4,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

God service… !

Købte en Ford Fiesta der og efter 4,5 måned mistede den kompresion på den ene cylinder og havde den inde hos en ford forhandler. Ringede til michael og forklarede ham situationen, han sagde jeg lige skulle sende den ned til dem og så ville kigge på den. Dagen efter fik jeg en sms med den var klar, de havde en toppakning på en dyse og det jeg uden beregning 🙏🏻

24 september 2025

God kundepleje

Mine forældre bruger altid Michael og hans team til værksted og service. De er rigtig glade for servicen!

10 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er rigtig glade for at have valgt…

Vi er rigtig glade for at have valgt Dinbil, som mekaniker.
Ikke nok med, at de ordnede vores bil til ug.
Der bliver ikke givet op lige med det samme.
Vi blev mødt med imødekommende hed, åbenhed og følelsen af, at det er mennesket først, der bliver set, derefter bilen.
Vi er slet ikke et ikke i tvivl, om deres kompetence.
Vores bil skulle have en ny motor, det tog en lille uge, så var den kørende.
Vi vil helt sikkert, anbefale Dinbil.

Charlotte og Mikael Engebjerg

12 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god, hurtig og professionel oplevelse...

Hurtig håndtering, troværdig og professional vejledning til mig og min søn i forbindelse med handel af brugt personvogn. Vi har specielt imponerede over den effektive og hurtige respons, hvis der var spørgsmål og behov for afklaring under handelsforløbet.

Tak til indehaveren og din-bil.com for en god oplevelse.

19 juni 2025

Super super service

Har aldrig oplevet sådan en super service, her kunne nogle forhandler lære noget. Havde problemet med motor på bilen, Michael sagde med det samme at den tog de, bilen kom på værksted, de prioriterede at få bilen lavet og var klar indenfor 2 dage, super super service, tak Michael

24 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er efter handlen man oplever…

Det er efter handlen man oplever servicen 👌🏻

Vi købte i sommers en Audi A6 , hos Michael ved Din-bil.com. Rigtig god oplevelse . Fra første møde til endelig handel, og hentning af bilen

Efter nogle måneder her , går der desværre en styre boks . Skriver til
Michael . Og efter kort tid ,
Kommer der svar retur .. at det
Skal det kigges på
Ikke så meget bøvl og biks .

Vi er virkelig tilfredse med handlen her . Og kommer gerne igen næste gang , vi skal ha ny bil

Stor anbefaling her fra 👍👍👍

30 oktober 2023

Super god service!

Super god service, kvalitet og vejledning...

Har købt 2 biler gennem Din-Bil og har altid gået derfra med et super godt indtryk og fået gode råd og vejledning, ift. valg af bil. Det gjorde også at jeg henvendte mig hos dem først, da jeg skulle skifte igen. De gange jeg har haft bilen inde til service, kan man virkelig mærke at de går op i deres arbejde og i at give en god service, som gør man får tiltro til dem.

Kan til enhver tid anbefale Din-Bil både som forhandler og værksted, og tror også, at det er hos dem jeg skal handle, når næste gang kommer :)

6 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utroværdig brugtbilsforhandler - 0 stjerner

Jeg handlede bil hos Din-bil.com i september 2020
- jeg bor på Sjælland, hvilket blev udnyttet, så det ville blive mere omstændigt at reklamere.
Jeg købte en Mercedes C220d, 2,2 AMG der var udbudt til kr. 350.000, og vi aftaler i telefonen at prisen skal være på kr. 325.000 og så får han min i bytte, aftaler vinterdæk (dem jeg fik, passede overhovedet ikke til bilen, der udover er dækkene alt for gamle - så jeg har bare fået noget "random" gammelt fra loftet med i bilen. Hvis han havde haft hjulene af bilen, havde han set, at de ikke passede.
Der bliver efterleveret 4 uoriginale alufælge (det er fint), bilen jeg har købt har dæktryksmåler, men på disse fælge, er der ikke nogle censorer, så det må jeg også lige ringe og bede ham sende.
Da jeg gjorde ham opmærksom på at dækkene var for gamle, sagde han bare, at det kunne han ikke tage sig af. For det havde været en "side-gevinst" at jeg havde fået dem med.
Jeg havde utrykkelig bedt om at lave en aftale incl. vinterdæk, så han kunne jo bare havde nævnt en pris - og så ville det jo havde været op til mig, hvorvidt jeg ville acceptere det...

Han lover tillige, at lave service på bilen til jeg skal hente den, men giver samtidig lidt udtryk for, at det bliver svært at nå - Og alligevel aftaler han med mig, at jeg godt kan komme og hente den. Istedet for at sige, at han skulle bruge X tid på det. Men de vælger at "lade som om der er udført service", det er ikke registreret nogle steder (servicebogen til Mercedes er elektronisk) men den havde han ikke adgang til??- hvorfor sælge biler man ikke har forstand på.
Da jeg havde haft bilen i 48 timer går den i nødprogram - og efter at havde været på 2 forskellige værksteder viser det sig, at den skal have nyt luftfilter. Hvilket igen bekræfter at sælger har løjet om udførelse af service på bilen - for det ville han havde set.
Grundet lang kø på motorvejen, tog det næsten 4 timer at køre til Kolding, og sælgeren skulle ud af døren (havde han fortalt mig i telefonen). Hvilket han udnyttede og har i slutsedlen undladt at skrive den aftalte pris for min og taget fuld pris for den jeg skulle købe.
Når man føler sig presset, kunne godt mærke at han var irriteret over, at jeg kom så sent - synes jeg det er under AL KRITIK og virkelig den dårligste service at byde kunder, fordi man kommer fra Sjælland og er pige. At snyde dem på den måde - det er ikke ORDENTLIG OPFØRELSE.
Der var ikke en gang tid til ordentlig aflevering af bilen til mig - vi stod udenfor i regnvejr, så det blev jo forjappet og han skulle ud til middag.
Jeg kom for at hente min drømmebil, og sidder tilbage med den værste oplevelse af at være blevet snydt.
Han kunne bare havde holdt fast i, at han ikke kunne nå at gøre den klar - og så havde jeg taget mig ordentlig tid til at læse tingene ordentlig igennem inden jeg underskrev (Jeg troede virkelig ikke, at han kunne finde på at snyde mig i den grad som han har gjort - han virkede faktisk troværdig)
Af slutsedlen fremgår nemlig: "at der ikke indgår byttebil i handlen" og på siden for køb af bilen står kr. "-".
Min naivitet har her kostet mig "dyrt", fordi man tror det bedste i mennesker.
Det kan godt være, at min Opel Astra fra 2010 ikke var noget værd i hans øjne, men jeg efterlader den faktisk - han har jo i grunden bare "beholdt" den - og afmelder den først efter næsten 3 uger.
Pas på med at købe dyre specielle biler HOS DIN-BIL.COM, de overholder ikke deres aftaler og snyder dig i sidste sekund - vær SKARP på, hvad der står i købsaftalen og læs den grundigt inden underskrift.
En rigtig krejler.

10 januari 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.