Wat een oplichters zijn dit. Houden zich nergens aan, reageren niet op e-mails. Klarna werkt mee aan deze praktijken. Absoluut niets bestellen hier!

Bestel hier nooit iets, ik ben er helaas wel ingetrapt. Heb een product in november jl. besteld en ondanks verschillende mailtjes helaas nooit iets ontvangen!

Niet tevreden over product en dit heb ik binnen 1 week na ontvangst gemeld en gevraagd om het retouradres om het product te retourneren. Ik krijg een standaard mail terug met dat ik korting kan krijge... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vuiler oplichters als je mail stuurt…

Vuiler oplichters als je mail stuurt antwoorden ze gewoon niet de telefoonnummer bestaat gewoon niet .klara is bezich met verzoek aantetekenen .ik hoop dat het help want ik wil niet betalen voor dat ik niet moet hebben .retour adres staat er gewoon niet bij 🤬🤬🤬

5 augustus 2024

Bestelling niet geleverd

Bestelling niet geleverd, wat ze toegeven in een mail, maar ze weigeren de betaling bij Klarna te annuleren. Never nooit hier meer bestellen, er is verder ook geen contact met hun te krijgen, behalve mail !! Vandaag bericht gekregen van Klarna dat ondanks het bewijs dat het NIET geleverd is, ik moet betalen, dus Klarna gaat bij mij ook de prullenbak in !!

10 juni 2024

Melden aan klarna

Voor degene die ook met klarna betalen zoveel mogelijk melden en in gesprek gaan met iemand van klarna. Zij gingen de zaak onderzoeken en mijn betaling is gepauzeerd. Als het zoveel mogelijk wordt gemeld kan er mss aan de oplichterspraktijken iets gedaan worden! Volgende stap is de politie. Desnoods met advocaat.

17 juni 2024

Oplichting

Wil het product retourneren omdat het absoluut niet werkt.
Reageren gewoon niet.
Dus zgn afval pleisters NIET BESTELLEN.
Oplichting.

5 juli 2024

Vandaag de pleisters ontvangen na weken…

Vandaag de pleisters ontvangen na weken wachten .Heb wel extra moeten betalen voor verzending 3 tot 5 dagen .Pure oplichterij komt helemaal niet uit Duitsland maar China .Vorige week al mail gestuurd dat ik annuleer ivm niet na komen verzenden .Krijg totaal geen reactie vandaag weer 2 e-mails verzonden .Dan schrijven ze op de website contact formulier in vullen nou die is nergens te vinden .Meld dit aan klarna ga dit echt niet betalen .Ga geen China pleisters plakken .

25 juli 2024

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen. Betaling bij Klarna uitgesteld. Ga dit ook bij Klarna melden. Dat ze hun geld daarom niet krijgen
Ondertussen is het 14 augustus.
Diverse mails gestuurd. Ze antwoorden nooit.
BESTEL HIER NIETS.

23 juli 2024

WEES GEWAARCHUWD!!I

WEES GEWAARSCHUWD!!I
ik heb mijn pakket NOOIT ontvangen!!!!
8 mails later inmiddels en ik krijg geen enkele reactie
meer. Uiteraard had ik wel betaald!!!!!

9 juli 2024

Wat is dit voor club

Wat is dit voor club? Vragen worden niet goed beantwoord. Er zit geen beschrijving bij de levering. En het werkt voor geen meter.
Dus oplichterij!!

1 juli 2024

Mijn vrouw heeft deze pleisters…

Mijn vrouw heeft deze pleisters besteld. Heeft er een geplakt en binnen een kwartier had ze uitslag op de plek van de pleister. Heb dit gemeld bij het bedrijf eerst via mail daarna via het contactformulier zoals ze beschreven. Tot op heden geen antwoord. Er wordt helemaal niets betaald. We hebben dit reeds gemeld bij Klarna.

Koop deze troep dus niet. Het komt ook totaal niet uit Duitsland zoals ze doen voorkomen. Het komt uit China.

17 juni 2024
Reviews in alle talen tonen. (71 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken