Deurmattenvoordelig.nl Reviews

3,5

Fraaie matten. Helaas afwijkende afmeting waardoor een van de matten niet past. Dus let op bij je bestelling dat er 1,5% foutmarge is en dat dit bij sommige matten niet voor verzending met de kl... Toon meer

Gewoon prima! we hebben de schoonloopmat 200cm x232 cm geplaatst in de hal en tot nu toe is de mat prima schoon te maken (zitten in nieuwbouwhuis met erg veel zand en modder) De mat zorgt er ook voor... Toon meer

afgelopen maandag gebeld en gevraagd of deurmat vrijdag geleverd kon worden. Sjoerd heeft dit prima geregeld. Vriendelijk en netjes te woord gestaan. Toppie, toppie. En ook de deurmat was voor een r... Toon meer

We kopen om de zes jaren tot volle tevredenheid de Astro Turf Deurmat. Prima aflevering. Alleen de korting deze keer tot 20% tot 29 februari op Hamat deurmatten was onduidelijk de doorgehaalde prijs i... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Deurmattenvoordelig is de voordeligste webshop voor alle deurmatten. Kwaliteit en snelle levering staan hoog in het vaandel. Deurmatten.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Hofmans at Home exploiteert ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: vloerenvoordelig, kunstgrasvoordelig, zonweringvoordelig en vloerkledenvoordelig.

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel bezorgd en kwaliteit prima

5 november 2017

Beste Klant,

Bedankt voor je review.

Veel plezier van de nieuwe entreemat.

Fantastische service

Fantastische service. Mooi product. Scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

3 november 2017

Beste J. Brongersma,

Bedankt voor uw leuke review.

met vriendelijke groet,

Team deurmattenvoordelig.nl

Goed advies, scherpe prijzen en snelle levering!

Goed advies, goedkoop, snelle levering!

1 november 2017

Beste Connie,

Super om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Veel plezier van je nieuwe product.

Team deurmattenvoordellig.nl

Prima prijzen, snelle levering en nette service

Prima prijzen, snelle levering en nette service.

1 november 2017

Hoi Dennis,

Super bedankt voor je review.

Mochten wij je in de toekomst met één van onze andere producten nogmaals van dienst kunnen zijn dan horen wij dat graag.

Team deurmattenvoordelig.nl

Goed, maar helaas wel navraag moeten doen naar versturen

Blij met het product en de communicatie/oplossing toen ik de mat na een week nog niet had ontvangen. Dit laatste was jammer.

29 oktober 2017

Hoi Robert,

Zoals eerder aangegeven excuses voor het ongemak wat betreft informatie voorziening.

Wij wensen je ondanks dit veel plezier met je nieuwe entreemat.

Deurmatten zeker voordelig

Goede website, makkelijk bestelen en zeer snel geleverd, direct af fabriek

26 oktober 2017

Hoi Jeroen,

Leuk om je ervaring te lezen.

Nogmaals veel plezier van je nieuwe product.

Team deurmattenvoordelig.nl

Levering liet meer dan twee weken op …

Levering liet meer dan twee weken op zich wachten en dat voor een gewone droogloopmat. De mat is achteraf wel de moeite waard van het wachten.
Beter is om op de site te vermelden dat de levertijd niet bekend is.

14 oktober 2017

geen 'verzonden' bericht

geen bericht gehad wanneer de bestelling verzonden was. dus niemand wist of hij al kwam of niet en ineens 4 dagen na bestelling kwam de bezorger. gelukkig was er iemand thuis, maar das niet prettig.

8 oktober 2017

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, prijs prima en snel geleverd. Wij hebben nu 3 matten liggen waarvan 2 oudere en ze zien er nog uit als nieuw. Ze worden intens gebruikt (ook door onze honden) en vertonen geen slijtage plekken.

23 september 2017

Ze waren snel en goed

Ze waren snel en goed. Ik had een foutje in de bestelling gemaakt en dat heen ze op tijd voor mij kunnen oplossen.

23 september 2017

Ik vind service slecht

Ik vind service slecht. Geen bericht dat mat wordt verstuurd. Zelf over gemaild. Werd gezegd komt vandaag. Hele dag gewacht geen mat. Deze kwam andere dag pas. Totaal geen excuses. Voor ongemak ik koop daar niets meer

22 september 2017