bestelling van 21 februari. inmiddils is het 19 maart en is de bestelling nog niet binnen. verschillende keren gemaild maar geen oplossing. elke keer een andere smoes. op verzoek tot terugstorten en a... Toon meer
Heb 20 februari een gebitsverzorging reiniging besteld nog steeds niks ontvangen telefoon nummer gebeld krijg steeds dit nummer is niet geldig 2 mails gestuurd op hun site nog niks gehoord wil mijn... Toon meer
De bestelling lijkt te zijn opgelost tijdens de trip naar mijn huis. Heb geduld lijkt de lijfspreuk te zijn bij deze webshop. Mijn geduld is echter op ondanks de Jip en Janneke vriendelijkheid van de... Toon meer
De cleaner is zo'n fijne uitkomst voor het schoonhouden van mijn nachtbitje, echt een top ding! Daarbij hebben ze een hele vriendelijke klantenservice. Lotte heeft mij super fijn geholpen toen ik na m... Toon meer
Dentuv staat aan de voorhoede van mondhygiëne-innovatie, toegewijd aan het creëren van stralende glimlachen met geavanceerde technologie. Onze nieuwste creatie, de Ultrasonic UV Cleaner ™, revolutioneert de manier waarop beugels, aligners, en kunstgebitten worden gereinigd. Met onze krachtige combinatie van ultrasonische trillingen en UV-licht elimineren we 99,9% van de bacteriën, zonder de noodzaak van handmatig poetsen.
Cronjéstraat 25, 7551GD, Hengelo, Nederland
- 0629832434
- info@dentuv.nl
- dentuv.nl
Heeft 37% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mijn aligners zijn brandschoon
Mijn aligners zijn brandschoon, en dat vind ik een prettig idee. Helaas hield het apparaat er na 3 maanden plotseling mee op. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb het apparaat teruggestuurd en binnen een paar dagen een nieuw exemplaar gekregen. Heel fijn!
Betrouwbaar bedrijf.
Artikel werd snel en goed verpakt geleverd. Er was een probleem met het artikel en dat is naar tevredenheid opgelost. Uiterst vriendelijk klantenservice. Het artikel is de uitvinding van deze eeuw, eindelijk super schone beugels.
Vlotte zn correctie afhandeling
Makkelijk en goede kwaliteit
Gebruik ik dagelijks voor mijn invasaline te reinigen. Zeer gemakkelijk. Na 4 maanden werkte mijn toestel plots niet meer maar na contact een nieuwe opgestuurd gekregen
Snelle en grondige reiniging
Snelle en grondige reiniging! Ik gebruik het nu dagelijks en voel me veel zekerder over mijn mondhygiëne. Geweldig product!
De Ultrasonic UV Cleaner is…
De Ultrasonic UV Cleaner is fantastisch! Mijn kunstgebit is nooit zo schoon geweest. Het is echt een aanrader voor elke gebruiker!,
Een must-have voor iedereen met een…
Een must-have voor iedereen met een beugel. Het apparaat is zo handig en doet zijn werk goed. Ik ben echt onder de indruk van de resultaten!,
Zeer effectief
Zeer effectief! Mijn aligners zijn nu veel schoner en ik heb het idee dat mijn mondhygiëne is verbeterd. Gewoon een druk op de knop!,
Ik had nooit gedacht dat reinigen zo…
Ik had nooit gedacht dat reinigen zo makkelijk kon zijn. De Ultrasonic UV Cleaner doet precies wat het belooft. Top product!,
Wat een geweldig apparaat
Wat een geweldig apparaat! Het verlengt de levensduur van mijn kunstgebit en het is zo eenvoudig in gebruik. Ik ben er heel tevreden mee!,
Echt blij met mijn aankoop
Echt blij met mijn aankoop! De cleaner werkt perfect en bespaart me zoveel tijd. Geen gedoe meer met poetsen!,
De Ultrasonic UV Cleaner is een game…
De Ultrasonic UV Cleaner is een game changer! Snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Ik kan het iedereen aanraden die met beugels of aligners zit.,
Fantastisch product
Fantastisch product! Mijn aligners waren altijd vies, maar nu zijn ze sprankelend schoon. De 99,9% bacteriedoding is een geruststelling.,

Antwoord van Dentuv
Ik ben echt onder de indruk
Ik ben echt onder de indruk! De cleaner maakt mijn beugel schoon zonder moeite. Geen nare geuren meer, echt een aanrader voor iedereen!,

Antwoord van Dentuv
Ik heb een knarsbitje en moest deze…
Ik heb een knarsbitje en moest deze elke dag schoonmaken. Nu kost mij dit 30 seconden per dag en het is ook nog een stuk schoner dan eerst.