Demodeoutlet

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Dit bedrijf verdient een prijs in slechte kwaliteit. Normaal check ik een website op trustpilot maar deze keer niet en het was meteen raak. Het pluspunt was dat ik wel 20 mailtjes ontving met de verze... Toon meer

Ook ik mocht er aan geloven, bestelling maat 3XL, jazeker voor een chinees, leek meer op maatje S. retourzenden gaat dus niet. Krijg he er een kaartje bij , we hopen je gauw terug te zien HAHAH... Toon meer

Verschrikkelijk bedrijf! Jas gekocht en komt totaal niet overheen. Teruggestuurd naar China en is spoorloos. 5 maanden later nog steeds het geld niet terug. Via mail contact om gedeelte alvast terug t... Toon meer

Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven anders had ik dat zeker gedaan. Wat een bedrijf is dit zeg. Wil je graag iets retour sturen omdat het niet aan de verwachtingen voldoet blijkt het niet te ku... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Pure oplichting en diefstal

Nadat ik kleding besteld had en deze bezorgd heb gekregen viel de kwaliteit dermate tegen dat ik besloot alles terug te sturen.
Hiervoor heb ik de instructies die men aangaf te volgen strikt opgevolgd.
Na maanden die voorbij gingen(en ik dus mijn ruim €300,00 niet teruggestort kreeg)werd mijn pakket na 6 maanden weer bij mij thuis bezorgd.
Hiervoor weer contact opgenomen via de mail (want het telefoonnummer is niet te bereiken) om te vragen hoe te handelen.
Er werd aangegeven dat ik het pakket maar even bij mij moest houden en dat ze contact op zouden nemen.
Tot op heden via de mail alleen maar een geautomatiseerde reactie en geen oplossing.
Ik sta nu op het punt om aangifte te doen wegens diefstal, oplichting, verduistering en desinformatie om mensen geld af te troggelen.
In de hoop dat ze op deze review z.s.m. reageren en mijn geld terugstorten.

30 januari 2026

Pure OPLICHTERS!!

Pure OPLICHTERS!!
Broeken komen totaal niet overeen met hetgeen op de website en retourzending wordt door douane (een halfjaar later!) teruggezonden.. Klantenservice doet niks voor je!

24 januari 2026

Drop shipping NIET bedtellen

Dit is een drop ship bedrijf retours moet je terugsturen naat china (wat vaak meer kost dan het product) voor ze worden terugbetaald.

Hun email is ook niet meer bereikbaar

18 september 2025

De Demodeoutlet waterdichte herenrugzak

De Demodeoutlet waterdichte herenrugzak biedt betrouwbare bescherming en comfort voor werk en reizen. Dankzij het waterafstotende materiaal en de slimme indeling kun je je spullen moeiteloos meenemen. Ik ben erg blij met deze tas!

22 januari 2026

Het dragen van de Suzy

Het dragen van de Suzy. Silk Party Dress van Demodeoutlet maakte mijn avond onvergetelijk. De luxueuze zijde en verfijnde stijl trokken overal waar ik kwam de aandacht, een geweldige ervaring!

19 januari 2026

Ik heb de Liana-jumpsuit besteld voor…

Ik heb de Liana-jumpsuit besteld voor een feestje. De stof is zachter dan ik had verwacht. Het duurde een paar dagen voordat het aankwam, maar de verpakking was netjes. Ik ben blij met hoe het mij staat.

18 januari 2026

Oplichters!

Niet gekregen wat ik besteld had. De winterjas lijkt op niets van de foto.
Chinees troep verkopen ze. Trap er niet in mensen!

16 januari 2026

Nooit bestellen hier

Nooit bestellen hier. Onbereikbaar en goederen worden niet geleverd. Op21 december kleding besteld en op 16 jauari niets ontvangen. Als je een email stuurt krijg je altijd hetzelfde automatisch gegenereerd antwoord. Telefonisch onbereikbaar.
Annuleren onmogelijk. Onbetrouwbaar

16 januari 2026

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier. Spullen anders dan besteld. Bij retouren mag je het op eigen kosten retourneren a 25 euro om vervolgens een half jaar later het pakket zelf te ontvangen en vervolgens kan je fluiten naar je geld.

12 januari 2026

Winterjas besteld

Winterjas besteld, uitlevering duurde 2 weken, bij ontvangst bleek dat de verkeerde maat was geleverd, veel te klein, maatlabel was weggeknipt, waarschijnlijk was dit al een retourzending geweest.
Ik moet het retour sturen naar China, echt bizar, kost ook nog eens 27 euro!

7 januari 2026

De Titan hardloopshort met voering en…

De Titan hardloopshort met voering en telefoonzakje van Demodeoutlet overtrof mijn verwachtingen. De voering helpt schuren te verminderen en de short voelt zelfs tijdens lange runs licht aan. Een tevreden klant!

6 januari 2026

Het is dat ik een ster moet aanklikken…

Het is dat ik een ster moet aanklikken maar dat is het nog geen eens waard!!!
Bestel hier echt niets!
Heb vorig jaar juli 2 setjes besteld van 80 euro. (Je kunt nog beter een goedkope pyama ergens kopen ziet er nog mooier uit).
Toen wilde ik het dus retour sturen.
Er werd toen korting aangeboden en mocht de kleding dan houden. Nou mijn man wilde het in bed nog geen eens aan hebben. Dus heb gemaild dat ik gewoon mijn geld terug wilde.
Toen kwam ik dus achter de hoge verzendkosten maar dacht dan maar 30 verlies maar heb ik toch 50 euro.
Nou tot vandaag 6 januari 2026. Dus ruim 6 maanden later krijg ik tot mijn grote verbazing het pakket weer terug gestuurd uit China. Had in de tussentijd natuurlijk vaker gemaild hoe of wat en had intussen de helft aan geld terug gekregen. Maar wacht nu dus nog op de andere helft en heb dus onnodig verzendkosten betaald. Want het word blijkbaar toch weer teruggestuurd.

Dus alsjeblieft trap er niet in!!!

6 januari 2026

Jasje helemaal niet zoals op foto…

Jasje helemaal niet zoals op foto website. Bovendien moet je retour zelf betalen en dit naar AZIË. Vermoedelijk bewuste keuze, zo vermijden ze retours want kost behoorlijk wat.

20 december 2025

Stop de verkoop van chinese troep!

Dit bedrijf kan verbeteren door te stoppen met het verkopen van chinese troep. De bestelde trui net ontvangen na heel lang wachten,het komt ook helemaal uit china, zeer slechte kwaliteit geen informatie in de trui(maat, materiaal,wasvoorschrift). Op de foto ziet het er heel anders uit.

Pure oplichting!

Jas voldoet totaal niet aan de verwachtingen. Flinterdun, plastiek, slechte afwerking...en terugsturen moet naar Azië...100% pure oplichting!

Oplichting

Oplichting! Trui voor mijn vriend besteld. Zou "originals" op moeten staan. Stond "origials" op. Allemaal fake spul uit China.

16 december 2025

Product voldoet niet !!!

Ik kocht een sweater maar kreeg een flinterdunne longsleeve. Absoluut niet overeenkomstig met de site. Daarmee ook veel te duur plus late levering door verzending vanuit Azië. Ze bieden tegen een lage prijs dan wel een alternatief aan maar het vertrouwen is weg, zal ook wel rommel zijn. Geld of een gedeelte ervan krijg je niet terug en retour sturen naar Azië mag op eigen kosten. Koop hier niet !