DFO Automation Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

De robot die al 2 jaar lang 5-15% winst per maand maakt op de 100% automatische piloot! Geverifieerde resultaten op onze website!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Helaas na maanden alles verloren

Na een paar maanden profit is de bot al de profit verloren door de drawdown te raken. Alsnog beter als het geld op de bank te zetten met 1% rendement maar het is zeker niet de beste bot!
De jongens achter de bot zijn we professional traders. De community waar ze signalen gratis sturen is dus wel handig en renddabel, echter niet automatisch.

1 juli 2025

DFO bod automation

Bij de forex opleidingen hebben ze de DFO automation geïntroduceerd. Dit is een automatische bot die voor de langere termijn een goed rendement geeft. In de maand april 2025 al een rendement van 6.65%

Ik zelf ben bezig met het leren traden. Doordat ik nu bij de bot aangesloten ben, bouw je al voor de langere termijn een extra inkomen op. Wie wil dit niet!!
Je ziet de dat de bod winst maakt maar ook eens verliest. Dit is logisch, maar we hebben nu al een aantal procenten in de plus.

Hierdoor krijg je extra stimulans om het traden via de forex opleidingen goed onder de knie te krijgen. Inzet wordt beloond!!

in de community wordt je door de eigenaar op de hoogte gehouden waarom een bod b.v. niet trade of juist veel trades plaatst.

Heb je interesse, vragen of wil je extra informatie, ga naar de website van deforexopleidingen. In de community kan je dit allemaal vragen aan de eigenaar Jeffrey zelf.

Een echte betrouwbare aanrader voor degene die hiervoor interesse hebben!!

Prima steady extra inkomen

Ik heb al zo’n 10 jaar ervaring met diverse forex robots, inclusief ze zelf ontwikkelen. Helaas maar zelden met goed resultaat.

Nu ken ik De forex opleiding al en toen ze DFO automation als initiatief startten was ik natuurlijk gelijk geïnteresseerd.

Ik vond de manier van opzetten wel fijn, ik hoef niet zelf de EA te draaien op een VPS maar ik kan de trades gewoon automatisch laten kopiëren. Het was echt in een paar minuten opgezet.

Wat ik persoonlijk wel jammer vind is dat er geen informatie is over wat de robot nou eigenlijk doet, wat de strategie om grote lijnen is. Dit hoeft geen geheim te zijn, met de grote lijnen ben je namelijk nog niet in staat om het te repliceren.

Nu na een maand kan ik al terug kijken op een mooie winst en relatief weinig drawdown. De robot trade niet dagelijks, als je dat zoekt is dit niks voor jou. Maar als je een leuke steady bijverdienste zoekt kan ik dit van harte aanbevelen.

17 april 2025

Beste lezers!

Van half 2021 tot eind 2024 heb ik mij bezig gehouden met traden en het zoeken naar software om automatisch te traden. Tijdens deze ontdekkingsreis ben ik veel louche software aanbieders tegengekomen en heb er ook een aantal getest, veel met negatief resultaat.

Eind 2024 kwam ik DFO (De Forex Opleidingen) tegen met het doel om zelf te leren traden. Hier in deze community werd mijn inmiddels opgebouwde wantrouwen van afgelopen jaren, vrij snel weer omgebogen naar vertrouwen in hetgeen wat men aanbiedt. Dankzij transparantie en toegewijde mentoren die meer dan hun best doen om kennis over te dragen binnen de community, heeft mij doen beslissen om mee te doen aan DFO Automation.

Nadat DFO Automation werd geïntroduceerd binnen de DFO community, heb ik eerst op de zijlijn een aanschouwing gedaan op de resultaten.

Conclusie: Mijn zoektocht naar degelijk tradesoftware is eindelijk klaar! Na het zien van transparante positieve resultaten heb ik voor mijzelf een "compounding" overzicht gemaakt met een minimaal berekende rente van 5% per maand (realistisch gezien van het laagste uitgegaan) en een vast bedrag om te investeren voor de komende 5 jaar.
Bij de broker waarin je je wallet aanmaakt krijg je per storting ook nog eens bonussen (tot 30k) waarmee de software ook gaat beleggen voor nog beter resultaat.

Wat mij gerust stelde is dat het geld waarmee ik beleg ook in mijn beheer blijft via de broker (VT Markets). Het is in mijn ogen een nieuw soort sparen wat 100x meer oplevert per jaar dan bij een reguliere bank waar je tegoeden alleen maar verdampen door de hitte van de huidige inflatie.

Als je twijfelt, zoek de community op de website deforexopleidingen.nl en stel daar je vragen. Gegarandeerd dat je twijfels verdwijnen!

Groetjes Marcel Pas.

22 april 2025

Op gemak een mooi remdement

Net een maandje bezig en nu al een aardig rendement van rond de 8%. Als alles eenmaal is ingesteld is het een mooie en gemakkelijke manier om extra rendement te halen t.o.v een spaarrekening. Plan is om maandelijks een vast bedrag bij te storten om het rendement nog meer zijn werk te laten doen. Aanrader!

22 april 2025

DFO Automation is een goede bot!

De DFO automation is een bot die goed zijn werk doet. Je account word rustig groter, het geeft een goed en veilig gevoel om hier in te investeren. Voor mij een zeer goede investering!! Ook een aanrader voor jou!

Topbot

Topbot dat mooie resultaten haalt om maandbasis. Lekker passief betrouwbaar inkomen op lange termijn. Een aanrader voor iedereen.

DFO Automation

Forex trading is één van de meest fundamentele gebeurtenissen in mijn leven geweest. Zelf leren traden. En waarom ook niet een deel automatisch laten gebeuren en je kapitaal laten werken en groeien zonder zorgen zonder stress. Daarvoor heb je DFO Automation. Top belegging!

3 april 2025

Review bot

Sinds ik deze trading bot gebruik, ben ik enorm onder de indruk van de resultaten. Wat deze bot uniek maakt, is dat hij volledig gratis is – geen verborgen kosten of abonnementen. Elke dag dat er getrade wordt, eindig ik met winst. Tot nu toe heb ik nog geen enkele dag verlies moeten incasseren.

De bot werkt volledig automatisch en neemt slimme beslissingen gebaseerd op marktbewegingen. Het geeft me gemoedsrust dat ik mijn geld voor mij kan laten werken, zonder constant alles zelf te moeten opvolgen.

Ik raad deze bot absoluut aan voor iedereen die passief wil verdienen zonder risico’s te nemen. Een echte gamechanger!

Top beslissing!

Transparanter kan niet. Alle data kan je zo bekijken. Bij vragen, steeds bereikbaar en snel een antwoord of oplossing! Een van de beste investeringen die ik recent gedaan heb. Top leiding en dat straalt zich uit naar het product! Dit is geen quick rich scam maar een mooie lange termijnsinvestering!

21 april 2025

Duidelijke investering op lange termijn

Ingestapt met met een aardig bedrag na zeer positief contact met eigenaar. Momenteel een eerste maand met mooi rendement. Steeds feedback en info/advies van eigenaar. Zeker de moeite voor wie zijn geld niet wil laten wegrotten op de bank. We kijken vooruit op de lange termin.