Dewolf Mode Reviews 15

2,9

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Oplichting Misleiding Crimineel

Oplichting, misleiding, zwendel, criminele activiteiten.
Dit bedrijf doet zich voor als een Nederlands bedrijf en wisselt van naam en gaat dan weer verder. Let dus op. Koop niets. Een zielig verhaal van opheffingsuitverkoop en mooie kleding en merkschoenen. Dit alles is misleidend en totale oplichting. De kleding is van slechte kwaliteit wordt uit China geleverd. De schoenen van Gabor zijn niet van Gabor maar echt goedkope troep. Dus oplichting.
Retour zenden kan niet. Ze reageren dan niet meer. DOE AANGIFTE eigenaren zitten in België en gaan door met deze zwendel. Dit valt mijn inziens onder een criminele organisatie. Ze lichten doelbewust op. Doe aangifte bij de politie ( kan online) en laat het ook weten bij ACM ( via Google te vinden).

17 januari 2025

Wat een gedoe…

Wat een gedoe…. Twee truien gekocht, één ervan is een geheel andere kleur, andere blijkt ineens een vest, mag niet geretourneerd. Koop niet hier, bij niet goed kan je niet retourneren en je krijgt je geld niet terug.
Troep komt trouwens allemaal uit China!

16 januari 2025

Slechte kwaliteit

Verzending komt niet uit Nederland. Trui gekocht zou van katoen zijn maar is volgens mij polyester/synthetisch. Helaas is er geen label ingenaaid. Ook geen merk oid.
Slechte kwaliteit. Koop niet bij dit bedrijf !!!
Je wordt behoorlijk in de maling genomen.

30 december 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Koop hier niets. De algemene voorwaarden kloppen niet. Bedrijf reageert niet en als ze reageren word je gevraagd foto's toe te sturen, terwijl je als consument herroepingsrecht hebt, waarbij je geen reden hoeft aan te geven van je herroeping. Dus dit is al niet pluis. Ben je gedupeerd? Doe aangifte bij de politie, meld bij de website van fraudehelpdesk punt nl slash fraude middenstreepje melden. Heb je via creditcard betaald? Dien dan een cashbackverzoek in. Bedrijf opereerde eerder onder de naam Van Leeuwen Mode Nijmegen, wat ook niet bestaat en niet ingeschreven is bij de KvK. Koop hier dus absoluut niks. Ben je nog in afwachting van je levering? Neem dan alvast contact op met je creditcardmaatschappij en vraag onmiddellijk blokkering van je card aan en een nieuwe creditcard.

6 december 2024

OPLICHTING - KOOP HIER NIET

KOOP HIER NIET!
Dropshippers Free van den Bergh en Victor Haems doen zich voor als lokaal (familie)bedrijf. Deze website bestaat een paar dagen. Doorstart na 'van Leeuwen mode Nijmegen' (zie reviews) Website is exact hetzelfde alleen onder andere naam. Verscheept waardeloze kleding vanuit China, reageren vervolgens niet meer.

2 december 2024

Wolf in schaapskleren , Ik krijg mijn geld niet en geen reactie

At Wolfmode in schaapskleren

Luister , ik heb een jas besteld ik wil hem retourneren .
En ik wil mijn geld terug want jullie reageren al op 6 emails niet en mijn retour recht van 30 dagen vervalt zometeen en dat wil ik voorkomen . Dus reageer op mijn mails want als ik pech heb ben ik 90 euro kwijt voor deze jas die ik heb gekocht.

Wesley

11 november 2024

Mijn eerste bestelling bij hen verliep…

Mijn eerste bestelling bij hen verliep niet zoals gepland toen mijn trackingnummer aangaf dat mijn pakket vastzat in het transport. Ik was erg gefrustreerd en onzeker over wat ik moest doen. Ik nam contact op met de klantenservice en ze waren ongelooflijk behulpzaam! Ze spoorden mijn pakket op en hielden me op de hoogte tijdens het hele proces.

7 november 2024

Ik keek echt uit naar mijn bestelling…

Ik keek echt uit naar mijn bestelling bij hen, maar toen het aankwam, was een van de artikelen beschadigd. Ik was in eerste instantie erg overstuur, denkend aan de rompslomp vanretourneren. Toen ik echter contact opnam met hun klantenservice, waren ze ongelooflijk begripvol.

5 november 2024