Geen melding van geleverd product, op de website staat een paar dagen levertijd, het heeft maanden geduurd. Het beschermglaasje was kapot geleverd, gemaild tot op heden geen antwoord. Hoesje was wel m... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel

Webshop with trendy personalized phone cases.

1,6

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Niet tevreden

Geen melding van geleverd product, op de website staat een paar dagen levertijd, het heeft maanden geduurd. Het beschermglaasje was kapot geleverd, gemaild tot op heden geen antwoord. Hoesje was wel mooi.

31 juli 2025

Oplichting. Leveren geen producten

Op 8 november 2024 een bestelling geplaatst en tot op heden (15 december) nog steeds geen hoesje ontvangen. Inmiddels heb ik al twee keer een e-mail naar de klantenservice gestuurd, op 15 en 23 november 2024, waar ik beide keren geen reactie heb ontvangen. Geen idee waar mijn bestelling is, aangezien de DHL-track & trace code alleen aangeeft "zending nog niet ontvangen of verwerkt". Ook heb ik geen idee wanneer ik mijn bestelling uiteindelijk ga ontvangen, aangezien nergens op gereageerd wordt door Dialle. Dit is de laatste keer geweest dat ik hier iets besteld heb. Service, transparantie en klantvriendelijk zijn erg ver te zoeken bij Dialle 👎🏼

17 november 2024

slecht

Lange leveringsdatum, geen reactie als ik een paar mails stuur, super slechte klanten service dus! Hoesje helemaal niet verwacht zoals op de site. Ik ga hier nooit meer bestellen!

23 september 2024

Ik heb een verkeerd hoesje ontvangen

Ik heb een verkeerd hoesje ontvangen. Hij past niet. Meerdere WhatsApp berichtjes en emails gestuurd, maar geen reactie. Ik hoop snel iets te horen. En dat ik het juiste hoesje krijg opgestuurd of mijn geld terug.

13 augustus 2024

de aller slechtste bezorging die ik…

de aller slechtste bezorging die ik ooit heb meegemaakt !! ze zeiden dat het geen 1/2 weken duurde voordat het zal komen maar hij kwam 2 maanden te laat. ik had de sterkste hoes besteld en al bij de eerst dag klapte de binnenkant naar buiten toen ik hem even af deed

24 juni 2024

Hoesjes besteld

Hoesjes besteld. Duurde super lang 😔 eenmaal deze aan gekregen waren ze na 1 week helemaal aan het loskomen. Trekt echt op niets. Raad dit aan niemand aan. Heb contact gezocht en zelf daar reageren ze niet op heel triestig eigenlijk .

15 april 2024

Niet bestellen hier

Bestelling gedaan, vooruit betaald, na 2 weken nog geen telefoonhoesje ontvangen. Contact gezocht via mail, contact formulier op de site en whatsapp, geen enkele reactie. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Dus bedenk je goed voordat je hier wat besteld!

5 maart 2024

Bestel hier niet

Wou dat ik minder dan 1 ster kon geven, maar helaas. Bestel hier nooit meer. Kleur van het hoesje klopt totaal niet met de kleur op de website. Via mail is ook toegegeven dat de kleur niet klopt en dat de foto is bewerkt, maar word 0 compensatie geboden. Retourkosten mocht ik ook alsnog zelf betalen. Duurt overigens een eeuwigheid voordat je een keer reactie krijgt, tot het punt dat er nieteens meer gereageerd word. Heb zelden zo'n beroerde klantenservice meegemaakt. Echt nooit meer.

20 juli 2023

Antwoord van Dialle

Hi Jascenka, we hebben lang contact gehad omtrent een hoesje dat volgens jou een groene kleur had. Op de foto's was dit erg lastig te zien. We hebben je hoesje retour genomen maar zagen geen afwijking. Het hoesje is precies zoals de product foto. Daarom kunnen we geen retourkosten compenseren. We vergoeden ook geen retourkosten, onze verzendkosten zijn wel kosteloos.

Deze x niet tevreden

Vaker hoesjes besteld bij Diallecases. Normaal erg tevreden maar deze keer viel de telefoon 1x van een lage tafel en het hele hoesje brak bij de hoekjes af. Contact opgenomen via de chat maar geen reactie meer gehad helaas.

