De Woonwinkelier Reviews

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Elke week de beste woonaanbiedingen voor jouw interieur. Vloerkleden, stoelen, tafels en lampen online bestellen. 14 dagen bedenktijd | Snel in huis

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Zeer slechte Webwinkel

Onderstaande reactie van Woonwinkelier is verbaast mij.
Inhoudelijk hebben zij nooit op mijn berichten gereageerd en wederom niet: ik heb nooit geschreven dat de stoelen volledig uit velvet zouden moeten bestaan. Dit is werkelijk te belachelijk voor woorden - wie verzint dit?
Mijn klacht was zeer uitgebreid beschreven en niets uit dit schrijven wijst op dat ik een 100% velvet stoel zou hebben gewenst.
Dat er onwaarheden staan in de productbeschrijving en welke (zoals dat de stoel ‘bekleed’ zou zijn - hetgeen geenszins het geval is - en dat er lege ruimten zitten tussen de plastic kuipstoel en de synthetische hoes) plus het feit dat ik niet kon anticiperen op de reden van mijn retourzending en derhalve de kosten niet voor mijn rekening zouden moeten komen, heb ik gestuurd.
Ik weet dan ook niet of deze ‘reactie’ van woonwinkelier mij verbluft of dat ik er gewoon maar om moet lachen... Het bewijst wel dat Woonwinkelier absoluut nul service biedt, tevens uitgebreid en keurig beschreven klachten niet leest. Een dergelijke reactie zou namelijk nooit mogelijk geweest zijn als Woonwinkelier wel de tijd nam om mijn schrijven betreffende hun tekorkomingen te bekijken. Deze reactie heeft geen betrekking op de aard van mijn klacht en de daaruit voortkomende recensie.
De eetkamerstoelen die ik bestelde voldeden geenszins aan de beschrijvinging van het artikel op de website. Om deze reden kon ik niet anticiperen op wat uiteindelijk de reden was om de artikelen retour te zenden.
Na herhaaldelijk uitleg van deze reden en het aangeven van onwaarheden op de website, beweerde Woonwinkelier nog steeds dat ik verplicht was de retourkosten te betalen, terwijl dit absoluut het geval niet is. Als een artikel niet voldoet aan de productomschrijving, kan de consument hier immers niks aan doen. Ik heb meerdere malen verzocht iemand te mogen spreken van Woonwinkelier, meerdere mails gestuurd; Woonwinkelier werkt niet mee en reageert niet inhoudelijk. Ik heb niemand te spreken gekregen met enige beslissingsbevoegdheid. Om voor €13,25 aan verzendkosten een rechtzaak aan te spannen leek mij verloren tijd en energie, maar dit is een onwelwillend en vooral oneerlijk bedrijf. Alstublieft, koop hier niet. U kunt op tegenwerking en oplichting stuiten.

9 februari 2019
Logo De Woonwinkelier

Antwoord van De Woonwinkelier

Bedankt voor je berichtje. We begrijpen hoe belangrijk productomschrijvingen zijn. Tijdens ons contact heb je aangegeven dat je bij Velvet stoelen verwachtte dat ze uit Velvet bestaan. Maar zoals we al uitlegde is Velvet een stof en helaas is het niet mogelijk om van enkel stof een stoel te maken….. Er zit altijd een binnenwerk en poten aan een stoel. In ons geval betreft het een plastickuip en metalen poten. Dit was een persoonlijke keuze van onze inkoper, hij vond de stoel zo het lekkerste zitten.
Nogmaals, we begrijpen dat je baalt dat het product niet aan je verwachtingen voldoet, dat is natuurlijk niet fijn. We betreuren het gehele verloop van jouw ervaring, maar helaas kunnen we je geen 100% velvet stoelen aanbieden....

Leveringstermijn niet gerespecteerd

Ik bestelde 4 mooie stoelen op Internet met het idee "voor 9 uur besteld, morgen thuis". Ze kwamen op 2 verschillende dosjes: eentje, twee dagen later en den andere, een week later door veschillende problemen. Dus ze respecteren de leveringstermijn niet. Maar het personeel was wel vriendelijk.

6 augustus 2018

Product stond op voorraad

Product stond op voorraad toen ik het kocht. Daarna heb ik 5 weken moeten wachten totdat het eindelijk binnen was. Haast geen klantencontact en dan krijg je een email na 5 weken met daarin: Hoera, uw bestelling wordt geleverd. Had al honderd keer iets anders kunnen bestellen en wel op tijd binnen kunnen krijgen.

22 februari 2018