DeRouwbloemenSpecialist.nl Reviews 7

2,3

2,3

Slecht

Zeer slechte service

Zeer slechte service, had een rouwboeket besteld en één dag eerder verzocht te laten bezorgen op 24 febr. dat de crematie plaats vond in de ochtend op 25 febr. op vr. 25 febr. bleek dat het boeket niet bezorgd was, heb met hun telefonisch contact gehad, en ze gingen het uitzoeken en mij terug bellen, nooit meer iets gehoord. s'middags om 14 uur belde het rouwcentrum dat de bloemen (alsnog) waren bezorgd, met de vraag wat ze er mee moesten doen, tja de crematie is al geweest wat moet je ermee? ik heb de blauwe druif offiecieel per mail en aangetekend op de hoogte gesteld dat ik mijn geld terug eis aangezien zij in gebreke zijn gebleven om het product niet of te laat te bezorgen. het aangetekende stuk hebben zij niet geaccepteerd en is retour gekomen. ik onderneem nu verdere stappen en adviseer anderen dit ook te doen dat dit soort praktijken stopt. het gaat hier om het verlies van een dierbare en dan wil je al helemaal geen stress hebben over bloemen. gemiste kans dit. ik ga door want ik sta in mijn recht!

29 maart 2022

Schaamteloze geldklopperij. Schandalig!!

Kan ik ook nog minder dan 1 ster geven?? Ik heb gelukkig nog niet vaak rouwbloemen hoeven bestellen, dus ik ben er geen pro in.
Op het plaatje een prachtig wit boeket. (afbeelding normaal formaat) Ik vond het wat aan de kleine kant dus ben niet voor groot, maar voor UITBUNDIG gegaan. Yeah right. Zelfs het kleine formaat had geen goedkeuring gekregen voor het trieste flutboeket dat namens onze familie in een hoekje weggemoffeld stond. Zo lelijk was het. Schandalig. Doe me een lol en bestel NIET bij dit bedrijf. Nadat ik een emotionele brief heb geschreven over wat het met me deed dat ik daar op die crematie door de grond kon zakken van schaamte voor onze zielige bijdrage, heb ik NIKS gehoord. Ze nemen niet eens de moeite om je te woord te staan. Iedere haar op mijn hoofd heeft spijt dat ik hier ons rouwboeket heb besteld. Zelden zo'n respectloze behandeling gehad.

19 augustus 2020

Persoonlijke aandacht bij bezorgproblemen

We hadden bloemen besteld via de Rouwbloemenspecialist. Per email bericht gekregen dat er problemen waren met de aflevering.
We hadden gelijk contact gezocht met de Rouwbloemenspecialist en zij pakte het probleem gelijk persoonlijk en aandachtig op.
De communicatie die erop volgde was erg goed. Uiteindelijk bleek dat probleem bij uitvaartzorg te liggen, maar hadden we een passende oplossing bedacht voor de bezorging.

22 februari 2020

Betaal je 100 euro voor een mooie witte…

Betaal je 100 euro voor een mooie witte rouwbos, die op een maandag om 14 besteld moet zijn. Wordt dat in een hittegolf al vrijdagmiddag via een postbedrijf (??? hoezo 'verzorgd door een plaatselijke bloemist?'... en dus ligt er een zielig, verlept bosje op de kist. Ga jullie schamen!!!

29 juli 2019

Zeer slecht - rouwboeket voor vader niet geleverd!

Mijn vader is vrij plotseling in het weekend overleden. Dinsdag 14 februari was zijn uitvaart al. Ik heb maandag 13 februari via de website derouwbloemenspecialist.nl een Rozenhart mixed met rouwlint crème besteld. Ik moest bij de bestelling aangeven dat het aflever adres een uitvaart centrum is. Ik heb extra betaald dat het rouw stuk tussen 09.00 uur en 12.00 uur bezorgd zou worden.

De volgende ochtend werd ik gebeld door een medewerker en is mijn voicemail ingesproken. Het kwam er op neer dat er een bloemen tekort was ivm Valentijnsdag en dat het rouwstuk een dag later geleverd zou worden. U begrijpt dat het stoom uit mijn oren kwam. Mijn vader werd die middag begraven. Een dag later is dan GEEN optie. Ik heb deze meneer gelijk teruggebeld dat het om een rouwstuk ging. Hij excuseerde zich en zei dat hij het gelijk in orde ging maken. Hij kon niet zien dat het om een rouwstuk ging. Dit vind ik erg vreemd aangezien het een rouwlint bevat en tevens als afleverlocatie een uitvaart centrum betreft. Ik bestel het notabene op de site rouwbloemenspecialist.nl Ik kreeg vrij vlot na het gesprek 3x een bevestigings mail dat de order doorgestuurd was naar een bloemist in de regio Amsterdam en voor 12.00 uur bezorgd zou worden.

