DeutscheBank Belgium Reviews 26

2,2

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

van beste naar slechtse bank

ik moest mijn gegevens bevestigen, ik probeer online. dat werkt niet. Ik bel de heldesk die gaan mij de papieren opsturen, ze zijn nooit toegekomen. gevolg: alle rekeningen geblokkeerd.ik bel naar de bank, daar zitten ze te liegen en zichzelf tegen te spreken dat het beschamend is om horen. Als hun daarmee confronteert, dan verbreken ze de verbinding. Stuur je mails: geen antwoord. In het kantoor langsgeweest: TE LAF om toe te geven en verantwoordlijkheid op te nemen voor hun geklungel, met een nieuwe hoop leugens word je wandelen gestuurd... WAnt deutsche bank is niet voor gewone bankzaken, maar mijn loon hebben ze nooit geweigerd

30 januari 2026

Deze bank maakt het leven moeilijk

Deze bank maakt het leven moeilijk. je kunt maar de helft van de zaken op je telefoon (aanpassen begunstigden niet mogelijk, digipas aanpassen kan niet) credit kaart gebruik is omslachtig, alles is uit de tijd bij deze bank. je kunt ook je gegevens niet in de app veranderen, dus als je je telefoon nummer kwijt bent kun je je nummer niet veranderen en ... kunnen ze je niet bereiken: Erg gemakkelijk voor hun (we kunnen u niet bereiken). Klantvriendelijk? Ho maar! Vroeger tenminste nog gratis, nu moet je ook nog betalen voor niet geleverde service.
Jammer dat banken (net zoals de ING) zo weinig interesse tonen, terwijl je ze toch elke dag nodig hebt ;-( Maarja je kunt niet zonder, en dat is hun "kracht" (pun intended)

23 oktober 2025

DB komt afspraken niet na - openingsuren niet correct - je wordt niet binnen 48 uur teruggebeld.

1. Afspraak gemaakt via formulier - men belt niet terug binnen 48 uur zoals beloofd.
2. Openingsuren staan tot 19.00 aangegeven. Je kan ten laatste afspraak maken om 17.00 (want er is te weinig bezetting).
3. Beleggingsadvies - zodra je informeert over iets dat niet strikt met beleggingen te maken heeft (schenkingen) ==> "daar kunnen we u niet mee helpen."

30 juni 2025

Bandieten in vergelijking met andere banken

Op 12 december verviel mijn termijnrekening. Op deze datum stond het bedrag op rekening van DB met inbegrip van de intresten. Ik probeerde die dag over te schrijven naar andere bellegers rekeningen.
De vroegst in te geven memodatum was maar liefst 4 dagen later en het duurde zelfs tot 17 december eer het geld op mijn andere rekening stond.
Op basis van het achterhouden van deze centen en gebaseerd op amper 2% intrest, behoud DB dus voor meer dan 40 euro netto intrest voor hun. Intrest die ik verlies.
Op dezelfde dag verviel ook een termijnrekening bij een Maltese Bank. dit bedrag werd ook overgeschreven en stond reeds op 13 december (dus 4 dagen verschil) op mijn andere rekening.

Schande

17 december 2024

Geen SERVICE.

Deutsche bank, komt niet op voor zijn klanten.ondanks de aansprakelijkheidsverzekering die iedere bank heeft, komen ze niet intussen bij phishing.Dat noem ik geen service, want de klant is de dupe van frauduleuze praktijken.Schandalig!WANT ZE MAKEN MILJARDEN WINST!!!
L.S.

29 februari 2024

Tijden veranderen Deutsche Bank

Tot enige tijd geleden erg tevreden over deze bank. Het probleem is echter dat ze steeds duurder worden terwijl ze niet meegaan in de tijd waar het om cyberveiligheid gaat. Vandaar dat ik mijn salaris al niet meer naar hier liet storten. Gisteren een zeer onvriendelijke persoon van de klantenservice aan de lijn gehad die op een onmogelijk tijdstip belde bovendien. Ze luisterde niet, erg autoritair en onverschillig. Rekent ze me geld aan voor hun eigen miskleun: De tweede keer dat ze "vergeten" mijn verlopen creditcard te vervangen. Slechts enkele euros, maar de manier waarop...dat was voor mij de laatste druppel. Ik stap op na zo'n 15 jaar trouwe klant.

