DIAKRIT Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan varmt anbefale Kevin Lee! Han var utrolig dygtig, kreativ og professionel fra start til slut. Han tog sig rigtig god tid til at finde de helt rigtige vinkler og detaljer, og man kunne tydel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fotografen Kevin Lee kom præcis på det aftalte tidspunkt. Han dannede sig hurtigt et overblik over opgaven og vi gik i gang. Kevin havde virkelig øje for komposition, lys og detaljerne. Ting blev flyt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde Kevin Lee ude og fotografere vores lejlighed i forbindelse med salg. Han var super detaljeorienteret, tog sig god tid og var meget professionel. Det blev til nogle rigtig gode timer med... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde Kevin Lee ude og tage billeder af min lejlighed, mega professionel og sød mand. Han vidste præcis hvordan han gerne ville have tingene og spurte sødt om han måtte flytte ting. Han tog den tid... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Fotograaf
  2. Luchtfotograaf
  3. Fotobureau
  4. Fotografieservice

Geschreven door het bedrijf

Verdens bedste boligoplevelse starter her. Ejendomsmæglere over hele Danmark bruger hver dag Diakrits løsninger til markedsføring af boliger og erhvervsejendomme. Det er vores ambition at udfordre status quo og altid levere allerhøjeste kvalitet. Diakrit har siden 2001 været en del af millioner af bolighandler over hele verden. Vores platforme og løsninger er bygget på erfaring, ekspertise og partnerskaber for at tilbyde den bedst mulige oplevelse og levere synlige resultater for ejendomsmæglere, boligejere og boligkøbere. Vi udstyrer ejendomsmæglere med banebrydende løsninger og platforme bedre end nogen anden i branchen. Vores team af udviklere er hele tiden på jagt efter nye måder til at hjælpe folk med at købe og sælge fast ejendom på en nem og effektiv måde. Diakrit gør købsbeslutningen nemmere ved at tilbyde interaktive oplevelser, hvor potentialet i hver enkelt bolig bliver fremhævet. Dermed hjælper vi ejendomsmæglere med at skabe det bedst mulige salg og at give købere en god oplevelse på vej til deres næste hjem. Alle er vindere. Hver dag hjælper vi tusindvis af ejendomsmæglere over hele verden. Vi har nu 11 kontorer globalt og mere end tusinde eksperter og kreative medarbejdere, der arbejder på at sætte den højeste globale standard for bolighandler. Vi lover, at vi vil fortsætte med at flytte grænserne endnu mere i vores bestræbelse på at skabe den bedste oplevelse for både sælgere og købere. Det gør vi ved at udstyre ejendomsmæglere med de mest avancerede løsninger og platforme. Det styrker mæglerens forretning. Og så har vi Danmarks bedste fotografer til at hjælpe dig!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kevin får vores bedste anbefalinger

Kevin får vores bedste anbefalinger, han har taget noget super fine billeder af vores hus. Han kom desuden 40 minutter før tid da han ønskede at have god tid til opgaven. Kevin er meget kreativ og får taget billeder fra fra særlig gode vinkler som ikke alle fotografer tænker på. Han sørgende for at detaljerne var på plads så alt udgav sig fra de bedste sider/vinkler.
Tak for det gode arbejde Kevin.

3 december 2025

Hej Henriette,
Hvor er det dejligt at høre, I havde en god oplevelse, og Kevin tog sig godt af jeres hus, så I kunne få nogle gode billeder. Rigtig god fornøjelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvilken kundeservice og professionel…

Hvilken kundeservice og professionel tiltag, samt fotoarbejde 😃 af Kevin Lee

30 november 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Mogens. Vi er så glade for at høre, du havde en positiv oplevelse med vores fotograf Kevin. Vi roser straks videre, og ved det betyder meget for Kevin. Rigtig god jul!

Alexander var super !

26 november 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Ole. Mange tak for de fine fem stjerner - dem sætter vi stor pris på! Vi husker at sende roserne videre til Alexander. Rigtig glædelig jul.

Dygtig og professionel fotograf

Vi oplevede en meget professionel og dygtig fotograf, Kevin.
Han var på forkant og kom dagen forinden den egentlige aftale og tog billeder af vores hus' udendørs områder, da han rigtigt nok havde forudset at der ville komme sne 😊
Flotte billeder både udendørs og indendørs.

24 november 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Rikke. Tusinde tak for de flotte fem stjerner! Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at skrive så postive ord. Vi er glade for at høre, Kevin ydede ekstra god indsats, når vejret nu skiftede pludseligt. Dejligt I er tilfredse med resultatet! Rigtig god jul til jer.

