Købte bøffellæder hynder, for det første stinker de langt væk af billig Kina plastik og derudover fremstår det slet ikke som læder, det ligner mere krøllet brunt papir
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Meget hurtig levering og selv om stolehynderne muligvis ikke er helt originale y-hynder så er de pæne og faconen er helt fin.
Uovertruffet service.. Kan ikke siges bedre. Har længe søgt efter et specifikt produkt på flere hjemmesider. Produktet er udgået og ingen sælger det længere. Men Designgaven løste probleme... Toon meer
Prisen på den købte vare var yderst tilfredsstillende set fra vores side. Vi havde aftalt afhentning på adressen i Birkerød - forsendelsen stod klar i receptionen da vi ankom. Den aftalte pris - min... Toon meer
Hos Designgaven.dk finder du massere af trend og brugskunst til indretningen af din bolig. Her har vi alt fra køkkengrej til havetilbehør og møbler. Klik ind på vores side og se mere!
Blokken 27A, 3460, Birkerød, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Særdeles hurtig ordrebehandling og levering - ikke sidste gang, at jeg handler hos Designgaven.
Kan kun anbefales
Køb og levering gik nemt og hurtigt; præcis som det skulle.
Jeg bestilte min vare torsdag aften, og kunne afhente pakken allerede lørdag.
Jeg købte 4 stk. hynder som jeg havde set på Designhaven`s hjemmeside.
Firkantede brune bøffellæder hynder - virkelig flot læder så det ud til.
Allerede da jeg afhentede pakken hos udleveringsstedet faldt min forventning, da der med store bogstaver stod MADE IN CHINA på kassen.
De hynder jeg fik, var 4 stk stenhårde , firkantede kiks, der stank af kemikalier.
Jeg tvivler meget stærkt på kvaliteten af det læder de er fremstillet af - kønt er det under ingen omstændigheder, og lever SLET ikke op til det der bliver vist på hjemmesiden. Sørgeligt..
Der er dog ingen problemer med returnering, som fungere upåklageligt - jeg er bare irriteret over jeg selv skal betale den del af “”festen” - det burde I tage på jer selv.
Kære Emil fra kundeservice
Jeg vil rigtig gerne sende dig billeder af hynderne jeg har modtaget, så du kan sammenligne med dem I har lagt op.
Hvis du ikke ønsker det, så kan jeg informere dig om, at de er brune , firkantede( som de skal være, og i rigtige mål). Jeg havde beholdt dem hvis de var lige så flotte som på jeres hjemmeside…og ikke bare mørkebrune stenhårde firkanter.

Antwoord van Designgaven
Super service. Købte vare hos Designgaven, hvor nogle vare efterfølgende blev sendt retur. Allerede dagen efter var beløbet returneret.

Antwoord van Designgaven
Hvis man kunne give nul stjerner havde jeg gjort det. Skal returnere en tallerken der er modtaget i gave og kontakter dem for at høre hvordan deres returpolitik er. Får den besked, at det kan jeg læse om på hjemmesiden.
super kundeservice. 😂
Spørger til hvordan de forventer at den skal pakkes ind, og får beskeden at jeg skal pakke den ind så GLS kan tabe den fra en meters højde uden den går i stykker, for ellers er det mit problem og jeg får ikke nogen penge retur. Hvordan i alverden kan det være mit problem at GLS smider med pakkerne. Jeg fik ikke nogen forklaring på hvordan jeg skal pakke den ind kun beskeden på at GLS skal kunne smide den på jorden uden den går i stykker. Jeg spurgte om jeg selv skulle teste det og hvis den så gik i stykker bare sige ups. Det fik jeg ikke lige noget svar på. Pas på med at handle der, det bliver rigtig besværligt, og rigtig dyrt hvis man skal returnere noget.

Antwoord van Designgaven
At I svarede hurtigt på min bestilling, og jeg kunne følge pakken, hvor den befandt sig. Nu er varen pakket ud, og det ser fint ud, så jeg er meget glad for det.

Antwoord van Designgaven
Jeg bestilte en lampe om torsdagen, om mandagen skrev jeg til dem om hvornår de sendte den. De havde den så ikke på lager, men ville sende den i samme uge. Det skete ikke, så har annulleret ordren
De burde skrive på deres hjemmeside at den ikke var på lager, så man kunne vide der var længere levering

Antwoord van Designgaven
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.