Dentalklinikken - Amager Reviews

TrustScore 5 uit 5

Amagerbrogade 146, 2300 København, København S, DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget serviceminded medarbejdere. Tager sig god tid og skaber ro omkring besøg. Tandlæge skræk tog de sig så fint af. Kan klart anbefales🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Normalt er jeg patient hos tandlægen Raman, men denne gang var jeg hos den venlige og dygtige tandplejer Danny for at få taget aftryk af mine tænder. Denne procedure er normalt noget ubehagelig, men i... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tandarts
  2. Cosmetische tandarts
  3. Tandartspraktijk
  4. Parodontoloog voor implantaten
  5. Tandarts voor noodgevallen
  6. Tandenbleekservice

Geschreven door het bedrijf

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Denemarken

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

838 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Synes desværre ikke at der var en god…

Synes desværre ikke at der var en god oplevelse denne gang og gør at jeg skifter til en tandlæge som “rummer” os med få midler!
Fik voksen skældud fordi jeg har afbestilt mine tider (6 gange) i god tid.. hver gang grunden til dette har og er min økonomiske situation. Booker mine tider i den tro at pengene rækker, nærmer mig tidspunktet og ser det ikke hænger sammen og aflyser! Fik af vide af tandlægen at det er staten der siger de skal nævne at det ikke går at aflyse så meget! Mig bekendt har staten intet med mine tandlæge besøg at gøre, de betaler ingenting og det er egenbetaling. Gik derfra ked af det og frustreret over denne løftede pegefinger og har ikke lyst til at “give” mine penge til denne klinik mere. Som det ikke er hårdt nok at have få midler til at komme til tandlægen. Heldigvis for mig har sunde og gode tænder og fundet en klinik der kan rumme min tilgang til selv at bestemme min måde at gå til tandlægen samt en meget billigere tandlæge sammenlignet priser og kunne have fået tandrens, billeder til halvpris
Så nej tak til jer og jeres tilgang til jeres kunder med få midler!

1 juli 2026

Kære Mette

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at læse, at du gik fra klinikken med den følelse.

Vi tager din feedback med os og vil se nærmere på, hvordan vi kommunikerer i den slags situationer, så vores patienter føler sig mødt på en god måde.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik 2 kroner på kindtænder færdig…

Fik 2 kroner på kindtænder færdig gjort.
Uden smerter. Og de er lavet perfekt.
Tak til Fadi.

2 juli 2026

Kære Helle

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du er tilfreds med dine nye kroner, og at behandlingen forløb uden smerter. Vi giver med glæde din ros videre til Fadi.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt behandling og dejlig…

Professionelt behandling og dejlig omgangstone

1 juli 2026

Kære Carsten

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for, at du oplevede en professionel behandling og en dejlig omgangstone hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit andet besøg hos Mille efter…

Mit andet besøg hos Mille efter tandlægeskift til Amager.

Venlig, kompetent og informativ så bare en god oplevelse👌

23 juni 2026

Kære Mortensen

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at dit tandlægeskift til os har været en god oplevelse, og at du føler dig godt taget hånd om hos Nille. Vi giver med glæde din ros videre til hende. 👌

Meget serviceminded medarbejdere

26 juni 2026

Kære Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede et serviceminded team, som tog sig tid og skabte ro omkring dit besøg. Vi er især glade for, at du følte dig godt taget hånd om i forhold til din tandlægeskræk.

Tak for din varme anbefaling. 🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god behandling- meget venlig og…

Rigtig god behandling- meget venlig og omsorgsfuld tandlæge Fadi. Kilinikass. gjorde også et stort indtryk, den dag da min tand skulle slibes til,få at få en krone. Hun lagde en hånd på min skulder, meget beroligende TAK. Det var i rolige omgivelser og der var tid til spørgsmål
2.6.26 og 24.6

2 juni 2026

Kære Gitte

Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse. Det glæder os meget, at du følte dig godt taget hånd om af Fadi, og at både han og klinikassistenten var med til at skabe en rolig og tryg oplevelse. Den omsorg, du beskriver, betyder meget for os, og vi giver med glæde din ros videre til dem begge.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, øv service

24 juni 2026

Kære Morten

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi kede af at høre, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores patienter.

