Digiborrel.nl Reviews 341

4,5

Erg fijne ervaring. Vanaf moment 1 hebben ze met alles meegedacht en de borrelplanken zo goed als mogelijk afgestemd met mijn wensen. Ook het verdere contact en de bezorging verliep top. Als klap op d... Toon meer

Wij waren vrij laat met het doorgeven van onze bestelling aangezien we het op dezelfde dag wilden ontvangen maar dit was geen enkel probleem! Melody heeft in twee uur tijd ontzettende lekkere bo... Toon meer

Leuke digitale borrel gehad zonder host. We waren nog al last minute, maar dat was geen probleem! Woensdag bevestigd en de volgende week vrijdag was de borrel, midden in de kerstdrukte. Was geen... Toon meer

Offerte opgevraagd, adressen aangeleverd. Het was een drukke week, maar zou allemaal goedkomen volgens de project manager. Mail verstuurd met verzoek om kleine aanpassing offerte. Vervolgens 100% radi... Toon meer

1. Bouw en productie

Compabox is de full-service partner in geschenken en on- & offline bedrijfsevents voor 5000+ toonaangevende bedrijven in héél Europa. Van kleine tot grote projecten: originaliteit en creativiteit is onze drijvende kracht met oog voor kwaliteit.

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Veel en duidelijk contact

Veel en duidelijk contact, klantgericht en snelle reactie + levering. Erg tevreden met deze club! Ook de spellen zijn goed voorbereid en gemaakt. Het enige minpuntje is de kwaliteit van de snacks, maar ook daarvoor hebben ze een mooi alternatief.

29 april 2021

Hele leuke avond gehad

Vorige week een hele leuke digiborrel met pubquiz gehad. Was goed georganiseerd (borrelboxen waren ruim op tijd bezorgd en goede instructie bij de pubquiz). Genoten en veel gelachen om de vragen én antwoorden. Enige 'klacht' was dat de geleverde fles wijn zo snel op was! Zeker een aanrader.

26 april 2021

Topborrel!

Onze borrel was helemaal super! Collega's waren blij met hun lekkere hapjes en drankjes. Pubquiz was ook heel leuk en gezellig om digitaal met je collega's te doen. Top service!

26 april 2021

Fantastische service & hele leuke ervaring!

Heel fijn om mee samen te werken. Vanaf het eerste moment dat ik belde kreeg ik direct een heel goed gevoel. Snelle reactie op mijn mails, makkelijk in de voorbereiding. Boxen op tijd! En de host was ook top. Wij hadden gekozen voor de pub quiz in het Engels. Alleen maar super positieve reacties van collega's.

23 april 2021

Super geregeld

Super geregeld, boxen op tijd, snel en makkelijk contact en de bar run ging lekker snel, leuk actief

22 april 2021

Top!

De quiz was erg leuk, we hebben veel gelachen! De borrelboxen zijn ruim op tijd bezorgd en de inhoud was goed. Al met al een geslaagde middag!

22 april 2021

Leuke host, goede box!

Doordat er bij de bar-run in teams gewerkt wordt, komen ook de stillere collega's aan bod! Aangevuld met een leuke host in de voor- en nabespreking hebben wij een hele geslaagde borrel gehad.

Een echte aanrader als je elkaar weer eens in een informele setting wilt zien :)

20 april 2021

Uitstekend verzorgde digiborrel voor…

Uitstekend verzorgde digiborrel voor een digitale heisessie met het managementteam. Het uitpakken is natuurlijk al een feestje. Goede kwaliteit producten, trouwens. Had al eerdere ervaringen met Digiborrel -als gast- opgedaan. Op naar de volgende!

15 april 2021

Perfect service

De borrel was goed geregeld, iedereen krijgen de borrelbox netjes op tijd, en de drankjes en notem zijn van hoog kwaliteit. Last minute aanpassingen zijn ook netjes en snel gedaan. Prima service en echt aan te raden

12 april 2021

Leuke vragen, gegarandeerd lachen!

Leuke vragen, gegarandeerd lachen. De host deed het leuk, wel even de techniek van te voren checken!
Ook een keer zelf de host gespeeld, is ook goed te doen in een kleinere groep.

30 maart 2021

Interactief en gezellig

Het spel "Ranking your colleagues" is absoluut een aanrader. Leuke vragen, en vooraf al de nodige speculaties en plezier. Een digitale borrel wordt interactief gezellig en voor herhaling vatbaar. Het borrelpakket was goed gevuld en viel in de smaak bij iedereen.

29 maart 2021

Persoonlijk, professioneel en een succes!

De begeleiding vanuit DigiBorrel was heel goed. We hebben 40 borrelboxen afgenomen en hebben gebruik gemaakt van de host voor het spel Ranking the collegues.
De distributie van de boxen was heel snel, de inhoud goed verzorgd en de kwaliteit van de producten is prima.
Het spel was heel leuk gehost. Het was fijn dat de mogelijkheid bestond om een kleine voorbespreking te houden.
Voor ons was het een heel geslaagde borrel.

29 maart 2021

Wat een leuk en hip concept!

Wat een leuk en hip concept! Ze denken bij Digiborrel enorm goed (en snel) mee. Ook als de wensen net even anders zijn dan standaard. Voor onze doelgroep was de pubquiz het meest passend, die we nog konden personaliseren met een paar eigen vragen. Het borrelpakket was alleen al een feestje om uit te pakken (laat staan te nuttigen). Echte aanrader dit!

29 maart 2021

Leuke borrel met fun quiz

De borrel was gezellig en de quiz (zonder host) was een leuke sfeermaker. Het was vooraf duidelijk wat ik kon verwachten (duur van entertainment, inhoud box, etc).
Helaas was de inhoud van het pakket niet helemaal zoals afgesproken en ook zijn 2 pakketten niet aangekomen, echter beide punten werden netjes door de organisatie opgelost.

Voldeed helemaal aan verwachting

De borrel voldeed helemaal aan onze verwachtingen en het was erg fijn dat we boxen op maat konden bestellen (deels bier of wijn, deels alcoholvrij). De boxen waren ruim op tijd binnen en iedereen was positief over de inhoud!

22 maart 2021

Super leuke manier voor een…

Super leuke manier voor een teambuilding op afstand!
Het borrelpakket is goed gevuld en het leverde vele enthousiaste reacties op bij mijn collega's.
Je hebt zelf weinig omkijken, alles wordt netjes en snel geregeld door digiborrel. Snelle communicatie en beantwoording van vragen.

Ik raad dit iedereen aan! Twee van mijn collega's gaan het ook voor hun eigen team organiseren.

Top!

Zeer tevreden

Snelle communicatie, goede klantenservice. Leuke pakketten voor een goede prijs. Ruim op tijd binnen.