Elendig service venter i månedsvis på…
Elendig service venter i månedsvis på brænde, de holder ikke deres aftaler!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Elendig service venter i månedsvis på brænde, de holder ikke deres aftaler!
UPDATE
SURPRISE SURPRISE, jeg fik selvfølgelig IKKE leveret mine briketter i tirsdag, nu var undskyldningen at deres briketmaskine var gået i stykke, mangen til talentløs firma skal man sgi lede længe efter, så med mindre du kan vente med dit brænde til engang næste år eller senere, så hold jer langt væk fra dette firma.
Jeg har nu annulleret min ordre, da jeg ikke giver være til grin mere, bestilte en palle briketter hos Dalmose Brænde, kostede godt nok 125 kr mere, men de blev sgu leveret dagen efter. Måske de kunne tage ved lære her.
Jeg har nu 2 måneder efter jeg har bestilt briketter her, STADIG ikke modtaget mine briketter, og jeg har skrevet til dem flere gange blev for 3 uger siden lovet at hvis de ikke selv kunne levere i uge 45, ville jeg modtage dem med fragtmand i uge 46, det kan de så heller ikke overholde, nu har jeg fået at vide at de vil komme tirsdag i uge 47, så min anbefaling er KØB IKKE DIT BRÆNDE HER, medmindre du kan vente mere end 2 mdr. før du modtager det, og sikkert også længere hvis man ikke hele tiden rykker for det, det er totalt talentløst og uproffesionelt.
Køb Ikke Brænde der eller hos Egekær brænde - det er sammen butik.
De har trukket penge d. 13. Oktober og her en måned efter har vi stadig ikke modtaget brændet. Jeg har ringet og ringet, lagt besked og sendt email - de svarer ikke
Hvis jeg kunne fik de ingen stjerner.
Mage til elendigt firma, skal man lede længe efter.
Man ringer og ringer skriver mails, men hører aldrig fra dem.
Det mest ringe, jeg længe har oplevet..
Bestilte brænde d. 7 september stadig intet hørt, prøvet at kontakte dem flere gange pr telefon og der er skrevet mails også videre. Men ingen respons, virkeligt dårligt service at man intet høre, godt klar over der kan være forsinkelse på brænde, men man kan i det mindste svare på mails og tage sin telefon.
Selv om det var sommerferie, og jeg fik at vide, der nok ville være forsinkelser pga sommerferien, så km det efter et par uge midt i industriferien. Det er kæmpe robuste sække med mørke briketter, der IKKE smuldrer. Virkelig god kvalitet. Og mobiltruck var med i prisen, det koster ofte 3-400 hos andre, så helt klart vi "ses" igen
Bestilte løst leveret asketræ, uge 36. Grundet lovet tørretid ca. 12 uger. Kontaktede dem igen uge 38 med lovning om levering hurtigst muligt. Blev kontaktet i går uge 51 De kunne ikke levere alligevel, men ville/ kunne levere ovntørret avnbøg. Dog til en anden pris. Ca. 50 % dyrere.
Ekstrem dårlig service.
Der er ufattelig lang leveringstid.
De lover 5-10 hverdage, nu er der gået mere end 1,5 måned.
Spørgsmålet er om vi overhovedet får brændet?
Janni
Bestilte RUF briketter, jeg ringede og spurgte til levering, svaret var 2 til 3 hverdage. en uge senere fik jeg det samme svar :). og nu , endnu 5 dage senere siger de at de har leveringsproblemer.....
Ualmindelig dårlig dårlig kvalitet. Jeg havde betalt for bøgebrænde. Mindst 25% er rødelm uden brændeværdi. ALDRIG mere handel med den svindler
Den ringeste kvalitet vi har set. I mindst en rummeter er der råd. Resten er nogle tynde og korte pinde.
Vi ventede over 3 måneder på brændet og en time før levering, blev vi ringet op om, at prisen var 600kr mere end de 4775kr som var aftalt.
Ejer af firmaet har nu ringet for at tale om den rådne del af brændet og tilbudt en extra levering der svarer til det brænde der ikke var ok.
Havde den 26 august 1 palle bøgebrænde til kr 2675 som betalt med mobil pay. Har forsøgt flere gange pr telefon og mail at kontakte for og hører hvornår varene bliver leveret, men de tager ikke telefonen, og mali hører man ikke fra, Håber det ikke sker for andre.
Absolut ingen service.
Har bestilt og betalt brænde 21 september
Har intet hørt. Der er ikke muligt at kontakte firmaet hverken på mail eller telefon. Der kommer et autosvar at de har travlt og ikke besvarer henvendelser.
Utilstedelig opførsel og tyveri, da man hæver betalingen ved bestilling.
Kan på det kraftigste fraråde at handle med Den Gamle Brugs
Bestilte brænde i maj
Intet modtaget og ingen svar på mail fra Den Gamle Brugs
Det er under al kritik.
Jeg bestilte brænde for 6 måneder siden og har ikke modtaget det endnu. De tager ikke telefonen eller svare når jeg skriver så nu har jeg mistet tålmodigheden og købt et andet sted.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA.
Den gamle brus eller egekær brænde som det også hedder - er umulige at få fat i
Med på der lang leveringstid pt. Men meld dog ud !! Får man det brænde man har bestilt eller hvad !!!
Mvh Lars
lad endelig være med at bestille brænde hos dem, de er umulige at komme i kontakt med og vender ikke tilbage på mail eller sms eller de mange opkald man har lagt hos dem. deres priser ryger op og ned hele tiden :( :(
Leverer ikke, vender ikke retur ved hverken mail eller telefoniske henvendelser
Leverer ikke som aftalt og er ikke til at få kontakt med hverken på mail eller telefon, men pengeindbetalinger vil de gerne have
Lees meer over geverifieerde reviews.