachtig haar de deur uit. Echt een aanrader!
Ik ben al jaren bij Stephanie in de salon. Altijd vriendelijk, oprecht en op tijd. Stephanie is altijd aanwezig en dat maakt mijn bezoekje aan de Haarboetiek compleet.
Mijn haar is prachtig. Het is echt wel een aanrader.
Als er problemen zijn dan kan je altijd bij haar terecht.
Ik zou zeggen….Stephanie ga zo door. Je heb een prachtige salon.
Ik kom al sinds 2017 bij de Haarboetiek. Wat begon in een kamer in huis is uitgegroeid tot een prachtige professionele salon. Ik wordt altijd super geholpen en ze denken echt met je mee. Ik draag mijn extensions al bijna 2 jaar en mijn set is nog goed! (Donkerbruin haar). Ik stijl en krul het wekelijks en nog blijft de kwaliteit goed.
De slechte review van 1 ster kan ik mij totaal niet in vinden. Tuurlijk kan door omstandigheden het weleens uitlopen, maar dit is dan omdat ze echt de tijd neemt voor wanneer je vragen hebt. Ik ben heel dankbaar dat ik al jaren mag genieten van mooi haar. Eerlijk advies krijg je wanneer je in de stoel zit.
Dames jullie werken keihard en ik ben meer dan tevreden en enthousiast. Ik raad ook iedereen aan om zeker bij twijfel eens langs te gaan.

Antwoord van Dehaarboetiek
Stephanie is een vriendelijke vrouw en weet waar ze het over heeft! Ik was een jaar geleden een beetje zenuwachtig voor mijn eerste set, maar ze stelde me gerust en zei dat ik haar kon vertrouwen. En ja hoor, het resultaat is prachtig! ✨

Antwoord van Dehaarboetiek
Ik ga al van voor 2020 bij Stefanie voor mijn extensions. Altijd zo tevreden geweest dat er wekelijks tot nu toe nog steeds mensen vragen waar ik mijn haar laat doen. Ze doet dit enorm efficiënt en de kwaliteit van het haar vind je nergens anders, ik vind het wel echt gek om te lezen dat ze ‘er nooit zou zijn’ ‘45min op zich laat wachten’ etc want dit is bij die 30-50 keer dat ik er misschien al ben geweest nooit het geval geweest. Als je het mij vraagt een echte aanrader!!!

Antwoord van Dehaarboetiek
Super fijne sfeer in de Haarboetiek, zat meteen op mijn gemak in de stoel! De extensions zaten er in no time in, uitleg gekregen over de verzorging en een voor en na foto om het resultaat goed te laten zien ik vond het erg fijn bedankt!

Antwoord van Dehaarboetiek
Ik kom al jaren bij Stephanie en Kelly in de salon en altijd weten zij mij van een goed advies te voorzien. Met persoonlijke aandacht en interesse. Hardwerkende mensen die alles doen voor een passend resultaat, dat maakt dat je je enorm welkom voelt als klant. Buiten dit is het haar en werk dat ze leveren ook nog eens van topkwaliteit!

Antwoord van Dehaarboetiek
Erg tevreden over mijn haar! Goede service.
Kom graag bij de haarboetiek.