De Oppaslijn

1. Kinderopvangbureau

De Oppaslijn is een innovatieve oppascentrale. Het is onze missie om in heel Nederland ouders het gemak te bieden van een professionele oppas aan huis.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Heeft iemand eerder gevraagd of de…

Heeft iemand eerder gevraagd of de oppassen een VOG verklaring hebben voordat zij met kinderen kunnen werken…Ik heb er naar gevraagd en kreeg antwoord dat er NIET om VOG verklaring wordt gevraagd!!!!!

Niet zomaar wat zeggen, waarom heeft u dan niet aan mij de Vog verklaring laten zien en moest ik voor de aanvraag de kosten betalen…zonder gebruik te maken??? Weet heel goed dat dat niet zo is…geen spelletjes aub!!!

30 maart 2022
Logo De Oppaslijn

Antwoord van De Oppaslijn

Beste Dilber,

Wat jammer dat je ons een 1-ster review hebt gegeven, zonder gebruik van ons gemaakt te hebben,
Het merendeel van onze oppassers heeft een recente VOG. Dit is op hun profiel altijd zichtbaar.
Omdat een VOG onbeperkt geldig is vinden wij dit niet veilig genoeg. Wij vinden de kennismaking met de oppas en de ervaringen van andere ouders leidend, daarom vragen wij actief naar een review na iedere oppas sessie.
Natuurlijk bieden wij de mogelijkheid aan om een VOG aan te vragen voor ouders die dit graag willen.

Groeten,

Team de Oppaslijn

De Oppaslijn is een aanrader

De Oppaslijn heeft mij de afgelopen periode tijdens de lockdown meermaals uit de brand geholpen door een goede oppas te regelen. Het fijne aan De Oppaslijn is dat ze je echt werk uit handen nemen. Zij gaan op zoek naar een oppas die bij jou situatie past. Je hoeft niet zelf te zoeken en verschillende oppassen aan te schrijven. Dat werk hebben ze al voor je gedaan. Ook hebben ze de achtergrond van de oppassen al gecheckt. Ik hoefde alleen maar een keuze te maken uit de opties die er waren.
Door de Oppaslijn hebben wij goed kunnen werken terwijl we de kinderen in vertrouwde handen achterlieten. Heel erg bedankt!

1 maart 2021

*Snelle en efficiente dienstverlening*

*Snelle en efficiente dienstverlening*
Op Facebook zag ik een advertentie van De Oppaslijn. Het bleek een uitkomst tijden de lockdown/ thuisonderwijs. In een aantal filmpjes die we kregen toegestuurd stelden verschillende oppassen zich voor; superhandig. We maakten een keuze en dat klikte als een dolle. We zijn erg blij geweest met Stijntje, die het leuk had met de kinderen waardoor wij ook nog een aantal dagen per week rustig konden doorwerken. Direct betalen per linkje via de whatsapp; ook al zo handig. Geen gedoe, korte lijntjes en snelle service. Top!

15 februari 2021

Fijn contact en meedenkend

Fijn contact met de Oppaslijn. Altijd snelle reactie en meedenkend. Financiële afhandeling makkelijk en altijd correct. Aan te raden als je (snel) op zoek bent naar een oppas!

Zeer te vreden

Altijd een oppas en mijn dochter heeft een leuke anderhalf uur gehad. Terwijl ik aan het werken ben. Ze kijkt altijd weer naar uit wanneer ze weet dat de oppas komt. De Oppaslijn onthoud welke oppassen mijn dochter gehad heeft en geeft aan wie er kunnen.

Snel en goed geregeld

Via de oppaslijn snel een leuke oppas gevonden. Mijn kinderen liepen met haar weg, daardoor kon ik genieten van een paar uurtjes van huis te zijn.

Ik zou het zeker aan iedereen aanbevelen. De oppaslijn ga zo door!