Jeg brukte Diction til å oversette et undervisningscase fra norsk til engelsk. Diction svarte raskt på forespørselen og holdt den korte tidsfristen. Oversettelsen holdt en meget høy kvalitet og jeg ko... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ble så fornøyd med oversettelse av en tekst. Hadde noen noen vanskelige begreper, men Dicton har eksperter i alle fagfelt! Anbefaler dem sterkt 😃 Det er første gang jeg skriver anmeldelse, men de fo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som overskriften antyder så er jeg meget tilfreds med arbejdet der blev udført. Skulle have oversat et halvt A4 ark fra arabisk til dansk. Fik et uforpligtende tilbud super hurtigt. Jessika og Filip... Toon meer
Jag är mycket besviken på Diction. De marknadsför sig som en prisvärd översättningsbyrå med priser från 1,96 SEK per ord, men det är långt ifrån sanningen. Jag fick en offert på att översätta mitt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Diction er et ambitiøst oversættelsesbureau med kunder i hele Skandinavien. Vi er et oversættelsesbureau med ekspertise i mange forskellige brancher. Med mere end 2000 forskellige kunder både lokalt og internationalt har vi oversættelsesspecialister i langt de fleste industrier. Diction oversætter årligt flere millioner ord for både erhvervskunder, offentlige institutioner og interesseorganisationer. Vores oversættere udgør et solidt netværk af håndplukkede specialister fra hele verden.
Contactgegevens
Gammeltorv 6, 3. sal, 1457, København K, Denemarken
- +4522277016
- kontakt@diction.dk
- diction.dk

Bra och snabb återkoppling
Bra och snabb återkoppling. Gjorde som de sa. Mycket nöjd

Meget meget meget positiv
Meget meget meget positiv. det kunne bare ikke være nemmere. de klarede det hele fra A til Z
Så dem kan jeg virkelig anbefale.

Antwoord van Diction
Very nice and very kompetent.
Very nice and very kompetent.
The service provided by diction went excellent. I got all my questions answered beforehand by email, and the translated document arrived shortly after I transferred the money. I have nothing to complain about!

Antwoord van Diction
Jeg er bosat i Italien og fandt DICTION…
Jeg er bosat i Italien og fandt DICTION pa nettet. Jeg skulle have en oversattelse af agteskabs bevis til Italiensk med apostle. De klarede det hele og det var utroligt simpelt for mig. Fik også brevet meget hurtigt leveret til Italien efterfolgende.
Sa DICTION kan anbefales til hver en tid. Dokumentet blev senere godkendt af de Italienske myndigheder, sa alt var perfekt.
S. Thottrup

Antwoord van Diction
Jeg har bestilt to oversættelser af…
Jeg har bestilt to oversættelser af mine eksamensbeviser. Indenfor 3 hverdage fik jeg begge oversættelser inklusiv godkendelse fra de tyske og danske myndigheder. Jeg kan kun anbefale Diction. Hurtigt, billigt og meget venlige og hjælpsomme medarbejder.

Thumbs up
Jeg havde brug for en statsautoriseret oversættelse af et kort dokument til engelsk. Diction udførte opgaven hurtigt og professionelt. Til de behov jeg havde levede service og kommunikation op til alle forventninger. Jeg kan varmt anbefale Diction og vil ikke tøve med at bruge dem i fremtiden.

Flott jobb
Flott jobb!!! Raskt svar, rask behandling, tydelig og konstruktiv kommunikasjon, rask levering, rimelig pris. Tusen takk!

Fremragende oplevelse
Meget hurtigt og professionelt handling. Fik svar på alle spørgsmål og kommentar meget hurtigt, og var i kontakt med oversætter hele tid. Alle svarfrist var respekterede. Nemt nethandling. Fremragende endresultat. Kan varmlig anbefale.

Antwoord van Diction
Rask og utmerket håndtering/ behandling …
Rask og utmerket håndtering/ behandling av min henvendelse.
Anbefales!

Hurtig og præcis oversættelse
Hurtig og præcis oversættelse. Små spg. vedr. leverance bliver meget hurtigt afklaret.
Brugervenlig bestilling og betaling via nettet, men med en god gammeldags indstilling til at service leveres i kundehøjde

Rask og professionell oversettelse
Hei, tusen takk for en rask og profesjonell oversettelse fra Tysk til Norsk,
dette var tungt medisinsk språk som skulle oversettes.
Jeg kan anbefale Diction både prismessig og kvalitetsmessig
Hilsen
Roland Daus

Super Service og hurtig betjening
Super Service og hurtig betjening. De ordnede det hele. Oversættelse, notar og legalisering.

Seriös och mycket bra!
Tydliga besked. Höll tid och kvalitet i översättning. Måna om sina kunder. Bra!

Fantastisk god service!
Jeg skulle have oversat 2 dokumenter til engelsk og havde brug for dem indenfor relativ kort tid... Efter at have været i kontakt med Diction, så gik der ikke længe før at dokumenterne var oversat og i mine hænder!
Jeg blev opdateret på statusen af arbejdet og fik muligheden for at godkende det før jeg fik det færdige resultat.
Jeg vil til hver en tid anbefale Diction, bedste oplevelse!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.