Antwoord van Det Rene Vanvid
Velkommen til Det Rene Vanvid 🧽 Rengøringsvanvid og indehaver af Det Rene vanvid. Hos os kan du købe de effektive og professionelle rengøringsmidler og en hel række andre produkter, der gør din rengøring både hurtigere, nemmere og med altid skinnende rene resultater. Hos Det Rene vanvid ✨ ✨✨Kun det bedste er godt nok ✨✨ Vi udvælger vores produkter nøje og tester inden salg. Det skal skinne og virke, og det gør det.
Blækhatten 33, 5220, Odense, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Det Rene Vanvid
Vi modtog beskadige hylder med tydelige misfarvninger (fugt?) og kontaktede selvfølgelig kundeservice med forventningen om en hurtig ombytning.
Første svar fra dem var bogstaveligt talt: “prøv at send dem her” (vi spurgte efter en mail at sende billeder til, da de kun har en kontakt formular online). Ingen hilsen, ingen "med venlig hilsen" - ingenting. Det viste sig desværre at være deres generelle kommunikationsniveau.
De første 10 billeder var dog ikke gode nok. De skulle både kunne ses samlet i hylderne og hver for sig, samt have en præcis beskrivelse af problemet (som vi allerede havde givet).
20 nye billeder blev sendt afsted i en PDF. Den kunne de dog åbenbart ikke finde ud af til at starte med, da de bad om nye billeder igen. Nogle timer senere skrev de så en ny mail med "hov, nej, de er der vidst, vi kontakter leverandøren og vender tilbage i morgen".
5 dage senere spørger vi om vi er blevet glemt. Svaret? "Ja, undskyld. Ønsker du pengene igen eller en ny ombyttet vare".
Vi skriver no worries, det kan ske og siger ombytning ville være fint, så vi ikke skal vente yderligere på at få vores hylder sat op (over en uge med mails frem og tilbage, samt 30 billeder, var ikke hvad jeg havde forventet for 2 billige hylder..).
Det ville de dog pludseligt ikke, da leverandøren måske kunne sende andre defekte hylder, så det skulle de finde ud af først.
Decideret håbløst - og det er udelukkende af princip at vi bliver ved.
Vi sender den herefter retur og må se hvad de så gør når de modtager den (eller ikke gør).
Vi opdaterer anmeldelsen når vi ser hvordan sagen afsluttes.
Hvis det nu bare havde været AI-kundeservice, kunne det næsten have været undskyldt, men det her virker ærligt talt som en børnehave. Spar dig selv hovedpinen og køb et andet sted.
-----------------------------------------------------------
Edit efter svar:
"Vi har valgt ikke at ombytte varen.."
- Efter i ombestemte jer midtvejs.
"Vi sendte en returlabel i vores første mail, så returneringen skulle være så nem som muligt."
- Det kommer ikke som en overraskelse at de tidligere mails er overset - selvom det er i samme mail tråd - men returlabelen blev ikke sendt før efter 8 emails.
"Vi har heller ikke bedt om mange billeder - blot ét billede"
- I bad om flere billeder af skader og begge hylder i 3 forskellige emails.

Antwoord van Det Rene Vanvid
Jeg ventede længe på min pakke, som viste sig at være bortkommet. Det Rene Vanvid pakkede en ny, og dagen efter kunne jeg hente min pakke i pakkeshoppen. Som plaster på såret har jeg også modtaget en rabatkode til næste køb. Super god service.

Antwoord van Det Rene Vanvid
Varen blev leveret hurtigt. De sælger også meget andet en rengøringsartikler fx til gaver eller bolig.
Dansk webshop og ikke Kina bras

Hurtig og nem betjening😊
God oplevelse.

Antwoord van Det Rene Vanvid
Jeg købte en reol, som havde fået et hak under transporten.
Den kom hjem i går, kort efter jeg havde skrevet til firmaet, sendte de en ny! Det kalder jeg hurtig og god service.
Tak for det!

Antwoord van Det Rene Vanvid
Du skal være sikker på at det du køber er noget du vil beholde.
Jeg købte nogle hylder fra mærket Nordic House og selv Kina kan lave dem bedre. De er meget ustabile. De er sendt retur og nu kan jeg enten få hylderne tilbage eller 50% af beløbet tilbage fordi de påstår der er ridser på dem.
Så er det sørme nemt at drive internet forretning i Danmark.

Antwoord van Det Rene Vanvid
Havde brug for at få sendt en vare hurtigt og der var rigtig god og hurtig respons fra Det Rene vanvid. Alt som lovet 😊meget tilfreds !

Antwoord van Det Rene Vanvid
Meget mere end bare rengøringsartikler
De mest fantastiske personer bag Det Rene Vanvid ❤️ De absolut bedste produkter på markedet, og produkter til alt indenfor rengøring, men i særdeleshed også bolig interiør og meget mere.
De udvider sortiment ofte med nye spændende sager og hjælper altid med at finde de rette produkter hvis man er i tvivl om hvilket produkt man skal bruge..
Lyn hurtig levering og en virksomhed jeg aldrig vil være bange at handle hos ❤️🙏
Jeg er kæmpe fan.

Antwoord van Det Rene Vanvid
Rigtige gode produkter er vild glad for bl.a. mine klude

Antwoord van Det Rene Vanvid
Har lige modtaget 2 flasker “ Pist væk” og det virker helt vildt godt, Spær det bare på det sted hvor der er skimmel og mug og et kvarter efter så er det væk.
Er mega fan.

Antwoord van Det Rene Vanvid
Super gode produkter og lynhurtig levering lige til døren. Vi handler der helt sikkert igen.

Antwoord van Det Rene Vanvid
Lees meer over geverifieerde reviews.