Top service! Windows 10 pro aangeschaft en geïnstalleerd. Product code werkte in eerst instantie niet. Mailtje gestuurd en kreeg binnen een paar minuten reactie. Met een kwartier Was Windows geactivee... Toon meer
Digital License
Oorspronkelijke code die gestuurd werd leek niet te werken. Telefonisch waren ze niet bereikbaar en via e-mail niet snel antwoord. Via de site chat meteen geholpen en is het binnen een paar minuten... Toon meer
Foutloze installatie. Wel hulp nodig gehad en gekregen bij de activering. Zelfs op deze Hemelvaartsdag kreeg ik binnen een kwartier een perfecte oplossing en uitleg via de mail. Topkwaliteit! Frans
Voor een zeer schappelijke prijs krijg je het complete Office pakket. De installatie verliep niet vlekkeloos maar eventuele problemen werden op heel korte termijn opgelost, zelfs op zondag! Deze afte... Toon meer
Floor 13, Offices 1303, Budget Business Center LLC, Aspin Commercial Tower, Sheikh Zayed Road, 2600289239, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
- +971 58 511 5417
Snel
Duidelijk
Echt top!
Superfijne service!
Superfijne service van Fatima en Jean Pierre bij het installeren van Windows en Office: hartstikke bedankt!
In het weekend direct geholpen
Na de aankoop van een product waren er problemen met de activatie. Via de chat op zaterdag direct contact gekregen met een medewerker van Digital License. Hij heeft me geholpen met de activatie en het was binnen 1 minuut geregeld. Top!
Op mijn vraag om ondersteuning deze…
Op mijn vraag om ondersteuning deze volledig en naar voldoening uitgevoerd;
subliem.
Vriendelijk geholpen om mijn probleem…
Vriendelijk geholpen om mijn probleem op te lossen.
Geen vraag was te veel.
Heel veel dank
In de eerste instantie werkte mijn…
In de eerste instantie werkte mijn Outlook niet maar na contact opnemen heeft Fatima mijn subliem geholpen, Ik ben dik tevreden!
De installatie van Office via telefonische ondersteuning .
De installatie van Office werkte en paar keer niet zoals het moet. Steeds meldingen gekregen dat het niet geactiveerd is. Antwoord gekregen via mail om het via telefonische ondersteuning te doen. Daarna perfect normaal. THX! 5 Stars verdiend.
Perfecte telefonische ondersteuning
De installatie van Office lukte niet goed. Bij de telefonische ondersteuning bleek er nog oude outlookdata aanwezig. Prima hulp gehad.
Helpdesk bij ondersteuning installatie Microsoft office 2019
Ik heb vanmorgen contact gehad met een van uw medewerksters omdat ik wat problemen ondervond met de installatie van het door mij aangeschafte office pakket.
De medewerkster heeft mij zeer correct met de installatie geholpen en alles werkt prima inclusief een up-date.
Kortom een zeer goede ondersteuning, aanbevelingswaard en dat vind ik belangrijk, bedankt.
Adrie Boele.
Ik ben goed geholpen mijn computer werd…
Ik ben goed geholpen mijn computer werd overgenomen en het programma werd geinstaleerd.
Niet goed.
Windows 10 Pro en Office 2019 Professional gekocht. Installatie is bijzonder en erg omslachtig, maar uiteindelijk de spullen aan de praat gekregen.
Eén maand later (?!) krijg ik in Office de melding dat mijn producten niet geactiveerd zijn en dat ik een code moet ingeven. De verstrekte code tijdens de bestelling werkt niet.
Volgens de website zijn ze 7 dagen per week telefonisch bereikbaar, maar op zowel de zaterdag, zondag als maandag krijg ik te horen dat het nummer nu niet te bereiken is. Op de vrijdag ervoor per mail mijn probleem aangegeven, en op zpndagmiddag werd een nieuwe code toegestuurd. Maar ook die werkt niet. Ik kan op dit moment dus niet werken in Word, Excel, etc. De programma's zijn gelocked door Microsoft.
Ik ben voor mijn werk afhankelijk van deze programma's en. Het is dus bijzonder vervelend dat het niet werkt. Dat iets niet werkt kan voorkomen, maar zorg er dan voor dat de klant direct geholpen wordt.
Na weer meerdere keren gebeld te hebben op de maandag, blijkt dat ze niet bereikbaar zijn en kan ik een voicemail inspreken. Ook de chatfunctie op de website werkt niet.
Gemaild, voicemail ingesproken, via de chat geprobeerd, maar ik krijg geen contact en er wordt niet gereageerd.
Twee jaar geleden bij een nieuwe laptop ging het goed, nu bij weer een nieuwe laptop gaat het dus fout.
- edit - Na drie dagen op maandagmiddag teruggebeld en een nieuwe code per mail ontvangen die wel werkt.
Goedkoop en Goede service
Ik had eerst wat problemen met dat windows 10 activatie maar ik ben al gauw geholpen door de snelle en active klantenservice.
Vorige zaterdag een licentie 2019…
Vorige zaterdag een licentie 2019 office gekocht . Beetje problemen gehad maar toch goed geholpen door de klantendienst.
Zeer betrouwbare site en goede service!
Fantastische service
Fantastische service, geweldige helpdeskmedewerkster hielp me zeer competent en professioneel met Mijn probleem met installeren.
Office programma's
Digital License heeft de beste prijs condities om Office programma's te kopen, die dan ook van een uitstekende kwaliteit zijn.
Het personeel waarmede je contact kunt hebben zijn super vriendelijk en efficiënt. Zij zijn de beste in hun categorie, nooit beter vriendelijker en geduldiger meegemaakt. Dikke proficiat en oprechte dank voor de hulp.