dinmarfashionstore.nl Reviews

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Wordt hier altijd heel goed geholpen in en buiten de winkel. Als ik vragen heb stuur ik ze een bericht op hun socials en krijg ik snel en duidelijk antwoord. En in de winkel krijg ik volledige aandacht en goeie service. De kleding is van hoge kwaliteit en stelt mij tot op heden nooit teleur. Het is misschien een winkel voor een wat specerefieke doelgroep maar ik zal altijd iedereen aanbevelen om daar een kijkje te nemen!

15 november 2025

Geweldige winkel

Mijn ervaring bij Dinmar is altijd 100%. Veel persoonlijke aandacht voor de klant, er word goed geluisterd naar de wens(en) van de klant, de webshop is makkelijk en de service is gewoonweg goed. Er is ook voor iedere prijsklasse wel wat te koop.
Ik rij niet voor niets met regelmaat van uit Den Bosch op en neer om te shoppen bij Dinmar. Tot snel weer !

18 november 2025

Al vanaf dag 1 klant bij Dinmar!

Al vanaf dag 1 klant bij Dinmar!! Voor ieder van ons gezin is er iets moois te scoren. Altijd top geholpen door een heerlijk team. Een echte aanrader ❤️

16 november 2025

Ami Paris jeans

Nadat ik via Instagram een DM had gestuurd om te vragen of een model broek van Ami Paris nog beschikbaar was, werd ik geholpen door Marcel. Hij heeft de broek zelfs persoonlijk aangetrokken om te laten zien hoe de maat zou vallen en stuurde daarvan een foto.

De dag erna ben ik de broek gaan kopen in de winkel. Ik kom al sinds de opening bij deze winkel; ze zijn altijd eerlijk over of een kledingstuk je goed staat of niet, en ze hebben elke keer weer de leukste nieuwe items.
Super geholpen

Thnx Marcel en Kelly!