Den Elzen wonen | slapen | design Reviews 15

TrustScore 2 uit 5

2,2

1. Decoratie- en interieurwinkel

Beleef het nieuwe wonen bij dé woonwinkel in regio Roermond. U vindt bij ons concepten als IN.HOUSE, XOOON, Baenks, Eastborn en Auping. Laat u inspireren!

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bank met losse leuning maar geen garantie

Eind juni 2025 zitbank geleverd en nu al één leuning los en meteen gemeld bij klantenservice. Helaas geen garantie want komt door gebeurtenis van buitenaf en voor mijn beleving is er sprake van een ondeugdelijk product. Op de vraag of we samen tot een oplossing kunnen komen wordt niet ingegaan. Conclusie eigen schuld en dus herstel voor eigen rekening. Nog gerefereerd naar CBW voorwaarden en de 2 jaar product garantie, maar blijven alles afwijzen. Nooit meer naar Den Elzen dus en blijkbaar ben ik niet de enige als ik de overige recensies lees.

18 december 2025

Verkeerde kleur dure bank

Ouders, 85+ een bankje besteld van lees € 2379,00! Wordt kompleet andere kleur Geleverd, die totaal anders is als daar bssteld. Zeker weten daar ze ook nog precies eens hun kleur inrichting hebben doorgegeven. Het wordt een welles/nietes met uiteraard geen enkele medewerking van Van den Elzen, want de medewerkster had veel verstand van inrichtingskleuren..blind zeker!! Huilende moeder met stress en niet kunnen slapen van verloren spaargeld, maar dat boeit deze zaak niet..Zelfs op de vraag of ze het dan als showroommodel goedkoop in zaak wilden verkopen kwam een nee. Schaam jullie heel diep!! Mensen blijf hier weg, want klantenservice is -10. Wij hebben 23 jaar ook een hele slechte ervaring gehad met niet goed en vlekkerig gefineerde dure nieuwe meubels en 0 service daarop, zou er nu mijn rechtsbijstand op hebben gezet. Ik schrok al toen ik hoorde waar ze een nieuwe bank besteld hadden, helaas niet onterecht..

5 juli 2025

Een prima winkel

Een prima winkel om iets te kopen, vriendelijk en kundig personeel dat heel goed advies geeft en vooral goed naar je luistert wij hebben er nieuwe Nora matrassen gekocht en zijn heel tevreden over de verkoopster die alle tijd nam om ons goed advies te geven, ook het leveren van de matrassen is goed geregeld twee vriendelijke mannen hebben de matrassen geleverd.

24 februari 2025

Echt heel erg slecht

Echt heel erg slecht. Noch de verkoopster, noch de bezorgers, noch de service afdeling lijken kennis van het product te hebben. Maanden moeten wachten op levering. Zeer slechte communicatie en bereikbaarheid.
En geloof de reviews op hun eigen site niet. Alleen tevreden klanten wordt om een beoordeling gevraagd. Wij zijn niet gevraagd ...

31 mei 2024

Zeer slechte/geen service...

Geleverde bank wijkt af tov bestelde model in de showroom;
- erg hard (we hadden een zachte bank besteld)
- armleuningen zijn 4 cm hoger (achteraf foto's van gemaakt)
- in de winkel kwamen we met de voeten aan de grond, thuis niet.

2 servicemedewerkers zijn komen kijken, waren begripvol en gaven ons het gevoel met een oplossing te komen.
Man zei ook nog dat het nooit een zachte bank zal worden.
Echter kregen we op vrijdagmiddag, 10 minuten nadat niemand bij den Elzen bereikbaar meer was, een korte mail, met alleen de reactie dat de klacht was afgewezen en dat de bank conform aankoop is.
Na meerdere malen nog telefonisch contact te hebben gehad, willen ze ons nergens in tegemoet komen.
Nooit meer den Elzen..
——
Nog even ter aanvulling op de reactie van den Elzen:

Allereerst: ze spreken over ‘service inspanningen’ grappig..

Verder over ‘meerdere huisbezoeken’. Ze zijn 1x geweest. Waarom zou je vaker hiervoor moeten komen? Ze liegen dus ook nog..
Wel zijn de bezorgers meerdere keren moeten komen omdat eerst 1 stelpoot ontbrak en een andere tekort was. Kwamen toen met nieuwe, toen klopte van een de schroefdraad weer niet, wat een amateurisme.
Maar goed, de andere reviews spreken voor zich….