Groot was mijn verbazing en verdriet dat bij aankomst in het rouwcentrum er geen bloemen lagen op de kist. Dit vind ik echt onacceptabel. Ik kan dit niet meer overdoen. Buiten dat schaamde ik me kapot dat van zijn directe naasten er niets lag. Een valentijnsboeket te laat leveren is een ding maar een rouwstuk is onacceptabel. Ik vind dat jullie als bedrijf dit veel strenger moeten filteren. Ik heb er totaal geen boodschap aan dat de druk aan orders te hoog was door een dag als Valentijn.

Ik heb gisteren middag gebeld met Jolande van de Blauwe Druif. Zij zou het uitzoeken voor mij en mij terugbellen hierover. Ik had gisteren nog wel enig contact verwacht. Vanmorgen zelf nog 1x gebeld en van de desbetreffende dame advies gekregen te mailen. Dat dit sneller zou gaan...

Tot op heden nog geen reactie, noch excuus. Schandalig... werkelijk waar!

16 februari 2017

Waardeloos!

Ik heb een rouwbloemstuk besteld met lint. Op het lint drie namen en een korte tekst. Bij de rouwbloemenspecialist hebben ze het voor elkaar gekregen om 2 spelfouten te maken in de tekst op het lint!
Ik vond dit zo erg dat ik me het bloemstuk niet eens kan herinneren.
De bloemist bood aan de kosten van het lint (€14,95) in mindering te brengen op de rekening. Uiteindelijk werd dit €35,- maar deze fout kun je niet meer goed maken.
Waardeloos, ik bestel nooit meer iets bij dit bedrijf.

21 juli 2015

Koop nooit bij 123bloemenbestellen.nl!

Op 27 september is mijn oma overleden. Tot mijn grote spijt konden mijn vriendin en ik niet bij de crematie zijn. Daarom bestelde ik op 1 oktober een rouwboeket bij 123bloemenbestellen.nl. De door mij doorgegeven leverdatum was op 3 oktober, 16.00 uur.
Om 15.55 uur (dus 5 minuten voor de crematie) kreeg ik van mijn ouders een telefoontje dat er geen boeket was afgeleverd. Direct heb ik contact opgenomen met 123bloemenbestellen.nl. Volgens <Naam verwijderd> van 123bloemenbestellen.nl was het boeket echter al op 2 oktober bezorgd. Hierop hebben wij het uitvaartcentrum gebeld, maar op dinsdag zijn er geen boeketten bezorgd. Ondertussen heeft <Naam verwijderd> van 123bloemenbestellen.nl gebeld met de transporteur. <Naam verwijderd> had beloofd om ons terug te bellen, maar aangezien we om 19.00 uur nog niet van hem hebben vernomen, hebben we zelf maar geprobeerd contact op te nemen met <Naam verwijderd> van 123bloemenbestellen.nl. Dit lukte niet. Daarna kregen we een mailtje van hem met daarin een manco melding; de bloemen waren dus niet op de juiste plaats bezorgd door 123bloemenbestellen.nl. In het mailtje beloofde <Naam verwijderd> dat hij morgen (4 oktober dus) contact met ons op zou nemen. Rond 16.00 uur de volgende dag hadden nog geen bericht. Hierop hebben we zelf maar gebeld met <Naam verwijderd> van 123bloemenbestellen.nl. We kregen hem gelukkig wel aan de lijn <inhoud verwijderd>) en er volgde een heel verhaal. Conclusie van het verhaal: bloemen zijn inderdaad niet geleverd. <Naam verwijderd> van 123bloemenbestellen.nl beloofde om een sympathieboeket (dat woord zie je vaker terug komen in andere reviews over 123bloemenbestellen.nl) te sturen en betaalde factuurbedrag terug te storten. Op ons verzoek heeft hij het lint wat aan het rouwboeket zat, ook mee gestuurd. Daarnaast hebben we <Naam verwijderd> van 123bloemenbestellen.nl verzocht om coulant te zijn met het terugstorten van het factuurbedrag en dit handmatig te verhogen ivm door ons gemaakte belkosten.
Op de afgesproken dag werd het boeket bezorgd. Prima boeket (chapeau) en het lint zat er ook bij. Echter, na een paar dagen was het geld nog steeds niet teruggestort. Vervolgens nog maar een gebeld (inmiddels was het al 11 oktober) en wederom de belofte dat het geld terug gestort zou worden. Maandag de 15de: nog steeds geen geld. Nogmaals gebeld met <Naam verwijderd> van 123bloemenbestellen.nl. Hij beloofde echt de creditering te gaan verzorgen. Het verliep weer via een andere partij en daardoor duurde het wat langer. Donderdag.... nog geen geld. Nogmaals gebeld en ja, de creditering was gedaan en het geld zou die week overgemaakt worden. Vrijdag 19 oktober..... Ja, warempel! Het geld is overgemaakt. Helaas alleen het door mij betaalde factuurbedrag. Voor de gemaakte belkosten ed. was geen extra bedrag over gemaakt. Maar gelukkig, het geld was wel terug....
Al met al was de ervaring met 123bloemenbestellen.nl buitengewoon teleurstellend. Eem rouwboeket mag gewoon niet te laat bezorgd worden!<Naam verwijderd> van 123bloemenbestellen.nl had op dinsdag, een dag voor de crematie, al kunnen zien dat het niet goed was gegaan met de levering. Hij had hier een hele goede review gekregen als hij dit rouwboeket had gevolgd en op tijd had geanticipeerd op de situatie. Dit heeft hij echter nagelaten met deze pijnlijke, emotionele case tot gevolg. Ik vind het echt onwaarschijnlijk dat je zo nonchalant met een emotionele gebeurtenis om kan gaan. De fout is onomkeerbaar!
Vervolgens heeft <Naam verwijderd> van 123bloemenbestellen.nl verschillende kansen om deze klacht op acceptabele wijze op te lossen, maar ook dit heeft ie nagelaten. Uiteindelijk hebben wij zelf iedere keer moeten bellen en reminden dat deze klacht nog openstond. Opvallend was ook dat aan het begin van elk gesprek de hele situatie weer uitgeleged moest worden aan <Naam verwijderd> van 123bloemenbestellen.nl. Ik kan me voorstellen dat je, als je zo'n onomkeerbare fout hebt gemaakt, er werkelijk alles aan wil doen om de klacht naar tevredenheid wil afhandelen. In plaats daarvan leek <Naam verwijderd> van 123bloemenbestellen.nl zichr de klacht vaak maar met moeite te herinneren.