Husfoto

Ifm. hussalg havde vi Kevin Lee ude for at tage billeder. Vi er meget tilfredse med billederne, og det var en super oplevelse. Kan varmt anbefale.

19 november 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Johnny. Hvor dejligt at høre I er tilfredse med billederne og besøget af vores fotograf Kevin. Vi sender roserne videre, og ønsker jer en rigtig god jul.

Ros til fotograf Kevin Lee

Han har gjort et fantastisk arbejde med at tage billeder af mit hus. Han er grundig, dedikeret og utrolig rar. Kun ros og de bedste anbefalinger herfra.

20 november 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Christa. Mange tak for din flotte anmeldelse af vores fotograf Kevin. De fem stjerner betyder rigtig meget for os! Rigtig god jul til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige haft besøg af Alexander

Har lige haft besøg af Alexander, for at tage billeder til hussalg. Super professionel og helt igennem rart og varmt menneske. Vi venter spændt på resultatet.

21 november 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Lars. Hvor dejligt at høre du havde en god oplevelse med vores fotograf Alexander. Vi håber selvfølgelig også, I er blevet tilfredse med resultatet. Rigtig god jul!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alexander har en yderst professionel…

Alexander har en yderst professionel tilgang til opgaven.
Kom med gode forslag til optimering af billeder.
Kan varmt anbefale ham.

19 november 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Karen. Hvor dejligt at høre, du havde en god oplevelse med Alexander. Mange tak for at skrive den positive anmeldelse - vi ønsker held og lykke med hussalget.

Menneskelig og professionel

Tak for de flotte billeder, Alexander - og allermest tak for din måde at være på.

Jeg må indrømme, at jeg i dagene op til besøget følte det ret grænseoverskridende at skulle lukke en fremmed ind i mit hjem - ovenikøbet for at kigge på detaljerne!

Jeg må bare sige, at alle fordomme og bange anelser er gjort til skamme! Fra første sekund var det en tryg oplevelse!

Alexander er både menneskelig og professionel - og får mine bedste anbefalinger!

29 oktober 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Kirstine. Jeg er glad for at høre, du havde en god oplevelse med Alexander. Især når tiden optil har været lidt skræmmende. Tusinde tak for din tid til at skrive de positive ord - vi giver de flotte ord videre til Alexander, og ønsker dig held og lykke med boligsalget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige sagt farvel til Alexander

Har lige sagt farvel til Alexander! Super oplevelse at have ham på besøg meget detaljeorienteret!
Nu har jeg ikke set slutresultatet men bedømt på besøget er der ingenting at sætte en finger på 👍

30 oktober 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Rasmus. Hvor dejligt at høre, du havde en god oplevelse med Alexander. Tusinde tak for din tid til at skrive de positive ord - vi ønsker held og lykke med hussalget. De bedste hilsner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget dygtigt og kompetent fotograf

Meget dygtigt og kompetent fotograf, han kom med gode inputs og ideer til vores hjem, da han tog billeder til ejendomsmægler.

Vi havde besøg af Claus Eriksen

13 oktober 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Jonatan. Tusinde tak for din fine anmeldelse af Claus og de flotte fem stjerner - dem sætter vi rigtig stor pris på! Dejligt at høre du havde en god oplevelse, og vi ønsker dig held og lykke med salget.

Professional fotograf

Kevin Lee tog sig god tid til at forstå vores hjem og valgte vinkler, der præsenterer rummene optimalt. Resultatet er skarpe, velkomponerede billeder med naturligt lys. Kommunikationen var klar og professionel. Kan varmt anbefales.

12 september 2025

Hej Jette,
Tusinde tak for dine flotte roser til Kevin. Jeg giver dem videre - er sikker på, de varmer. Rigtig god fornøjelse med boligsalget. De bedste hilsner

Tilfredse kunder

Vi solgte vores første hus tilbage i 2020, hvor fotograf Kevin Lee tog billeder af huset. Vi var dengang imponeret over Kevin’s engagement og ligeså af resultatet. Huset blev solgt på bare 7 dage.
Vi står nu igen og skal sælge hus, hvorfor vi forespurgte ejendomsmægleren om vi kunne få Kevin til at tage billederne - hvilket heldigvis var en mulighed. Vi er super tilfredse med billederne han har taget af huset: både inde, ude og dronebilleder. Vi har fået samme positive tilkendegivelser fra flere af vores bekendte.

