DinClairvoyant Reviews

4,7

Fuldstændig fantastisk oplevelse. Det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Thomas er super behagelig og omsorgsfuld at snakke med og meget dygtig med nogle helt særlige evner. Wow. Jeg havde både... Toon meer

Virkelig en god oplevelse. Thomas er meget dygtig og jeg skal helt sikkert have booket en tid hos ham igen til afdødekontakt.

Udover at være meget behagelig, har Thomas været spot on, ifh de tematikker der er i mit liv. Udover clairvoyance, har jeg også haft afdøde kontakt med ham. Og der var ingen tvivl om hvem de 2 fami... Toon meer

Jeg har haft et forløb over tre gange med Thomas og har oplevet, at sessionerne har været helende og bragt ro. Thomas har ikke alene nogle helt særlige clairvoyante evner, men er samtidig et indsigtsf... Toon meer

1. Alternatieve genezer

Clairvoyant rådgiver med speciale i Afdødekontakt og Personlig clairvoyance. Som din clairvoyante rådgiver hjælper jeg dig med at få værdifulde budskaber og indsigter fra den åndelige verden. Jeg tilbyder clairvoyance, kontakt til afdøde og dybdegående spirituelle coaching forløb – skræddersyet til dig, der ønsker mere mening, retning og forbundethed i livet.

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jeg kan 100% anbefale Thomas

Jeg kan 100% anbefale Thomas.
Han gav mig præcis hvad jeg havde brug for, og på en måde hvor det er muligt at arbejde vider med, de informationer jeg fik. Thomas kom hjem til mig privat, hvilke for mig var en kæmpe luksus. Han er meget etisk, hvilke har en stor værdi hos mig.

26 juni 2025

Nærværende og i kontakt

Jeg stillede to spørgsmål og modtog lydfil med svar. Thomas formidler med ro og nærvær, hans ord strømmede igennem min krop og jeg følte mig set, løftet og i kontakt med mig selv. Skarpe fornemmelser af mig og min vej. Han har en særlig ydmyg tilgang - som at han holder rummet for dig på allermest omsorgsfulde måde. Ægthed og kærlighed. Er det som jeg følte. Af hjertet tak fra Camille ♥️

4 juli 2025

Jeg vidste ikke om jeg troede på det

Jeg vidste ikke om jeg troede på det, men tænkte nu prøver jeg, jeg bookede 30 min tlf afdøde kontakt, da jeg lige havde mistet min søster , hun var ikke bisat endnu.
Det var en helt fantastisk forløsende 30 min , jeg har talt med min søster og far .
Min søster sagde at jeg skulle sige til hendes mand noget , som fik ham til at måbe , for det var deres hemmelighed som ingen kendte til . Jeg fik tilsendt en lydfil bagefter. 500 kr jeg har det så forløsende

12 maart 2025