DIAKRIT Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan varmt anbefale Kevin Lee! Han var utrolig dygtig, kreativ og professionel fra start til slut. Han tog sig rigtig god tid til at finde de helt rigtige vinkler og detaljer, og man kunne tydel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fotografen Kevin Lee kom præcis på det aftalte tidspunkt. Han dannede sig hurtigt et overblik over opgaven og vi gik i gang. Kevin havde virkelig øje for komposition, lys og detaljerne. Ting blev flyt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde Kevin Lee ude og fotografere vores lejlighed i forbindelse med salg. Han var super detaljeorienteret, tog sig god tid og var meget professionel. Det blev til nogle rigtig gode timer med... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde Kevin Lee ude og tage billeder af min lejlighed, mega professionel og sød mand. Han vidste præcis hvordan han gerne ville have tingene og spurte sødt om han måtte flytte ting. Han tog den tid... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Fotograaf
  2. Luchtfotograaf
  3. Fotobureau
  4. Fotografieservice

Geschreven door het bedrijf

Verdens bedste boligoplevelse starter her. Ejendomsmæglere over hele Danmark bruger hver dag Diakrits løsninger til markedsføring af boliger og erhvervsejendomme. Det er vores ambition at udfordre status quo og altid levere allerhøjeste kvalitet. Diakrit har siden 2001 været en del af millioner af bolighandler over hele verden. Vores platforme og løsninger er bygget på erfaring, ekspertise og partnerskaber for at tilbyde den bedst mulige oplevelse og levere synlige resultater for ejendomsmæglere, boligejere og boligkøbere. Vi udstyrer ejendomsmæglere med banebrydende løsninger og platforme bedre end nogen anden i branchen. Vores team af udviklere er hele tiden på jagt efter nye måder til at hjælpe folk med at købe og sælge fast ejendom på en nem og effektiv måde. Diakrit gør købsbeslutningen nemmere ved at tilbyde interaktive oplevelser, hvor potentialet i hver enkelt bolig bliver fremhævet. Dermed hjælper vi ejendomsmæglere med at skabe det bedst mulige salg og at give købere en god oplevelse på vej til deres næste hjem. Alle er vindere. Hver dag hjælper vi tusindvis af ejendomsmæglere over hele verden. Vi har nu 11 kontorer globalt og mere end tusinde eksperter og kreative medarbejdere, der arbejder på at sætte den højeste globale standard for bolighandler. Vi lover, at vi vil fortsætte med at flytte grænserne endnu mere i vores bestræbelse på at skabe den bedste oplevelse for både sælgere og købere. Det gør vi ved at udstyre ejendomsmæglere med de mest avancerede løsninger og platforme. Det styrker mæglerens forretning. Og så har vi Danmarks bedste fotografer til at hjælpe dig!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel og blik for detaljer

Super oplevelse med Kevin og sjovt at følge ham udføre sit job og mærke hvor meget han brænder for sit arbejde ned til mindste detalje, er sikker på det nok skal medvirke til at interesseret købere vil få øjenene op for netop vores hus.👍😀

10 mei 2024

Imødekommende og særdeles professionel

Vi havde en fantastisk oplevelse med DIAKRIT, hvor Tina var fotograf!

Tina var venlig, imødekommende og professionel. Hun tog sig tid til at forstå vores ønsker og behov og leverede billeder af høj kvalitet.

Kreativitet og æstetik: Tina formåede at fange de bedste vinkler og detaljer i vores hjem. Billederne var smukt komponeret og viser ejendommen fra sin bedste side.

Hurtig levering: Vores billeder var allerede klar dagen efter, så salget af vores hus kan komme videre.

Fra start til slut var processen professionel og behagelig.

7 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

utilfreds

Billeder af hus til ejendomsmægler taget igen pga. ejendomsmæglerskift. Ville have været dejligt hvis det bare havde set næsten lige så pænt ud som de billeder vi fik lavet via tidligere ejendomsmægler…

6 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kevin er professionel og grundig

Vi havde fotografen Kevin til at lave bolig billeder af vores hus.
Rart med en fotograf der går op i sit arbejde og detaljen for det gode billede.
Professionel med et glimt i øjet og giver gode råd til få de rigtige billeder.
Kan stærkt anbefales.

3 mei 2024

Super kundeminded virksomhed

Super kundeminded virksomhed. Kundecenteret tager altid telefonen hurtigt, og er altid behjælpelig med at tilrette plantegninger, ombooke eller redigerer billederne, hvis vi ønsker en anden stilart. De er bestemt værd at bruge og er altid fleksible og tilpasser sig dine ønsker.

21 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste boligfotograf jeg til dato har…

Bedste boligfotograf jeg til dato har oplevet. Jesper tog fantastiske billeder af huset, fandt spændende vinkler at vise huset fra og sørgede for at skabe stemning udenfor med hynder, plaider, glas/kande osv. En virkelig dygtig boligfotograf.

7 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Foto i forbindelse med hussalg

Besøg af fotograf Claus Eriksen d. 8/3 2024. Meget imødekommende med sans for æstetik der gav fine fremhævelse af detaljer såvel indenfor/ udenfor huset. Han tog sig tid fotograferingen og involverede os i processen undervejs. En meget positiv oplevelse.
Birgitte& Jørgen. Thisted

8 maart 2024