Digital License

Top service! Windows 10 pro aangeschaft en geïnstalleerd. Product code werkte in eerst instantie niet. Mailtje gestuurd en kreeg binnen een paar minuten reactie. Met een kwartier Was Windows geactivee... Toon meer

Oorspronkelijke code die gestuurd werd leek niet te werken. Telefonisch waren ze niet bereikbaar en via e-mail niet snel antwoord. Via de site chat meteen geholpen en is het binnen een paar minuten... Toon meer

Foutloze installatie. Wel hulp nodig gehad en gekregen bij de activering. Zelfs op deze Hemelvaartsdag kreeg ik binnen een kwartier een perfecte oplossing en uitleg via de mail. Topkwaliteit! Frans

Voor een zeer schappelijke prijs krijg je het complete Office pakket. De installatie verliep niet vlekkeloos maar eventuele problemen werden op heel korte termijn opgelost, zelfs op zondag! Deze afte... Toon meer

Alle reviews

(2.227)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een service, super gewoon

Had al een paar keer een Windows 10 Pro licentie gekocht. Nu de laatste code werkte echter niet, mailtje op zondag en .. 5 minuten later nieuwe werkende code! Kan gewoon niet beter!

2 mei 2021

Schappelijke prijs en super service!

Deze aftersales service is voor mij de 5 sterren waard.

2 mei 2021

Snelle levering per e-mail met een…

Snelle levering per e-mail met een duidelijke instructie. Toen ik niet uitkwam vanwege mijn Windows 10 hardnekkige s- modus blokkade, heeft een lieve 😊 dame mij enorm geholpen met de installatie!
Ik ben er superblij mee!👍🏽Thank you very much!👍🏽😊

16 april 2021

Werkt prima

Werkt prima, volg netjes de instructies in de mail en alles komt goed!

10 april 2021

Office aangeschaft

Office aangeschaft, code gelijk ontvangen.
Na een aantal weken kreeg ik wat problemen. Dit werd gelijk binnen enkele uren opgelost door John. Super service!

Goed product voor een mooie prijs.

7 april 2021

Super service!!

Ik kreeg, als ouwe digibeet, het aangeschafte office pakket maar niet aan de gang. Met alle geduld werd ik geholpen en alles werkt weer perfect. Geweldige service! Aanrader!!

7 april 2021

Geweldige service aftersales

Excellent in prijs, maar ook in service.
Twee jaar geleden een office pakket gekocht en door een update van Apple onbruikbaar geworden. Toen ik Digital Licence mailde met verzoek om me uit die situatie te halen, kreeg ik een link om het hele Office pakket nogmaals te downloaden en te installeren. Geen gezeur, buiten hun schuld, maar toch perfect opgelost met ook nog prima begeleiding vwb de installatie. Dit kom je niet veel meer tegen!

31 maart 2021

Zeer tevreden!

In eerste instantie sceptisch gezien de prijs. Toch besteld, betaald en binnen de 15 minuten had ik de mail met licentie. Alleen nog downloaden en installeren, alles werkt naar behoren. Kortom zeer tevreden!

30 maart 2021

Office 2019 gekocht

Office 2019 gekocht na de installatie werkte het niet.
Digital License gebeld kreeg Fatima aan de lijn moest eerst de oude office verwijderen.
Gedaan en na de installatie kreeg een foutmelding
Mail gestuurd met de melding kreeg een mail met een link.
Daarna weer een foutmelding.
Vandaag met Gino gechat over het probleem kreeg gelijk een nieuwe link en alles werkt perfect.

Bedankt Fatima & Gino

22 maart 2021

Top service voor goedkope prijzen!

Top service voor goedkope prijzen!

Mijn office code werkte niet bij het overzetten naar een andere PC.
Even een mailtje gestuurd en na 5 minuten werd mijn PC overgenomen via Teamviewer om te code te heractiveren.

Zeer tevreden!

17 maart 2021