Overgestapt van one.com naar digi.hosting.
Overgestapt van one.com naar digi.hosting. Ik heb hier ruim de tijd voor genomen. Afgezien van de goede prijs (dit was een van de reden dat ik hier uitkwam), is de support erg snel, vriendelijk en behulpzaam. Waar nodig zijn mijn vragen snel beantwoord en kon ik de mailboxen eenvoudig van one.com migreren naar digi.hosting. Ik moest daarna nog wel even geholpen worden om alle certificaten voor de website weer goed te hebben staan, maar is door de support snel geregeld. Support is ook beschikbaar in de weekenden.
Ik heb gekozen voor de DirectAdmin oplossing en de mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Je kan zelf ook nog eenvoudig toepassingen met één klik installeren. Voor mij allemaal niet nodig, maar het kan.
Eigenlijk maar één minpuntje en dat is de user interface van de geboden webmail oplossing. Die ziet er erg gedateerd uit, en ik zou graag willen dan digi.hosting daar een moderner dashboard voor maakt en beschikbaar stelt voor al haar klanten. Nu is mij aangegeven dat ik zelf een webmail omgeving kan installeren en extra themes, maar deze moet je dan ook zelf beheren en up-to-date houden (er wordt gebruik gemaakt van roundcube), maar zover reikt mijn kennis niet. Dus mooier zou zijn als digi.hosting dit standaard kan regelen. (De werking is uiteraard zoals het moet zijn, maar visueel doet het erg ouderwets aan. Als je dan de website van digi.hosting zelf ziet, dan zou je meer hiervan kunnen verwachten).
Aankoop digi.hosting 12 maart 2026, daarna wat rondgekeken, proef migratie van enkele mailboxen uitgevoerd, migratie van one.com door mijzelf uitgevoerd op 5 april en tot op heden werkt alles correct en ben ik -maar ook de andere gebruikers- erg tevreden over digi.hosting.
Kortom, als je nog twijfelt, niet doen. Neem contact op met de support en zij helpen je vragen te beantwoorden.

Antwoord van digi.hosting