Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem dat prettig werkt en veel mogelijkheden biedt. Het demo‑account is ideaal om zonder risico ervaring op te doen. De communicatie is helder en laagdrempelig.... Toon meer
Zeer gebruiksvriendelijk systeem met veel mogelijkheden. Probeer ook het demo account zodat je ervaring op kan doen zonder risico te lopen. Goede en laagdrempelige communicatie. De AI chatbot werkt... Toon meer
Diamond pigs op basis van berichten in juni dit jaar mee begonnen. Mijn kapitaal zakte stevig weg. Nu de bitcoin en andere coins zijn verdubbeld is mijn kapitaal dat nog steeds niet. Toen ik zelf 1 a... Toon meer
Helaas voldeed het platform niet helemaal aan mijn verwachtingen. Als een beginner met zero ondervinding, deed ik zelf veel beter op de Crypto markt door gezond verstand te gebruiken, dan Diamond Pigs... Toon meer
Diamond Pigs - Smarter Crypto Investing 💎🐷 Diamond Pigs helps you grow your crypto portfolio with AI-powered bots, advanced risk management, and full transparency. We’re here for people who want to benefit from the crypto market, who want to invest in crypto, without spending endless hours trading, stressing over charts, or reacting to hype. Our approach is simple: no day trading, no guessing, just proven strategies designed for sustainable, long-term results. Protect & Grow Our strategies are built to capture growth during strong markets while reducing risk when downturns hit. Whether the market is bullish or bearish, Diamond Pigs is designed to keep your portfolio moving in the right direction. Full Control, Zero Hassle Your crypto investment never leaves your own exchange wallet. By connecting through secure API keys, you remain the owner of your assets at all times. We simply manage trades for you - no deposits, no lock-ins, and no giving up control. Proven AI Bots Our automated strategies include options like Bitcoin Protect and Crypto Mix Protect, tailored to different levels of risk. You can also choose from active strategies powered by AI-driven bots or index strategies that follow the top coins in the market. Flexible Portfolio Management You decide how much of your wallet you want to allocate. Trade everything or just part of it - and keep your favorite coins on the side if you prefer. Switching strategies or pausing trading is quick and easy. Simple & Transparent We believe in full clarity. That means: - No hidden fees - Real-time performance metrics - The ability to stop or adjust at any time Support That Works for You Get help when you need it — whether through Piggy, our AI chatbot, or directly by email. More Than Just Trading Diamond Pigs was born from a group of early crypto adopters who saw how hard it was for most people to trade profitably. Since 2013, our founders have been active in crypto, and by 2021, we launched Diamond Pigs to bring professional, automated trading strategies to a wider audience. Our mission is simple: share our knowledge, reduce unnecessary risk, and make smart crypto investing accessible to everyone. For Busy People Who Want Peace of Mind Most individuals don’t have the time, tools, or discipline to trade 24/7. Markets are volatile, emotional decisions are costly, and research takes endless hours. That’s where Diamond Pigs comes in - letting advanced bots do the heavy lifting so you can invest like a pro and sleep like a rock. 👉 Learn more or try Diamond Pigs free trial at www.diamondpigs.com
Oude Fabriekstraat 14, 3812 NR, Amersfoort, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sinds een paar dagen DP-bot aan het gebruiken. Heb al wel kunnen zien dat bij verlies al snel verkocht wordt. Maar nog niet verkocht bij stijging. Ik vraag me dus nig af bij wat voor percentage en met winst verkocht word. Maar zit er pas net bij dus is nog even afwachten. Wel overzichtelijk en duidelijk.

Antwoord van Diamond Pigs
Deze bot koopt gelijk en bij aardige winst verkoopt hij niet
Verkoopt wel met minimaal verlies
Hoeveel winst moet ie wel niet maken om te verkopen

Antwoord van Diamond Pigs
Trekt op niks ,had op de verkeerde exange aangezet ,bitvavo account van +10k ,en direct terug afgezet omdat dit op een ander moest zijn binance account ,gewoon om het op en af te zetten rekenen ze kosten op de 10k hebben dan niks gedaan ,ander account helemaal leeg gekocht en dan hebben ze alles verwijderd omdat ik reclameerde voor de kosten van bitvavo account,dus binance account in de min ,wat die bot deed had ik dus beter kunnen doen ,handelt in verlies ,oppassen met deze bot ,er zijn ander en beter die pas aanrekenen als ze effectief winst gemaakt hebben ,deze rekenen aan voor het nog maar op en af zetten ,en volgens hoogte van account ,want kreeg ook direct een mail waarom ik stopte met men 10k account en dat ik een bepaalde persoon moest contacteren die ervaring heeft met zulke account ,ben blij dat ik gestopt ben of men 10k account was nu 5k geweest .haha nu rapporteren ze mijn review als ik de waarheid spreek en er niets beledigend in staat,dulden precies geen commentaar

Antwoord van Diamond Pigs
Na de aanmelding bij Diamond Pigs werd ik gelijk benaderd voor een gesprek met de CEO. Leuk gesprek en hij laat zien dat er achter dit bedrijf gewoon mensen zitten die er heel veel verstand van hebben.
