Rigtig fint udvalg af forskellige (sjove) varer, hvor vi også ramte et tidspunkt, hvor vi fik gode tilbud på nogle af varerne. Rigtig godt sted at finde fx julegaver til store og små, som er lidt ande... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi skulle bruge et oximeter i en fart, og DinGadget var ikke alene billigst men lovede levering næste dag i modsætning til flere andre. Det holdt - 26t 59m fra ordrebekræftelse til levering i GLS pakk... Toon meer
Jeg havde netop trykket ok på bestillingen og straks modtog jeg en email med bekræftelse. Ordlyden var sød og humoristisk og jeg følte, at mine varer var i gode hænder hos pakkemonsteret... Toon meer
Elendig kvalitet og kundeservice. Har købt en julegave online og modtager produktet i en beskadet kasse ( som er en del af gaven, og man kan derfor ikke bare bruge en anden ) jeg anmelder kassen som l... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dansk webshop som sælger gadgets og smarte hverdags genstande.
Contactgegevens
Kirkegade 1A, 9460, Brovst, Denemarken
- Kontakt@dingadget.dk
- dingadget.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Intet at klage over her
Intet at klage over her. Bestilte et sæt spikeball pro sat ned med 30%(!!) og det ankom dagen efter.
Bestilte et produkt tilbage den 14…
Bestilte et produkt tilbage den 14 februar men har stadig ikke modtaget noget endnu. Skrev til dem for 2 dage siden men har stadig ikke fået noget svar. Det synes jeg er for dårligt. Thumbs ned herfra.

Antwoord van DinGadget
Bedste kundeservice nogen sinde
Jeg er dybt imponeret over deres kundeservice, jeg har fået en ubeskrivelig god service. 😀🙏👍
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her igen.
Endnu engang tusind tak for den service jeg fik, og min pakke modtog jeg hurtigere end forventet. Jeg bestilte 9. December og 10. December fik jeg pakken. 👍👍🙏😀
Forfærdelig hjemmeside
Forfærdelig hjemmeside. Men får ikke det der står i beskrivelsen med!
Sikke en skøn service og hurtig…
Sikke en skøn service og hurtig reaktion..
Jeg havde købt 3 lysende nøgleringe med billige.. Desværre var det kun en’ med lys, og en’ med svag lys..
Jeg skrev til KundeService, dagen efter fik jeg svar, Om at der ville blive eftersendt nye batterier..
I dag, 2 dage senere har jeg frit modtaget nye batterier, uden mer’ udgift
Så kan kun anbefale DinGadget.dk
Jeg bestilte 2 stk…
Jeg bestilte 2 stk puls/blodtryksmålerer til fungermåling hos din ganget.dk
Super hurtig levering,og de fungerer fantastisk.
En lille handy ting til førstehjælps kassen eller i bilen
Virkelig god kundeservise
Dybt imponeret over 1 dags leveringstid
Waow, jeg troede ikke på at det var den ordre der ankom, som blev leveret dagen efter og endda på en lørdag. Lynhurtig levering, bestilte fredag morgen og den var klar til afhentning lørdag formiddag.
Det er definitionen af en fantastisk service.
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering - alt er som det skal være. Handler gerne her igen :)
Super hjælpsomme og kompetente…
Super hjælpsomme og kompetente medarbejdere som oven i købet er utrolig venlige. Hurtig levering uden problemer.
Fantastisk kundeservice fra Martin
Fantastisk kundeservice fra Martin.
Jeg havde lavet en ordre hvor min mobilepay frøs under betalingen, den havde dog reserveret beløbet.
Jeg skrev en besked via deres mail / kontaktformular.
Fik svar indenfor et par timer med refundering af beløb da der var sket en fejl under betaling.
Jeg laver en ny bestilling og modtager varen dagen efter.
Varen jeg bestilte var et Squidgame kostume med tilhørende maske.
Kvaliteten af tøjet var langt over forventning.
Masken: mønsteret var en lille smule offset og en anelse mindre end forventet men alt i alt udmærket !
Jeg skrev en kort besked for at gøre dem opmærksomme på det uden det egentlig var et problem.
Fik svar indenfor 10 min.
De var så venlige at refundere beløb for masken, uden jeg havde bedt om det .
Se det må man f**me kalde god kundeservice!
5 stjerner herfra !
Bestilte fredag og modtog lørdag
Bestilte fredag og modtog lørdag. Helt fantastisk service jer op mod jul.
Modtog pakken, så man bestemt ikke kunne se hvad der var i den. Humor med en ostekages.
Har nu ikke pakket den op, men er sikker på alt er som det skal være☺️
Ikke sidste gang jeg bestiller hos jer.
Takfor den fine service og god jul til jer.
Købte en 3d pen
Købte en 3d pen, i kassen skulle der være flere forskellige farver, men vi valgte at købe ekstra farver da den var til et jule projekt, jeg havde forstået var flere ekstra farver. Det viste vi modtog en 3d pen med brun, sort og lilla i kassen med pennen. Ekstra farverne , var EN ekstra farve i sort. Det hele til knap 500 kr. Nu skal jeg ud og bruge penge på farver et andet sted inden vi kan bruge pennen.
Utrolig misledende.
Dårlig kundeoplevelse
Hurtig levering.
Jeg købte en vare, men besluttede mig så lige efter, at købe endnu en vare. Jeg opdaterede min kurv, og skrev i kommentar feltet, at jeg naturligvis kun skulle have én af hver vare. Alligevel sendte de 2 pakker og trak beløbet for begge pakker.
Jeg spurgte om de ville betale returfragten, men bliver henvist til betingelserne.
Jeg synes det er rigtig dårlig kundeservice. Man burde nok have stillet sig undren over, at kunden skulle have to af samme vare i to forskellige pakker. Der virker det til, at man bare har slået hjernen fra.
Når jeg så endda skriver i bemærkningsfeltet, at jeg kun skal bruge én af hver, hvor det så åbenbart bare bliver ignoreret. Som minimum så havde det været fint lige at æde fragtomkostningerne.
Købte en massagepude
Købte en massagepude, som efter et par ganges brug ikke længere virker. Mange af varerne virker til at være af dårlig kvalitet desværre. Vil ikke anbefale at købe herfra.
Defekt vare
Købte nogle AirPods der inde som ikke kunne oplade og ham jeg snakkede med sagde bare jeg kunne sende dem tilbage og så ville de sende nogle tilbage igen hvis de vurderede de var defekte (der skulle jeg selvfølgelig også betale fragten) helt fint right men det koster selvfølgelig 2/3 af prisen på de AirPods jeg købte like det gir sgu da ikk mening at det er så dyrt
Hurtig levering og ved en defekt vare…
Hurtig levering og ved en defekt vare sendte de hurtigt en ny.
Hurtigt levering men det ligner noget…
Hurtigt levering men det ligner noget der købt på shein og der var ingengang klisterbånd på så æsken var lukket.
Hurtig levering
Købt en candiflos maskine.
Kon 2 dage efter. Ok
Det er en gave til den 26-7.
Og den har virket stadig.
Det eneste ulempe er at 1 kg sukkeret koster 100kr. Men det kan han ikke gøre noget ved. Da han ikke har sikkert. Hæhæ.
Den billigste pris jeg kunne finde på…
Den billigste pris jeg kunne finde på nettet, og hurtig levering.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.