2 Orders in december geretourneerd
2 Orders in december geretourneerd. Nog steeds geen geld terug ontvangen van de 2de order. Communicatie traag en slecht. Nu al 3 maanden hiermee bezig
Meerdere keren contact geprobeerd op te nemen met DeluxeHomeartShop via hun officiële kanalen.
– Case aangemaakt via het klantenserviceformulier → geen enkele reactie ontvangen
– Live chat op de website → functioneert niet
Na herhaald proberen over meerdere dagen blijft elk contact uit. Hierdoor kan ik mijn probleem order 4900 en 5000 niet oplossen.
Ik vind dit onvoldoende klantenservice en onacceptabel voor een webshop.
Prachtige kaarsen ontvangen! Pakket binnen een week in huis.
nooit rechtsstreeks bestellen bij dit bedrijf, set van 4 kaarsen besteld in dezelfde kleur. heb 2 kaarsen in een lichtere kleur en 2 kaarsen in een donkere kleur gekregen. de doosjes gaven ook aan dat ze niet dezelfde kleur waren , 2 waren de new uitvoering en de andere 2 de klassieke ,een klacht ingediend bij de klantenservice, deze geven aan dat het geen productiefout is en zij het dus niet zien als een fout. daat blijft het bij.
Nooit rechtstreeks bij dit bedrijf kopen! De kaarsen die ik via een lokale winkel kocht zijn mooi. Via een FB advertentie tijdens Black Friday bestelde ik rechtstreeks 3 pakketten van elk 3 kaarsen in de aanbieding. Verzending duurde lang. Opeens bericht dat geld van 3 kaarsen teruggestort was en bericht verzending van de rest. Gevolg, eenmaal hier incomplete setjes (zou onderdeel van een kerstcadeau voor de oma's zijn) en van 1 set van 3 was 1 kaars afwijkend vanwege een heel andere kleur! Contact met het bedrijf daarna loopt tergend langzaam en moeizaam. Ze kunnen geen retourlabel printen want software werkt tijdelijk niet (???), moeten zelf verzenden. In Denemarken, retourkosten a 21,50 worden niet vergoed omdat we geen case hebben volgens bedrijf! Eh, incomplete levering + klacht over 1 pakket zijn 2 redenen! Nooooooit kopen dus!
Kaarsen arriveren met scheuren en in de verkeerde kleur. Reactie is zoals hier eerder beschreven niet hulpvaardig. Ze zeggen zelfs dat de kaarsen met de hand worden gemaakt waardoor kleurverschillen kunnen ontstaan! Ik wist van te voren ook niet dat ik bij een Deens bedrijf wat had besteld, anders had ik dit niet gedaan. Het bedrijf komt over als een Deense Temu zonder service.
Een aantal weken geleden heb ik een bestelling gedaan bij deze online winkel. Na een aantal weken kreeg ik vol verwachting mijn bestelling binnen. Jammer genoeg was slechts 1 kaars de juiste kleur. De andere twee hadden een andere kleur. Na een melding gemaakt te hebben wordt ik er op een niet professionele en onvriendelijke manier op gewezen dat mijn klacht geen klacht is en dat er kleur verschil kan optreden in de productie. Nu vind ik een klein verschil geen probleem, maar dit gaat over een totaal ander kleursegment. 1 kaars is jade groen, de andere twee grijs/blauw.
Ik kan de producten ruilen, maar de verzendkosten dien ik zelf te betalen (a 10 euro).
Mijn eerste en laatste bestelling dus. Het vertrouwen is verdwenen. Jammer!
via een winkel deze kaarsen gekocht en omdat ze mooi zijn een set besteld bij het bedrijf zelf. blijkt dat ze leveren naar een GLS afhaalpunt, dat is 20 minuten rijden... de kaarsen hadden niet dezelfde kleur en bij een ontbrak het glimmende gedeelte. ik kreeg zowaar een reactie, niet heel klantvriendelijk en kon er ook niet meer op reageren, dat ze een nieuwe zouden sturen en jawel, weer niet naar mijn huis. de kleur was nog steeds niet goed en van twee kaarsen doet de timer het niet. de batterijen van de waxine lichtjes zijn binnen no time leeg. prijs kwaliteit verhouding is niet correct.
Wat een waardeloos bedrijf. Hier nooit iets kopen.