19 juni 2023

Antwoord van Dialle

Hi Sharon, we hebben dezelfde dag nog geantwoord op de chat of je een foto zou kunnen sturen naar support@diallecases.com we hebben helaas via de mail niets voorbij zien komen. Zou je dit kunnen doen? we helpen je dan graag verder!

Nauwelijks contact

Een aantal keer via verschillende manieren geprobeerd contact met jullie te krijgen maar ik krijg geen respons. Via de e-mail, chatt en uiteindelijk whatsapp.
Uiteindelijk via whatsapp geholpen.
Telefoonhoesje retour gestuurd. Maar nog niks van jullie vernomen en ook nog geen terugbetaling ontvangen.

4 juni 2023

Antwoord van Dialle

Hi Milou, we hebben zowel je email als whatsapp bericht beantwoord en je retour instructies gestuurd. Je retour is momenteel bij ons in behandeling maar we zullen er prioriteit bij zetten. Je ontvangt spoedig een mail met de bevestiging van de retour.

Bestelling werd veel later bezorgd

Bestelling werd veel later bezorgd, dan was aangegeven op de website (2 weken later). Ik kreeg wel een deel van mijn bestelbedrag vergoed. Helaas zag ik bij aankomst dat mijn bestelling dropship was... ik zou hier zeker niet weer bestellen. Hoesje zit niet netjes aangesloten en is al kapot geknapt. Zeker het geld niet waard.

22 mei 2023

Top!

Voor het eerst een hoesje via Dialle aangekocht. Hun mooie designs sprak me onmiddellijk aan. Voor elk design heb je de keuze tussen drie soorten hoesjes. Ik koos een soft case. Dit hoesje is heel leuk + beschermt mijn telefoon ook goed. Het leuke aan Dialle is dat je je telefoonhoesje ook kan personaliseren. Zo kan je je eigen naam in een leuk lettertype op je hoesje plaatsen. Ik raad Dialle 100% aan! Ook hun klantenservice is top (snel + vriendelijk antwoord)

2 mei 2023

Case

Case, quality and service were great!

6 maart 2023

Dear,

Thank you for taking the time to leave a positive review on Trustpilot about your experience with our case, quality, and service. We are thrilled to hear that you were satisfied with your purchase and our overall service.

Gamma klopt niet

De eerste bestelling die ik gedaan heb, hadden ze niet meer in hun gamma. OK kan gebeuren. na een eindje mijn geld terug gekregen. Nu zag ik dat ze andere producten hebben voor de oneplus, ik bestel dit maar word na 1 u geannuleerd! schandalig!

16 maart 2023

Antwoord van Dialle

Hi Steve, helaas leveren we niet meer voor dit type toestel wat we al hadden aangegeven via de mail :) We vinden het jammer niet aan je te kunnen leveren!

I don't have my case.

12 februari 2023

Hi Kimblery!

Je hoesje is momenteel onderweg naar GLS. Je hebt 2 dagen geleden van ons een trackingnummer via de mail ontvangen. Je zal het binnen enkele werkdagen nadat GLS het heeft ontvangen binnen krijgen. We zullen contact via de mail opnemen om dit verder te verduidelijken :)
We hopen dat je je ervaring zou willen updaten zodra je je hoesjes hebt ontvangen.

Heel lekker gegeten!

13 februari 2023

Hi!
Wij verkopen voornamelijk telefoonhoesjes: verwacht niet dat deze zo lekker zijn om te eten :)
Groetjes,
Het Team van Dialle

Uitstekende hoesjes besteld hier vaker…

Uitstekende hoesjes besteld hier vaker een hoesje ben erg tevreden. Ooit ook een breuk in een hoesje gehad toen ik hem net 2 dagen had, kreeg een nieuwe opgestuurd en was prima opgelost

14 december 2022

Hi Daniël,
Erg leuk om te horen dat je zo tevreden bent met ons en onze hoesjes!
Bedankt voor het delen van je ervaring.
Groetjes,

Prachtig telefoonhoesje!

Prachtig hoesje ontvangen. Kwaliteit is uitstekend! Snel geleverd. Blij mee!!

13 februari 2023

Beste G Kuipers,
Fijn te horen dat je blij bent met onze kwaliteit en service! Erg bedankt voor het delen van je ervaring.
Het team van Dialle