Jeg brukte Diction til å oversette et undervisningscase fra norsk til engelsk. Diction svarte raskt på forespørselen og holdt den korte tidsfristen. Oversettelsen holdt en meget høy kvalitet og jeg ko... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ble så fornøyd med oversettelse av en tekst. Hadde noen noen vanskelige begreper, men Dicton har eksperter i alle fagfelt! Anbefaler dem sterkt 😃 Det er første gang jeg skriver anmeldelse, men de fo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som overskriften antyder så er jeg meget tilfreds med arbejdet der blev udført. Skulle have oversat et halvt A4 ark fra arabisk til dansk. Fik et uforpligtende tilbud super hurtigt. Jessika og Filip... Toon meer
Jag är mycket besviken på Diction. De marknadsför sig som en prisvärd översättningsbyrå med priser från 1,96 SEK per ord, men det är långt ifrån sanningen. Jag fick en offert på att översätta mitt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Diction er et ambitiøst oversættelsesbureau med kunder i hele Skandinavien. Vi er et oversættelsesbureau med ekspertise i mange forskellige brancher. Med mere end 2000 forskellige kunder både lokalt og internationalt har vi oversættelsesspecialister i langt de fleste industrier. Diction oversætter årligt flere millioner ord for både erhvervskunder, offentlige institutioner og interesseorganisationer. Vores oversættere udgør et solidt netværk af håndplukkede specialister fra hele verden.
Contactgegevens
Gammeltorv 6, 3. sal, 1457, København K, Denemarken
- +4522277016
- kontakt@diction.dk
- diction.dk
Klarede opgaven med utrolig kort varsel…
Klarede opgaven med utrolig kort varsel og levede op til kvalitet.
Oversetting av dokumenter
Er veldig godt fornøyd med oversettingen av dokumentene, Fikk kjapt svar på forespørselen og de leverte i henhold til avtale.
Hurtig oversættelse og god service
Vi er meget tilfredse med den hollandske oversættelse, vi netop har fået lavet. Der var hurtig levering og god service undervejs.
Det var meget betryggende at oversætteren stiller spørgsmål undervejs og sætter sig ind i teksten (vi har desværre oplevet fejl hos andre selskaber, der oversætter en-til-en).
Vi har tænkt os at bruge Diction igen.
Alt bedre enn forventet
Hurtig levering og sikker oversættelse.
Enestående og raskt levert!
Fikk raskt svar på henvendelsen og raskt levert etter avtalen. Veldig fornøyd med oversettelsen som sto i stil til mine forventninger. Kommer helt klart til å bruke Diction neste gang også!
Service fra første samtale
Service fra første samtale. Rask levering og oppfølging. Anbefales
Jag har inte fått mitt papper ni sa att…
Jag har inte fått mitt papper ni sa att ni har skickat till min adress förra veckan.

Antwoord van Diction
Enkelt och smidigt att nå er med min…
Enkelt och smidigt att nå er med min översättning. Bra att inte behöva ta mig till ett kontor och ordna med kopior etc
Fagligt dygtige og nemme at arbejde med
Ikke bare er Diction fagligt dygtige, de er også både hurtige og nemme at arbejde med.
jag tycker att översättningen är bra.
Diction.no var raske og profesjonelle
Diction.no var raske og profesjonelle. Anbefales.
Professionellt bemötande etc.
Flott og effektivt!
Expensive :)
Professionel
Professionel, pålideligt, hurtig at sætte opgaven i gang og vil holde mig opdateret. Jeg er tilfreds og vil brug Diction igen
Overordnet tilfreds
Sendte flere dokumenter, der blev obersat fra et sprog til dansk på ca. Dage. Der var hele tiden god dialog mellem os og firmaet og rigtig god service. Er super tilfreds med arbejdet
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.