Erg fijne ervaring. Vanaf moment 1 hebben ze met alles meegedacht en de borrelplanken zo goed als mogelijk afgestemd met mijn wensen. Ook het verdere contact en de bezorging verliep top. Als klap op d... Toon meer
Wij waren vrij laat met het doorgeven van onze bestelling aangezien we het op dezelfde dag wilden ontvangen maar dit was geen enkel probleem! Melody heeft in twee uur tijd ontzettende lekkere bo... Toon meer
Leuke digitale borrel gehad zonder host. We waren nog al last minute, maar dat was geen probleem! Woensdag bevestigd en de volgende week vrijdag was de borrel, midden in de kerstdrukte. Was geen... Toon meer
Offerte opgevraagd, adressen aangeleverd. Het was een drukke week, maar zou allemaal goedkomen volgens de project manager. Mail verstuurd met verzoek om kleine aanpassing offerte. Vervolgens 100% radi... Toon meer
Compabox is de full-service partner in geschenken en on- & offline bedrijfsevents voor 5000+ toonaangevende bedrijven in héél Europa. Van kleine tot grote projecten: originaliteit en creativiteit is onze drijvende kracht met oog voor kwaliteit.
Gyroscoopweg 86, 1042AX, Amsterdam, Nederland
- 085 - 06 01 105
- support@digiborrel.nl
- digiborrel.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Bijzonder amateuristisch
Ik heb voor mijn bedrijf gekozen voor een Digitale borrel met Borrelpakketten en een Quiz inclusief host, om zo onze engagement met onze klant te verbeteren. Op papier een leuk idee, maar de uitvoering van Digiborrel was ver beneden verwachting. Hieronder een toelichting:
* Gelukkig waren alle borrelpakketjes wel geleverd, echter werd er mij beloofd t&t codes te sturen. Dit gebeurde niet, wat er toe leidde dat ik alle 13 deelnemers apart moest bellen, met de vraag of het pakket in goede orde is ontvangen.
* De organisatie van de quiz+host is helaas uitgelopen op een fiasco: na de betaling is er totaal geen contact meer opgenomen. Hierop heb ik tientallen emails verzonden en vele malen geprobeerd telefonisch contact te krijgen, zonder reactie van Digiborrel. Uiteindelijk wist ik op de dag van de borrel 3 uur voor aanvang van de borrel nog niet waar ik aan toe was. Op het allerlaatste moment was er toch een host geregeld, maar dit gaf een stressvolle situatie.
* De quiz+host zelf voldeed helaas ook niet aan de redelijke verwachting voor het overgemaakte bedrag: De host kwam allereerst niet op het afgesproken tijdstip in de call, waardoor de bedankjes en speeches abrupt onderbroken werden. Vervolgens startte de host de quiz via Kahoot, maar het werd al vrij snel duidelijk dat deze persoon weinig kennis had over Kahoot, wat resulteerde in het feit dat de deelnemers (weliswaar met kennis van Kahoot) de host uit zaten te leggen hoe het werkt en waar er geklikt moest worden. Daarna begonnen de vragen, waar de host er niet in slaagde dit op een leuke manier aan elkaar te praten. Het was voornamelijk voorlezen van de vragen, zonder enige kennis van zaken. Wanneer er bijvoorbeeld werd gevraagd om een toelichting, had de host geen goed antwoord en ging de persoon het even Googelen. Vervolgens, tijdens het Googelen was de host blijkbaar vergeten dat er nog een naakte vrouw in een van zijn webbrowsers openstond. Dit kan natuurlijk niet door de beugel met een serieus bedrijf in een sessie. Tot slot, in nog een poging voor een 2e quiz te starten (we waren niet geheel verwonderlijk snel door alle vragen heen), startte de host een quiz van een ander bedrijf, met naam en rugnummers van de betreffende deelnemers zichtbaar op het scherm. Ook dit geeft aan dat er niet zorgvuldig met klantgegevens wordt omgegaan.
* De nazorg was helaas ook ondermaats. Ik heb in alle redelijkheid een nette mail gestuurd met uitleg over de ontevredenheid met een redelijke termijn, om mij te benaderen, om te kijken hoe we dit netjes op kunnen lossen. Helaas, ook hieraan werd geen gehoor gegeven.
Dit alles maakt dat de gehele ervaring met Digiborrel bijzonder teleurstellend was (van eerste contactmoment tot en met de nazorg). Ik vind dat iedereen deze ervaring mee moet kunnen nemen, voor een weloverwogen keuze voor een digitale borrel bij dit bedrijf.

Antwoord van Digiborrel.nl
borrelen
Super leuke borrel gehad met onze collega's! Echt een aanrader. Fijne communicatie vooraf
Uitstekend alternatief voor vrimibo
Uitstekend alternatief voor vrimibo
Op vrijdagmiddag hebben wij (25 collega's) met een lekker hapje en drankje Ranking the Collegae gedaan via Digiborrel. Natuurlijk spreken we liever fysiek af maar dit was zeker second best en voor herhaling vatbaar. We zijn heel blij dat we in deze tijd toch nog een beetje gezelligheid en vrolijkheid op de digitale werkvloer kunnen creëren. Er is een hoop lol en gezelligheid geweest tijdens de borrel dus het voelde bijna weer als vanouds. Hartstikke bedankt!
Aanrader! Ook voor grote groepen.
Met een groep van 50 personen de pubquiz gedaan. Erg vermakelijk met originele vragen. Ondanks de grote groep was het erg overzichtelijk en goed te doen. De hapjes in de digiborrel box vielen ook erg in de smaak!
