Banner for Desktronic

Desktronic Reviews 60

4,7

Bestellen op de website gaat zeer vlot. Vanaf dat de bestelling is geplaatst word je constant op de hoogte gehouden naar de stand van zaken. Kwaliteitsvolle producten, ook de transporteur waar ze m... Toon meer

Ik heb de website Desktronic bij toeval ontdekt. En wat was ik verrast toen ik het assortiment kantoorbenodigdheden en accessoires en de onverslaanbare prijzen zag. Mijn bureau met deze accessoires... Toon meer

Alles was goed verpakt en het was enorm duidelijk hoe het in elkaar gezet moest worden. Snelle levering . Degelijk materiaal! Werkt goed , geheugen van hoogte is instelbaar .

Klantenservice ok vwb retour halen product. Snel retour genomen en terubetaald. Echter te veel emails mbt aftersales. Dit is na contact rechtgezet door Desktronic.

1. Meubelwinkel
  2. Meubelaccessoires
  3. Kantoormeubilair leverancier
  4. Kantoormeubilair winkel

Info over Desktronic

Desktronic is opgericht in Europa met een eenvoudige missie: premium ergonomisch kantoormeubilair toegankelijk maken voor iedereen. Vanaf het begin geloven we dat comfort tijdens het werken geen luxe zou moeten zijn, maar de norm.

Wij ontwerpen en produceren ergonomische oplossingen voor moderne werkplekken, van een zit sta bureau en ergonomische bureaustoel tot een zit sta bureau onderstel en praktische accessoires. Elk product is ontwikkeld met oog voor langdurig comfort, functionaliteit en een strak design, of je nu een volledig kantoor inricht of je thuiswerkplek optimaliseert. Goede ergonomie hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn, maar moet het werken simpelweg comfortabeler maken.

Onze toewijding aan kwaliteit en klantervaring blijkt uit geverifieerde Trustpilot-reviews, waarin klanten onze productbetrouwbaarheid, behulpzame ondersteuning en vlotte levering benadrukken.

Wij bieden snelle verzending, duidelijke retourvoorwaarden en veilige betaalmethoden om bestellen eenvoudig en zorgeloos te maken. Heb je hulp nodig, dan staat ons vriendelijke supportteam voor je klaar via e-mail en telefoon.

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief met tips voor je werkplek, nieuws over onze producten en voor inspiratie voor een ergonomischere werkdag.

4,7

Uitstekend

Prima service

Duidelijke afspraken, degelijke verpakking, keurig en netjes op tijd geleverd.

17 maart 2026

Hallo Sam,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak en netjes op tijd is verlopen 😊

Mooi product

Mooi product, correct geprijsd en snel geleverd

12 maart 2026

Hallo Luc,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, de prijs en de snelle levering 😊

Heel blij mee

Heel blij mee ! Mooie uitstraling en zeer goede kwaliteit

9 maart 2026

Hallo Kathleen,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de uitstraling en kwaliteit 😊

Mooie bureau

Mooie bureau, heel degelijke kwaliteit en super vriendelijke klantenservice!

3 maart 2026

Hallo Vincent,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze klantenservice 😊

Super goed bureau

Super goed bureau. Gemakkelijk te installeren. Perfecte levering

2 maart 2026

Hallo Eva,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de installatie gemakkelijk was en dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je bureau!

Fijne mensen en materiaal

Zeer vriendelijke en behulpzame klantendienst, zeer correct !
Bovendien super goed materiaal, stevig en degelijk. Ik ben super tevreden !!!
Dank je mensen van Desktronic

20 februari 2026

Hallo Vera,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze klantendienst als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren en zo tevreden bent met de stevige kwaliteit van het bureau. Dat betekent veel voor ons. Veel plezier ermee en bedankt voor uw vertrouwen 😊

Desktronic

Goede overall ervaring

Product conform aan verwachtingen en zeer snel en vlot leveringsproces met duidelijke communicatie.

9 februari 2026

Hallo Didier,

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat het product volledig aan uw verwachtingen voldoet en dat u het leveringsproces als snel en soepel heeft ervaren. Fijn dat ook de duidelijke communicatie tijdens de levering werd gewaardeerd, daar besteden we veel aandacht aan. Veel plezier met uw aankoop! 😊

Hartelijke groet,
Desktronic

Alles was goed verpakt en het was enorm…

13 februari 2026

Hallo Sofie,

Bedankt voor de positieve feedback! Fijn om te horen dat u van ons product geniet.

Materiaal is goed

Materiaal is goed, maar dit betreft een maatschappij uit Litouwen. Waardoor je als professionele klant je btw niet kan recupereren. Dit werd wel rechtgezet achteraf.

17 december 2025

Antwoord van Desktronic

Dit probleem kan zeker voor u opgelost worden. Ik zal u even via e-mail benaderen.

Website Desktronic bij toeval ontdekt…

Mijn bureau met deze accessoires werd binnen 48 uur geleverd, wat wil je nog meer?
Kwaliteitsmateriaal tegen zeer interessante prijzen.
Ik kan het alleen maar aanbevelen, tot snel!

7 januari 2026

Antwoord van Desktronic

Hartelijk dank voor de positieve feedback! Fijn om te horen dat wij u goed van dienst konden zijn.

Te veel mails

11 februari 2026

Antwoord van Desktronic

Onze excuses voor de marketinge-mails. Ik heb u gecontacteerd betreffende een oplossing.

Bureau

Bureau was snel geleverd, duidelijke instructies. Enigste minpuntje zou ik zeggen de manier waarop het schermpje om de bureau op en neer te laten gaan bevestigd is zou wel iets steviger kunnen.

20 januari 2026

Antwoord van Desktronic

Bedankt voor de positieve feedback! Dat is zeker iets wat wij kunnen verbeteren.