Vi tager din feedback med os i vores fortsatte arbejde med at forbedre vores service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Peter + team er verdensklasse tandlæger.

22 juni 2026

Kære Thomas

Tusind tak for de flotte ord. Det betyder meget for Peter og resten af teamet at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Danny er simpelthen så en sød person og…

Danny er simpelthen så en sød person og meget dygtig i sit arbejde. Jeg kan varm anbefale ham.

19 juni 2026

Kære Parivash

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos Danny. Vi sætter stor pris på din anbefaling og giver naturligvis din ros videre til ham.

Fantastiske oplevelse hos…

Fantastiske oplevelse hos dentalklinikken Amager ved tandlæge Raman og sin assistent Caroline. Jeg har i dag fået lavet 2 huller, hvilket gik fantastisk!

19 juni 2026

Kære Renas

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du havde en fantastisk oplevelse hos Raman og Karolina, og at behandlingen gik så godt. Vi giver med glæde din ros videre til dem.

Som sædvanligt

Som sædvanligt - super godt - har nu fået isat 13 kroner 😅 pga de gamle var slidte 😱 og de nye virker bare 😃

18 juni 2026

Kære Frank

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os, at dine nye kroner fungerer så godt, og at du endnu en gang har haft en god oplevelse hos os. Tak fordi du deler din oplevelse med et smil. 😃

God og tryg behandling

God og tryg behandling, imødekommende og meget behageligt personale.

17 juni 2026

Kære Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god og tryg behandling, og at vores personale gjorde et godt indtryk. Det betyder meget for os.

Hyggelig og professionelt

17 juni 2026

Kære Sunniva

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en hyggelig stemning og en professionel behandling hos os.

Dygtigt imødekommende personale

Dygtigt imødekommende personale. Professionelle hele vejen igennem. Folk der virkelig kan deres job.

15 juni 2026

Kære Carsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede vores personale som både dygtigt og imødekommende, og at du havde en professionel oplevelse hele vejen igennem. Din ros betyder meget for hele teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smertefri behandling og tid samme dag

Jeg fik en tid samme dag, jeg ringede, selvom det var lørdag, for at få limet en midlertidig krone på, der var faldet af. Tandlægen tog meget hensyn til, at tanden var ekstra følsom, og valgte en rensemetode, der slet ikke gjorde ondt eller var ubehagelig.

13 juni 2026

Kære Skovholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig samme dag, og at du oplevede en skånsom og smertefri behandling. Det betyder meget for os, at du følte dig godt taget hånd om.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er aldrig rart at skulle til…

Det er aldrig rart at skulle til tandlægen, men jeg føler mig tryg her, de er søde og forklarer hvad de skal til at lave.

9 juni 2026

Kære Lars

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du føler dig tryg hos os, og at vores team tager sig tid til at forklare behandlingen undervejs. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig godt informeret og godt taget hånd om.

Omsorgsfuld behandling.

12 juni 2026

Kære Katharina

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en omsorgsfuld behandling. Det betyder meget for os, at vores patienter føler sig godt taget hånd om.

Dygtig tandlæge

2 juni 2026

Kære Kurt

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse, og at du oplevede en dygtig behandling hos os.

Professionel tandbehandling

Professionel tandbehandling, god service og venlig personale

10 juni 2026

Kære Ahmed

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en professionel behandling, god service og et venligt personale.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behandlingen foregik i en rolig og…

Behandlingen foregik i en rolig og afslappet atmosfære.
En afgjort positiv oplevelse.

8 juni 2026

Kære Vibeke

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at behandlingen foregik i en rolig og afslappet atmosfære, og at du havde en positiv oplevelse hos os.

Dentalklinikken Amager

Lees meer over geverifieerde reviews.