Wij kregen blokkaarsen met verschillende kleuren. In plaats van op te lossen melden ze dat tintverschillen mogelijk zijn. Nou, dit zijn echt geen tintverschillen en er wordt ook geen oplossing geboden. Ikkan het terugsturen naar Denemarken en moet de kosten zelf betalen en dan maar hopen dat het geld (170,-) terug gestort wordt.
Nadat wij led-kaarsen van dit bedrijf gekocht hadden bij een tuincentrum en hier zeer tevreden over waren, wilden wij graag enkele kaarsen bijbestellen. Nadat wij een bestelling gedaan en direct via de website betaald hebben, (ruim boven de €100, de prijzen zijn niet mis!) kregen we direct diverse mailtjes en verder helemaal niets. Reageren via de website heeft weinig zin, de chatbox heeft een uiterst beperkte vocabulaire en geeft telkens hetzelfde antwoord.
We moeten dus maar afwachten of en wanneer wij onze bestelling gaan krijgen.
Wij hebben er een hard hoofd in.
Ik heb op 9-11 een bestelling geplaatst van € 184,82 en tot op heden nog niks ontvangen. Heb al meerdere malen een mail gestuurd naar de klantenservice maar krijg geen reactie. Ben dan ook echt teleurgesteld in deze firma 🥲
Bestelling met 3 dagen keurig op tijd geleverd. Mooie kaars met afstandsbediening ontvangen. Wij zijn er blij mee.
Bij het melden van een product klacht, is het noodzakelijk om een video mee te sturen. Hierbij is het belangrijk dat je goed kunt zien dat het product met de correcte batterijen niet werkt.
Het uploaden van de video is niet makkelijk. Na verschillende pogingen van van mijn kant, kreeg ik het verzoek om de video nog een keer te maken met een anders bestandtype omdat de originele video die ik had gestuurd hun bestand type niet ondersteund. Ze konden mijn video niet openen
Het gaat om 1 diner kaars rest van mijn bestellingen werkt goed.
De terughoudendheid van dit bedrijf om 1 kaars te vergoeden en daar zo moelijk over te doen, is voor mij een reden om NOOIT meer bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Ook wil ik andere mensen waarschuwen dat de klantenservice slecht is.
Bij deze shop beter nix kopen, want de klantenservice is onvriendelijk en er word niet of laat geantwoord, de klant moet filmpjes sturen om te bewijs te geven,, dat ze kapot zijn, geen begrijp voor de klant en asociale de kaarsen zijn van mindere waarde, batterijen worden leeg zonder dat de kaarsen in functie zijn, of ze werken helemaal niet! Geld terug ; kan je lang op wachten ,,,
Ik had een set van 4 kaarsen in zwart bestellt , waarvan een kapot was . Heb zeker 10 mails via contact formulier gestuurd , geen reactie , er is ook nergens een return policy, deze shop is just SHIT. Nooit meer, ongelofelijk en dan nog heel duur, vergeet het maar snel , nix kopen is mijn tip!
Veel kaarsen van hun binnen staan en de kaarsen zelf zijn heel mooi. Nu 2 ribbel kaarsen gehad voor kerst van mijn zoon. 1 daarvan is gebroken bezorgd. Hij heeft direct contact opgenomen via de mail maar er komt 0 reactie.
Zeer slechte en onbereikbare klantenservice. Er is ook geen telefonische ondersteuning.
Ze lossen klachten niet op en laten de klant met het probleem zitten!
Het pakket was niet geleverd door GLS, ze melden van wel. Toen ik contact opzocht met deluxehomeartshop hierover kreeg ik een behoorlijk asociale reactie.
Niet van wat vervelend om te horen wat u het beste kunt doen... Maar nee, quote: Hallo. Mijn systeem zegt ook dat je pakket is afgeleverd. Je zult contact moeten opnemen met GLS voor verdere hulp.
Op de website staat: snelle levering binnen 2-3 werkdagen. Ik wacht nu al weken op mijn kaarsen met ledverlichting. Bovendien geen telefonisch klantenondersteuning. Het bedrijf zit in Denemarken
Bestelling geplaats en deze werd netjes geleverd. Bestelling klopte niet en hierover gemaild. Een aantal producten zaten er niet bij of teveel, hierdoor heb ik meer betaald dan geleverd. Na 3 dagen is er een keer gemaild met de vraag welk bestelnummer en nu weer 2 dagen geen reactie. Hun deze week verschillende keren gemaild en wederom geen reactie. Zeer slechte klantenservice. Mij geeft het gevoel dat ze je oplichten.