Al met al ben ik tot de conclusie gekomen dat 123bloemenbestellen.nl een waardeloze webshop is. Ik geloof het prima dat ze mooie boeketten kunnen bezorgen en dat mensen tevreden zijn als het allemaal goed gaat, maar een goede webshop onderscheid zich door klachten op correcte wijze af te handelen. 123bloemenbestellen.nl heeft hier duidelijk in gefaald.
Helaas zijn er al meer mensen geweest die ontevreden waren over 123bloemenbestellen.nl (zie reviews hieronder). Ik heb verzuimd om deze reviews vooraf te lezen. Ik hoop nu door mijn bijdrage dat potentiele klanten zich wel een keewr extra bedenken voordat ze bij 123bloemenbestellen.nl een bestelling plaatsen.

Mijn advies: koop nooit bij 123bloemenbestellen.nl!

28 oktober 2012
Logo DeRouwbloemenSpecialist.nl

Antwoord van DeRouwbloemenSpecialist.nl

Beste J. Stremme,

Wij hadden al gereageerd op deze beoordeling, maar na het contact met de gene die deze klacht in behandeling heeft genomen wordt deze beoordeling herschreven omdat uw lange verhaal op veel punten niet reeel is.

De eerste reactie van onze medewerker is dan ook: "Ow ja, deze meneer is zeker bekend bij mij want hij belde mij tot in de avond en dat terwijl aan alle eisen van de meneer is voldaan. Zelfs op zondag had ik deze meneer aan de telefoon".

Het volledige bedrag is vergoed, er is een royaal boeket opgestuurd als excuus. Het rouwlint is toegestuurd.

En er is alles op alles gezet om deze klacht goed af te handelen. Daarbij is het feit dat uw bestelling niet op 123BloemenBestellen.nl is geplaatst maar via DeRouwbloemenSpecialist.nl wat ook dus voor een vertraging zorgde bij de afhandeling.

Tevens vergeet u te vermelden dat u het boeket namens iemand anders uit het buitenland heeft besteld en er veel contact is geweest met betreffende koerier en u bent hiervan op de hoogte gebracht.

Tot nadere orde zullen wij deze beoordeling daarom ook melden bij TrustPilot.nl
Wij zullen een brief opstellen die zal worden gestuurd naar TrustPilot en die wij ook zullen publiceren onder deze lange en niet reeele beoordeling.

Uw bedreiging om een privé 06-nummer te verspreiden zullen wij ook hoog opnemen. Dit mobiele nummer wordt in uitzonderlijke gevallen gebruikt om klachten met de hoogste prioriteit af te handelen. U maakte hier echter misbruik van.

Onze tweede reactie is daarom ook: Wij hebben uw klacht met de hoogste prioriteit in behandeling genomen en daarbij met een privé nummer contact met u opgenomen om u op de hoogte te brengen. Aan al uw wensen is voldaan met uitzondering van het vergoeden van vermeende belkosten, waarbij u vergeet dat ook wij vele uren met uw klacht zijn bezig geweest, zowel tijdens als na de kantoor/winkel uren.

Met een vriendelijke groet,
Klantenservice - 123BloemenBestellen.nl