28 november 2023

DEUTSCHE BANK EEN ECHTE RAMP

Debetkaart en MasterCard functioneren niet als je bij buitenlandse firma’s (Duitse inbegrepen) iets wil kopen, want het zijn allemaal ONVEILIGE transacties. Als je dan via PAYPAL een rekening wil vereffenen dan duurt het uren soms dagen voordat een opgeladen bedrag bij Paypal terechtkomt, zodat je sommige aankopen moet opgeven. MasterCard heb ik reeds opgezegd. En de andere kaarten zullen binnenkort volgen.
Ik heb reeds enkele maanden geleden bij DB Leuven dit besproken. Hun enige reactie was: je kunt uw kaarten nog gebruiken in een winkel voor aankopen...🤬😡😤

Effen een rekensommetje:
Mastercard 28*4= 112€/jaar
Beheer van rekeningen: 75*4= 300€/jaar
Samen 412€/jaar 😭voor 1-2 uurtjes werk per jaar. Deutsche Bank was goed tot voor 3-4 jaren...☹️😡🤐

15 november 2021

Geen service, wel kosten

Op het einde van het jaar (2020) een leuk cadeau gekregen als trouwe klant (meer dan 10 jaar), namelijk 20 euro kosten voor een Mastercard. Blijkbaar zouden ze hiervoor in 2019 een mail gestuurd hebben. Aangezien ik nooit schriftelijk gereageerd heb (are you kidding me?), gingen ze er vanuit dat ik akkoord ging. Dan maar meteen het afsluiten van de rekeningen gevraagd en het resterende bedrag naar een andere bank gestort. Feedback: daarvoor moet je de selfservice gebruiken. Kwestie van serviceverlening hoog in het vaandel te dragen. Dan maar geprobeerd via de app, maar constant foutmeldingen. Na 10 keer proberen lukt het eindelijk wel, Eureka! Daarna word je gecontacteerd door de klantendienst dat de MasterCard afgesloten kan worden, maar dat ik voor de andere rekeningen best wacht tot alle domiciliëringen en afrekeningen in orde zijn. In januari 2021 kijk ik naar mijn rekening en staat deze negatief, want opnieuw worden er kosten aangerekend (12 euro per kwartaal). De voorbije jaren nooit deze kosten gehad. Na het bellen en het versturen van een klacht (2 weken wachten op een antwoord), krijg je totaal verschillende antwoorden op de tarieven. Ik veronderstel dat de medewerkers dat bewuste mailtje van de tarieven,ook niet gelezen of gekregen hebben. Hun feedback: een eerlijk tarief voor de service die ze verlenen. Wel Deutche Bank, Self service is geen service, een app die niet werkt is geen service, een telefoonlijn waarbij de verbinding verbroken wordt bij het kiezen van een menu is geen service, een klant kosten aanrekenen wanneer zijn saldo 0 is omdat hij zijn rekening afsluit, is ook geen service,..

Mijn vrouw heb ik 2 weken geleden kunnen overtuigen om haar rekeningen op te zeggen. Tot op vandaag nog geen reactie. Ze belt dus ter controle: na 4 verschillende nummers (in totaal meer dan 40min in de wacht, 1 keer wordt de verbinding zelf gewoon verbroken, 2 keer komt ze terecht bij de algemene dienst die haar niet kunnen helpen want het is hier "de algemene dienst") kunnen ze bevestingen dat haar rekening opgezegd is. Een bevestiging sturen ze wel niet of daar weten ze niets vanaf. Ga er maar vanuit is de boodschap en als het een troost kan zijn "dit gesprek is opgenomen".

Blij dat we hier geen klant meer zijn, want Deutsche Bank jullie zijn helaas blijven stilstaan in de tijd. Misschien volgend jaar nog eens wat extra kosten aanrekenen voor jullie goede service?

10 februari 2021

Niet mee met de tijd

Slechte bank, niet meer mee met deze tijd.
App werkt niet, kosten schieten elk jaar meer en meer de lucht in, klantenservice bereiken is onmogelijk....
Rekeningen afgesloten, ze vinden het zelf niet nodig een bevestingsmailtje te sturen om aan te geven dat het in orde is.
Beste Deutsche bank, ik kan jullie twee dingen aanbevelen: een goede telefonie aanpak zodoende dat klanten jullie kunnen bereiken en een customer experience manager om een grondig door jullie aanpak te gaan...

10 februari 2021
Reviews in alle talen tonen. (26 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken