Varerne og service i forhold til levering gik egentlig fint nok - jeg bestilte og betalte med det samme online. MEN efter over en måned modtog jeg pludselig en rykker på en regning på varer for me... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg får ikke pengene tilbage for min returvare
Vi er helt vild med produkterne fra Designerdyr. Vi har købt Starbarks legetøj, godbidder og en potecreme. Super lækker kvalitet og vi glæder os til at vores nye familiemedlem flytter ind, så tingene... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Designerdyr er destinationen for dig, som ønsker et stort udvalg af luksustilbehør til dit kæledyr. Vi er altid et skridt foran, når vi skal finde de nyeste trends og innovative brands. Kvalitet, komfort og design er ekstremt vigtige for os, og derfor bliver vores sortiment nøje udvalgt, til at passe til vores kunders ønsker og behov.
Contactgegevens
Denemarken
- info@designerdyr.dk
- designerdyr.dk
5 stjerner for fine ting i god kvalitet…
5 stjerner for fine ting i god kvalitet (legetøj til hvalp, et tæppe og lille filt 'hus') + meget hurtig og venlig respons fra butikken ift. en forsinket vare. Varerne kom med forskellige kurerer, hvoraf den ene var lidt problematisk (FedEx). Men det er udenfor designerdyr.dk's kontrol. De hjalp alt hvad de kunne. Tak.
ALT for lang leveringstid og ingen…
ALT for lang leveringstid og ingen respons fra dem.
LANG leveringstid trods løfte om få…
LANG leveringstid trods løfte om få dage, mange skriverier.
Ikke en hjemmeside jeg ville anbefale
Elendig oplevelse
MEN efter over en måned modtog jeg pludselig en rykker på en regning på varer for mere end 3500kr, som jeg absolut ikke havde hverken bestilt eller modtaget. Jeg havde heller ikke set en regning, kun rykkeren, som blev sendt fra et pengeopkrævningsfirma. De oplyste, at det var penge jeg skulle skylde i forbindelse med køb på Designerdyr.dk.
Heldigvis blev det hele opklaret, og jeg havde selvfølgelig min dokumentation i orden, det var ejeren af Designerdyr, der havde lavet noget værre rod.
Det betyder helt sikkert, at jeg aldrig vil handle der igen og bestemt heller ikke anbefale det til andre!
Lang leveringstid fra forhandler til …
Lang leveringstid fra forhandler til gls havde modtaget registreringen til dem…
Varen var som ønsket👍
Ret lang leveringstid begge gange jeg…
Ret lang leveringstid begge gange jeg har bestilt derfra.
👍🏼👍🏼👍🏼
Tilfreds kat
Købte Jaguar foderet til min kat på 6 måneder og hun virker super tilfreds og hendes pels har aldrig været blødere:)
Alt for lang leverings tid
Er meget tilfreds vil helt sikkert…
Er meget tilfreds vil helt sikkert handle her igen så flot en hundekurv god kvalitet og hurtigt leveret ville give flere stjerner hvis det var muligt.
Designerdyr kan varmt anbefales til…
Designerdyr kan varmt anbefales til alle hundeejere, som både går op i at sin hund får høj kvalitet samtidig med et stilrent design.
Så lækker og top kvalitet
Så lækker og top kvalitet, og så er det anderledes iht. tøj f.eks.
Vores hund elsker jeres foder:) og det…
Vores hund elsker jeres foder:) og det er nogle lækre halsbånd og seler
Hurtig levering af hundefoder
Hurtig levering af hundefoder. Fik endda en fodertønde med uden beregning
Super service god respons tid ( svartid…
Super service god respons tid ( svartid ) på messenger
Og levring bare bare i top kom super hurtigt flotter end på billedet og super godt og forsvarligt pakket ind 5 store stjerner kh pia M
God og hurtig betjening
Rask og vennlig hjelp per mail
Rask og vennlig hjelp per mail, da jeg hadde noe vanskeligheter med å få bestilt. Hundesengen var nøysomt pakket og svarte helt til forventningene. Nydelig seng i god kvalitet som hunden elsker☺
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.