De borrel was super
De borrel was super, goede service en begeleiding!
zeker voor herhaling vatbaar en raad ik iedereen Digiborrel aan!
De Digiborrel was een succes
De Digiborrel was een succes. Online maar echt anders dan een vergadering. Het spel zorgde voor lachsalvo’s en hebben we elkaar nog beter leren jennen
Fantastisch gezellig event
Fantastisch gezellig event!
Mijn team heeft ervan genoten net als ik! Het pakket was super, lekkere hapjes en dranken. Gezelligheid troef en veel gelachen!
Heerlijk borrelpakket
Was een leuke digitale borrel mede door het heerlijke borrel pakket!
Super kerst borrel gehad met…
Super kerst borrel gehad met digiborrel. Hele enthousiaste host die iedereen in de juiste sfeer kreeg. Leuke vragen bij de pubquiz en mooie pakketjes thuisgestuurd gekregen.
Super kerstborrel met Digiborrel
Super kerstborrel gehad! We willen het team van Digiborrel bedanken voor de goede zorgen.
Jullie regelen het echt fantastisch. Het was voor onze de tweede keer en we hebben weer ontzettend veel plezier gehad! Thanks super Digiborrel team😀
TOP!
We hebben een erg gezellige avond gehad. Lekkere hapjes en ieder een borrel naar keuze. Het is fijn dat de pakketten bij iedereen thuisbezorgd worden en het entertainment is geweldig geregeld met KAHOOT! In Coronatijd een ideale oplossing voor een gezellige tijd met je team!
Borrel was onwijs gezellig in deze…
Borrel was onwijs gezellig in deze tijden, alles is keurig geregeld en afwijkingen in het proces werden adequaat opgepakt. Enige minpunt was dat de inhoud van de dozen iets tegenvielen, had er meer in gehoopt (zeker gezien het formaat). Tot slot nog complimenten aan onze host Monique, leuk gedaan.
Eens maar nooit weer!
Het eerste digi-borrel pakket is hopelijk ook de laatste!
3/4 van de doos is lucht. Alleen het flesje cola en flesje appelsap is bruikbaar, de overige 3 zakjes zeewier of soja-zoutjes zijn smerig, echt niet smakelijk. Niemand thuis vond ze te eten.
Goede leer voor de volgende keer; digi-borrel eens maar nooit weer. Geen aanrader.
Naar aanleiding van bovenstaand bericht (17/12) nam een medewerker van Digiborrel contact op voor uitleg. Hij vertelde dat de keuze voor de borrelbox bij de opdrachtgever van mijn organisatie ligt; hij zou nu dan ook deze benaderen. De medewerker van Digiborrel verzocht me dit bij de recensie te vermelden. Ik bevestigde desalniettemin dat deze box voor mij een teleurstellende ervaring was.
Ter compensatie werd me een alternatieve box aangeboden. Na enkele weken ontvangen.

Antwoord van Digiborrel.nl
Positieve ervaring teams-borrel
Voor 33 collega's een gezellige digitale borrel geregeld met Ranking the Colleagues. Heerlijke hapjes, vlotte levering (de dag na betaling al). Dus allemaal top verlopen, communicatie was ondanks de drukte helemaal op orde. Goed geregeld team DigiBorrel!
Super!
Het was een superleuke borrel, lekkere snacks in de pakketten! Grappige quiz, duidelijke uitleg, alles klopte!
Afstemming ging ook heel snel en makkelijk. Aan te raden!
Digiborrel? Doen!
Digiborrel aangevraagd voor een kleine 200 studenten. het hele proces verliep vlekkeloos van begin to eind. De gastheren waren echte gangmakers en we zagen veel blijde gezichten. Een aanrader.
Digiborrel
Wij hebben met ons team van 13 personen een digiborrel met borrelbox en Quiz gedaan. Het was super leuk en gezellig.
Wat een service!
Wat een service!! Alles ging goed en snel, leuk pakket en super op tijd. Helaas heb ik de verkeerde keuze (blijkbaar) gemaakt want ranking the collega's ging niet door omdat een collega dit weigerde. Volgende keer de PubQuiz bij digiborrel!!
fantastisch ook met een hele grote groep
Met een groep van 125 personen een digitale borrel via digiborrel georganiseerd, je wilt tenslotte in deze moeilijke tijden toch graag iets leuks doen. In mijn geval hebben we zelf een pubquiz gemaakt en aangeleverd, was geen enkel probleem en werd erg leuk ontvangen. Oom gekozen voor een verbinding via MSteams, werkte erg goed. Goed team bij digiborrel, uitstekende service, alles gaat van een leien dakje. Het borrelpakket was ook heerlijk, lekkere hapjes en kwalitatief goede drankjes, kortom een geweldige ervaring. Zelfs aan te bevelen na de Covid19 periode. Hartelijk dank nog, mede namens 125 enthousiaste deelnemers
Superleuk!
Het eerste contact was gezellig en correcte service. December maand is een drukke tijd voor de post. Mij was verteld de pakketten op een donderdag zouden worden verzonden en op de vrijdag hadden velen al hun pakket. De borrel zou een week later plaatsvinden. Dus ruim op tijd. Onze wens was een Sintpakket, dat is niet gelukt. De host Annemiek heeft het goedgemaakt. Ze deed het entertainment Truth or Fiction superleuk, veel gelachen, we kregen de kans om uit te leggen hoe we op het verhaal kwamen en daardoor leer je collega's beter kennen. Als laatste: onze directeur was als Sint verkleed, dat maakte het begin erg leuk. Superbedankt!