Jordi Fransen vanaf Curaçao 😎
Op een transparante manier aan de slag gaan met trading bots wordt erg makkelijk gemaakt met Diamond pigs. Heldere strategieën waarvan je er meerdere kunt combineren. Het koppelen met Bitvavo is zeer makkelijk overigens. Tijdens een van de webinars werd alles nog eens toegelicht. Men neemt uitgebreid de tijd om zaken toe te lichten en je kunt ook vragen stellen aan hun snel reagerende klantenservice. Werd de eerste keer gewoon gebeld ook in plaats van een mail, dat is nog eens service. Van tevoren is helder welke kosten je betaalt per strategie. Aan/uitzetten, wijzigen …. Het kan allemaal in een helder dashboard. Ook daar zie je in één oogopslag hoe goed elke strategie het doet. Verbazingwekkend makkelijk dus. Dit trading platform is een echte aanrader.
Wij zijn erg tevreden over diamondpigs. Goede uitleg, nieuwsberichten en overzichtelijk in voor ons nieuwe wereld!
Ook gemakkelijk in gebruik met Bitvavo!
Geweldige goede resultaten, klantenservice zeker een 10 waard. Snelle reacties en goede uitleg. Veel persoonlijke aandacht gehad van Idan. De beste strategie is naar mijn mening Duroc+. Je kan ook munten uit sluiten wat weer goed is voor de kleine trader.
Recentelijk overgestapt naar DiamondPigs.com, over de resulaten kan ik daarom nog niks zeggen maar wat me echt opviel was de transparantie en de zorg waarmee DiamondPigs.com zijn service aanbiedt. Zo laten ze je ook een kijkje nemen achter de schermen, waardoor je een beter begrip krijgt van hoe de bots werken en welke strategieën worden toegepast. Dit niveau van openheid heeft mijn vertrouwen in hun platform versterkt en heeft me gemoedsrust gegeven bij het gebruik van hun diensten.
Sterk aanbevolen!
Goede koppeling met bitvavo. En als je met vragen zit krijg je altijd snel antwoord.
Diamond Pigs is een geweldige Nederlandse onderneming dat op basis van Bot technologie cryptos koopt en verkoopt. De bots worden door de tijd heen steeds slimmer om op het juiste moment posities te nemen dan wel te verkopen. Het is de moeite waard een deel van je munten te laten "beheren" bij Diamond Pigs.
Goede en duidelijk service. Er was voor nu geen oplossing, maar de uitleg waarom is duidelijk.
DiamondPigs geeft een makkelijk platform om mee in een volledig geautomatiseerde manier te handelen. Erg handig en gebruiksvriendelijk en als het dan toch niet lukt staan ze voor je klaar om te helpen. Handige website waar je alles in kunt stellen. Ik vind het persoonlijk erg handig.
Ik ben heel erg tevreden met mijn keuze voor diamondpigs! Gemakkelijk te koppelen met Bitvavo, overzichtelijke website & altijd erg makkelijk te bereiken voor vragen, waar ze vervolgens dan ook echt de tijd en moeite voor nemen om de vragen zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Zeker een aanrader voor als je geïnteresseerd bent in crypto !
Ik vraag mij af of men ook verder kijkt als de geselecteerde munten? Wanneer je door het keuzemenu gaat staat er al dat men crypto geselecteerd heeft. Prima , maar niet wanneer je de rest van de markt omhoog ziet gaan. Vandaag 5 munten welke tussen de 9 en 50 % zijn gestegen, allen blijkbaar geen door jullie geselecteerde munten? Oke , het kan niet altijd feest zijn maar dit gebeurd nagenoeg elke dag. Is het dan niet een te voorhanden liggende route die jullie kiezen? Is het plan van mijn geld meer maken of door jullie binnen een bepaalde marge werken en er zelf financieel beter van worden?
Ik denk dat je voor serieuze winsten niet bij dit (beginnende?) bedrijf moet zijn maar bij al bestaande die de hele markt bekijkt. Dit wiel is namelijk al uitgevonden doe uw eigen onderzoek.
‐------- 22 maart‐-----------
Met alle respect, dat is een mooi verhaal. Uiteindelijk gaat het echter maar om 1 ding in crypto en dat is winst maken. Dat dit gedaan wordt met (dure) apparatuur en meerdere medewerkers betekent m.i. dat er hogere gebruikerskosten zijn tov een tiener in een garage van zijn ouders die wellicht net zo goed is met crypto.