Vi anbefaler til hver en tid fotograf Kevin Lee til et fotojob.

- Tine & Christoffer.

18 september 2025

Hej Tine & Christoffer,
Tusinde tak for jeres fine ord og roser til Kevin. Vi giver dem straks videre, og krydser fingre for, at boligsalget går ligesom sidst. De bedste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine billeder af huset og venlig…

Fine billeder af huset og venlig fotograf (Alexander).

10 september 2025

Hej Henrik,
Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for, du tog dig tid til at give os 5 flotte stjerner - dem sætter vi stor pris på! Dejligt du er glad for billederne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle have taget billeder af mit hus

Jeg skulle have taget billeder af mit hus ifb. med hussalg. Kevin Lee fik taget nogle helt vildt flotte billeder. Serviceniveauet var outstanding, store roser herfra.

3 september 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Christian. Tusinde tak for dine flotte ord - dejligt at høre du var tilfreds med Kevin som fotograf, og ikke mindst serviceniveauet. Jeg sender dine positive ord videre, og ønsker dig held og lykke med salget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte billeder af mit hus taget af…

Flotte billeder af mit hus taget af Kevin Lee. Det var en meget positiv oplevelse at få alle billederne sat rigtig op. Kan kun anbefales herfra.

5 september 2025

Antwoord van DIAKRIT

Kære Jes. Tak for dine flotte ord om Kevin. Vi er glade for, du havde en god og positiv oplevelse med besøget. Tak for de 5 stjerner!

Fantastisk dygtig fotograf…

Havde besøg af en fantastisk dygtig fotograf, Claus Eriksen, ifm fotografering af mit hus med henblik på salg. Jeg er sikker på, at de flotte billeder der blev brugt på nettet og i brochure, var med til at generere interesse for huset, og resulterede i et hurtigt salg. Stor anbefaling herfra.

3 juli 2025

Hej Else Marie,
Mange tak for de 5 stjerner - det betyder meget for os som virksomhed, at du vil tage dig tid til at anmelde vores fotograf og hans/hendes arbejde. Hvis du kan huske navnet på fotografen, må du meget gerne dele det, så vi kan sende roserne videre. God fornøjelse med salget!

Opdatering 22/9;
Tak for at opdatere med navn Else Marie - så får vi sendt roserne afsted til Claus med det samme! Og stort tillykke med et hurtigt salg! Mvh. Mette - Diakrit

Fotograf Kevin Lee en virkelig god oplevelse

Vi har haft fotograf Kevin Lee ude på besøg, og det har været en så god oplevelse. Han er dygtig til at se vores hus fra de bedste vinkler og tager sig tid til at få de bedste billeder. Kan klart anbefale Kevin en 5 stjernet oplevelse.

27 augustus 2025

Hej Tanja,
Tusinde tak for dine roser og fine anmeldelse af vores fotograf Kevin. Det betyder meget for os, du vil tage dig tid og give os 5 flotte stjerner. Vi er glade for, I havde en god oplevelse med fotograferingen.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Utilfredsstillende oplevelse

Utilfredsstillende oplevelse.
Alle billeder i samme højde og bredde, så vigtige detaljer som stuk, rosetter og synlige bjælker mangler på flere billeder.

Bolig video afsluttes med fokus på industri havn, selvom huset ikke befinder sig på havnen. Kæmpe minus, som jeg ikke kan sælge mit hus på. Fotograf blev specifikt bedt om at undlade dette, men har afleveret video til mægler.

4 juli 2025

Hej Jeanette,
Tak for din konstruktive feedback. Vi er selvfølgelig super ærgerlige over, at du ikke er tilfreds med resultatet efter vores fotograf besøg. Vi håber, du vil tage kontakt til os på telefon 89881166, så vi kan finde frem til den pågældende adresse, og rette op på fejlen.
Vi ønsker selvfølgelig at levere et flot og brugbart produkt, som kan hjælpe med at sælge din bolig. Alternativ kan du bede din ejendomsmægler om at tage kontakt til os, og så finder vi en løsning den vej igennem.
Mvh. Mette - Diakrit

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget behagelig og yderst kompetent fotograf

Vi har lige haft besøg af fotografen Claus. En utrolig behagelig fotograf, som tydeligt var meget dygtig til sit sag.

En meget stor anbefaling her fra!!

2 september 2025

Antwoord van DIAKRIT

Hej Carsten. Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de søde ord om vores dygtige fotograf Claus. Vi sender dem straks videre, og ønsker dig en forsat god dag :) Igen tak for de 5 stjerner - det betyder meget for os!