1. Slijterij

De Nacht Slijterij – Altijd Beschikbaar voor Jouw Favoriete Drank! Gelegen aan de Weimarstraat 152 in Den Haag, is De Nacht Slijterij dé plek voor liefhebbers van kwaliteitsdranken. Wij zijn niet zomaar een slijterij – wij combineren een uitgebreide fysieke winkel met een snelle en betrouwbare nachtelijke bezorgservice, zodat je op elk moment kunt genieten van je favoriete drankje. Onze winkel onderscheidt zich niet alleen door het ruime assortiment van meer dan 2000 verschillende dranken, maar ook door onze kenmerkende lichtblauwe uitstraling. Dit herkenbare kleurenthema straalt frisheid en betrouwbaarheid uit en past perfect bij onze missie: altijd beschikbaar zijn voor onze klanten, dag en nacht! Uitgebreid Assortiment – Meer dan 2000 Dranken! Bij De Nacht Slijterij vind je een ongeëvenaarde selectie van hoogwaardige dranken. Of je nu een doorgewinterde kenner bent of gewoon iets lekkers zoekt voor een gezellige avond, wij hebben het allemaal: Whisky – Van bekende klassiekers tot exclusieve single malts Rum – Van zoete Caribische rums tot kruidige donkere varianten Vodka en gin – Perfect voor cocktails of puur genieten Cognac en brandy – Luxe en verfijnde smaken voor de liefhebber Tequila en mezcal – Voor een authentieke Mexicaanse ervaring Champagne en wijnen – Van feestelijke bubbels tot volle rode en frisse witte wijnen Likeuren – Van Baileys en Amaretto tot exotische smaken Ouzo en raki – Voor liefhebbers van anijsdranken met een mediterrane touch Met meer dan 2000 producten op voorraad in onze winkel ben je altijd verzekerd van ruime keuze en topkwaliteit. Overdag Afhalen, 's Nachts Bezorgd – Altijd Beschikbaar! Wij begrijpen dat niet iedereen zijn drankvoorraad op tijd aanvult. Daarom bieden we naast onze winkel ook een nachtelijke bezorgservice, zodat je op elk moment kunt genieten van premium dranken. Winkel geopend: dagelijks van 14:00 tot 22:00 Bezorgservice: dagelijks bereikbaar van 20:00 tot 05:00 In de winkel kun je terecht voor onze volledige collectie van meer dan 2000 dranken, terwijl de nachtbezorging zich richt op een zorgvuldig geselecteerd assortiment van A-merken, zodat we snelheid en kwaliteit kunnen garanderen. Waarom Kiezen voor De Nacht Slijterij? Uniek in Den Haag – Dé specialist in dranken met een nachtservice Altijd bereikbaar – Of je nu overdag langs wilt komen of ’s nachts wilt bestellen Meer dan 2000 dranken op voorraad – Voor elk wat wils, van klassiek tot exclusief Snelle en betrouwbare bezorging – Premium A-merken bij jou thuis in de late uren Herkenbare lichtblauwe huisstijl – Fris, modern en klantgericht Of je nu een fles whisky komt afhalen in de winkel of ’s nachts een levering rum en champagne nodig hebt, wij staan voor je klaar. De Nacht Slijterij – altijd open voor een goed glas!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Top winkel!

Mooie winkel en ze hebben een hele mooie zeer uitgebreide collectie aan drank. Ze hebben bijna alles en wat er niet is kunnen ze per direct bestellen.

Ze hebben ook een bezorg service waar je s'nachts van alles kunt bestellen. Komen snel en zijn zeer vakkundig. Kortom een echte aanrader!

1 februari 2025
Reviews in alle talen tonen. (6 reviews)