Antwoord van Diamond Pigs
Sinds begin Januari 2023 zijn de bots voor mij aan het handelen. De site ziet er overzichtelijk uit. Ik ben zelf ook nog benaderd door Diamond Pigs en heb een uitgebreide uitleg gehad van hoe de analisten en bots werken. Echt een super betrokken bedrijf die de tijd voor je neemt. Het geeft mij meer rust omdat ik nu niet meer zelf hoef te traden...
Hele goeie algoritmes en je hebt er geen omkijken naar. Risicoprofiel eenvoudig in te stellen en weer aan te passen. Dashboard ziet er overzichtelijk uit.
Na een verzoek van een vriend bij Diamondpigs beland. Zelf weinig gevoel voor handelen maar munten sparen was al wat langer mijn hobby. Diamondpigs een kans gegeven op de hoop dat extra beetje rendement eruit te halen en mocht de markt weer een dikke dip mee maken dat de waarde niet te ver zakt.
Tot nu toe prima resultaat. Website is duidelijk en de progressie is goed te volgen.
Inzage in de kosten die er gemaakt worden was wat anders dan verwacht. Na wat onderzoek uiteindelijk wel duidelijk. Iets meer inzicht zou wenselijk zijn. Hier ook al feedback op gegeven.
Telefoon gehad van de CEO die benieuwd was naar de ervaringen. Zulke betrokkenheid zie je niet vaak.
24/7 gaan handelen in cryptomunten, daar zal mijn bed het niet mee eens zijn.
Begin December 2022 las ik dat DiamondPigs en Bitvavo samen zijn gaan werken en dat sprak mij wel aan. 24/7 handelen in cryptomunten zal mij namelijk en ook vanzelfsprekend niet lukken.
Ik heb de stappen gevolgd die ik moest doen om er voor te zorgen dat DiamondPigs gekoppeld zit aan mijn wallet van Bitvavo en daarna 1 van de bots gekozen zodat deze 24/7 kan handelen in cryptomunten. Er zijn bots die handelen in alleen Bitcoin en er zijn bijvoorbeeld ook bots die in meerdere crypto munten te gelijk kan handelen. Ik ben vooral geïnteresseerd in het handelen in meerdere crypto munten te gelijk, maar voor mij is het niet te doen om zoveel munten tegelijk te analyseren en dat 24/7.
Dat vind ik dus het grote voordeel van DiamondPigs waar dat dus wel allemaal mogelijk is.
Ik ben daar nog nieuw, dus het moet nog blijken of het meerwaarde voor mij heb. Wel heb ik in deze korte periode al kunnen ontdekken dat de bots vaak wel op mooie momenten in of uitstapt aan de hand van hun koersverwachtingen. Kort daarna zie je bijvoorbeeld nadat ze ingestapt zijn inderdaad een Koers stijging. Soms zijn de bots ook wat afwachtend, dus ze lijken daarnaast ook te reageren op trends, zover ik dat tot nu toe dan heb kunnen zien.
De kosten die DiamondPigs vraagt vind ik wel netjes en laag en de gehele site is gebruiksvriendelijk. Ik zal het wel mooi vinden als er in de toekomst ook een app van uitkomt.
De service vind ik zeker goed. Als je vragen heb, nemen ze de tijd deze duidelijk en goed te beantwoorden.
Ik geef ze alvast 4 sterren en als het blijkt dat ik minder verlies maakt en meer winst maakt in vergelijking met als ik het zonder DiamondPigs doet, dan zal de 5e ster ook zeker komen.
In september 2022 begonnen met crypto’s bij bitvavo.
Meteen pech met de FTX, maar zelf weer goed weten te herstellen.
Wel problemen om op tijd te kunnen handelen. Ik moet ook eens slapen.
Vandaar de stap naar Diamond pigs.
Diamond pigs is redelijk te koppelen met bitvavo.
Voor een leek als ik was het even puzzelen maar best te doen.
Zij nemen de taken voor je over.
Met een mooi overzichtelijk interface zie je hoeveel er op bitvavo staat.
Je kan kiezen uit verschillende strategieën en de bot koopt of verkoopt met zorgzaam beleid.
Reken je eigen niet meteen rijk, want ook bots kunnen niet voorkomen dat je verlies maakt maar wel beperkt.
Ik bedoel die slaapt snachts niet.
Geen stress meer met opstaan dat heel je winst helemaal weg is.
Ze zijn bezig om een beheerplan te maken, nu zet ik de bot af en toe uit omdat hij alles beheerd.
Ze zijn bezig om bijvoorbeeld 2/3 door de bot en 1/3 zelf te beheren.
Goede service, e-mail gehad om te vragen waarom ik de bot af en toe aan en uit zet. En telefonisch contact gehad ( door Diamond pigs zelf). omdat ze geïnteresseerd zijn hoe het mensen bevalt en wat ze kunnen verbeteren. Al met al zeer goede ervaringen dus.