7 juli 2023
Logo Den Elzen wonen | slapen | design

Antwoord van Den Elzen wonen | slapen | design

Beste Raymond,

Vervelend te lezen dat u niet tevreden bent met de geleverde bank en onze service inspanningen om u naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn. Na diverse huisbezoeken waarbij de bank grondig is gecontroleerd door onze specialisten kunnen wij helaas niet anders dan concluderen dat de bank conform aankoop is geleverd.

Team Den Elzen wonen | slapen | design

Ontzettende netjes geholpen via de mail…

Ontzettende netjes geholpen via de mail en ook nog een netjes via de telefoon. Moet zeggen een klant vriendelijk bedrijf die graag ondersteuning geeft aan zijn klanten.
Service gerichtheid hoog in t vaandel staan ...toppper

14 september 2022

nooit meer

3 jaar geleden voor €1500,- 4 eetkamerstoelen gekocht net na de garantie begon de eerste stoel uitpuilingen te vertonen, inmiddels hebben alle stoelen dit. Het probleem bij vd Elzen voorgelegd. De oplossing laten herstellen voor €180,- per stoel. Ze zorgen dan wel voor gratis vervoer. Oorzaak van de klacht "gebruik van de stoelen"???
Conclusie: dure spullen van waardeloze kwaliteit en een zeer slechte service. NOOIT MEER dus.

8 december 2020

Zeer slechte service!

Bankjes van Baenks na 1 avond al 3-5 cm doorgezakt op de rugleuning.
Wordt laks op gereageerd. CBW ingeschakeld, kost ook geld.
Er wordt kortaf en bot gereageerd. Meedenken kunnen ze niet en in oplossingen denken al helemaal niet. Ze verwijzen steeds terug naar mij als klant.
Zeer kinderachtig en ontzettend onprofessioneel.

2 december 2020

Afspraken na komen

Tafel gekocht in augustus 2020 afgesproken levertijd week 48 in deze week zou van Den Elzen bellen welke dag in deze week.
Woensdag 25/11/20 zelf gebeld antwoord van Den Elzen levertijd wordt 4 weken later week 52
Wat mij stoort is dat van Den Elzen nog niet de moeite neemt omdat te bellen dit is geen service en afspraken nakomen

Harrie

25 november 2020

Zeer slechte service!!!!!!!

Zeer slechte service!!!!!!!
Zitvlak bank na 2 jaar (4 maanden buiten de garantie) fors ingezakt. Dan wordt er een monteur gestuurd die aangeeft dat eea inderdaad erg is ingezakt. Vervolgens volgt reactie dat er niets aan gedaan wordt omdat eea buiten de garantie valt. Zelf een bedrijf gebeld wat evt de kosten zijn. Bedragen
€ 240. Maar ook op de vraag of ze dan de helft willen betalen, antwoorden ze dat eea buiten garantie valt.

Bij normaal gebruik kan een zitting echter niet zo inzakken in twee jaar tijd.

Erg slecht product verkocht en daaropvolgend een zeer slechte klachtenafhandeling!

6 november 2020

Heel erg jammer!!

Alles super tot op het moment dat je na twee weken plooien in je gloednieuwe bank hebt.
Je klacht lijkt serieus genomen te worden, twee medewerkers komen je vertellen dat het zich nog wat moet zetten. En dat je immers twee jaar garantie hebt.

Na een jaar nog geen verbetering, monteur beoordeelt het nu ff als gebruiksporen en dat het heel normaal is dat je na twee weken al plooien (flinke plooien) in je bank hebt. (Ik heb er in die twee weken ook zeker twintig uur op gezeten)

Als ze mij dit bij aanschaf verteld hadden had ik deze bank nooit gekocht!

Iedere dag dat ik mijn bank zie heb ik spijt!!

31 maart 2020

30% korting = €200,00 duurder ?!

Op zoek naar een nieuwe hoekbank en was voor mijn werk in Roermond en kwam langs Den Elzen wonen & slapen.

Prachtige zaak en ook een hoekbank werd snel gevonden voor een leuke prijs, aangezien moeder de vrouw er niet was een foto gemaakt van de bank en de prijs. (géén blackfriday aanbieding)

Een week later Den Elzen nogmaals met de vrouw bezocht en tot onze positieve verbazing was er een speciale kortingsaanbieding op de bank van wel 30%.

Bleek na een klein rekensommetje de prijs aangepast want zelfs met 30% korting was de hoekbank ruim 200 Euro duurder dan een week tevoren.

Was er direct klaar mee en ging de zaak verlaten, bij de uitgang toch maar eens de verkoopster aangesproken op een zogenaamde actie, gelukkig had ik de foto van de bank en de prijs nog op mijn mobieltje staan. De verkoopster, met het schaamrood op haar wangen, wist niet hoe te reageren en ik liet haar weten wel verder te zoeken.

15 december 2018