Din Min Trafik Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En kæmpe tak til Jakob, som er en fantastisk kørelærer. Han formår at gøre undervisningen både sjov og afslappet, samtidig med at han er meget professionel, rolig og tydelig. Jeg følte mig godt t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuldstændig fantastisk forløb med en virkelig kompetent og dygtig kørelærer, Jacob. Tusind tak for en god oplevelse og et skønt forløb! Jeg kan kæmpestort anbefale dinmintrafik til alle der gerne vil... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min bror og jeg har taget MC kørekort hos Din Min Trafik, og oplevelsen med Jacob som kørelærer har været fuldstændig fantastisk. Jacob er en meget unik underviser, for ikke at sige et meget uni... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil klart anbefale den her køreskole. Jeg havde teori- og kørelærer Huriah, som er helt utrolig dygtig. Hun er virkelig sød og meget dygtig til at aktivere en. Jeg følte aldrig på noget tidspunkt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool
  2. Motorrijschool

Geschreven door het bedrijf

Din Min Trafik ApS er en køre- og trafikskole på Amager, der tilbyder køretimer og teoritimer til bil og MC. Søger du en køreskole for de lidt mere kræsne, er vi den rette skole for dig. Vi har udelukkende tilfredse kunder, og du vælger desuden din egen kørelærer. Desuden har vi stort fokus på at være en personlig køre- og trafikskole, der altid giver sig god tid til eleverne, og du får dermed en god oplevelse allerede fra start.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

37 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nærværende teori og verdensklasse kørerlærer

Denne køreskole består af lutter professionelle, rare og dygtige mennesker. Jacob er en indlevende, underholdende og dygtig teorilærer, der formår at holde selv timevis af teoriundervisning nærværende og interessant.
Den, der dog har den største stjerne hos mig, er min kørelærer Najma. Usandsynlig dygtig kørelærer, der med alskens tips og tricks sørger for at man husker det virvar af regler der er på vejene, og endnu vigtigere, som er et utrolig tålmodigt, behageligt og hjælpsomt menneske, der helt reelt ønsker det bedste for sine elever. Jeg kommer ikke til at savne køretimer, men jeg kommer til at savne at køre med Najma.
Alt i alt har Din min trafik oversteget mine forventninger til en køreskole - så tusinde tak til jer.

4 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende skole, og gode undervisere

"Min Din Trafik" er en køreskole, der skiller sig ud med sin moderne tilgang til køreundervisning og dedikation til elevernes succes. Køreskolen er kendt for sin venlige atmosfære og professionelle tilgang, hvilket gør det til et populært valg blandt kommende bilister.

En af skolens mest fremtrædende undervisere er Najma, som modtager mange rosende ord fra sine elever. Najma er ikke kun yderst kompetent og vidende, men også utrolig tålmodig og empatisk, hvilket er afgørende kvaliteter i en god kørelærer. Hun formår at skabe en tryg og støttende læringsmiljø, hvor eleverne føler sig komfortable med at stille spørgsmål og lave fejl, hvilket er en naturlig del af læringsprocessen.

Najma er også kendt for sin evne til at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov og niveau. Hendes klare og strukturerede undervisningsmetoder hjælper eleverne med at opbygge selvtillid og færdigheder gradvist.

19 juni 2024

Helt fantastisk køreskole.

Tog MC kørekort hos Jacob og må sige at Jacob er formidabel, til at undervise. Han formår at skabe en helt fantastisk atmosfære på teoriholdene, med sin helt egen måde, hvorpå alle føler sig godt tilpas og i en glad, god stemning. Man får lært tingene hurtigt og man føler sig behagelig sikker i Jacobs selskab. Det samme gælder i de praktiske timer, hvor det er fantastisk god og lærerig undervisning, men man samtidig slapper af og kan nyde turene. En helt fantastisk køreskole, som jeg i den grad kan anbefale.

18 juni 2024

Kæmpe anbefaling

Jeg tog MC kørekort hos Jacob og det var en stor fornøjelse. Jacob er super dygtig og lærer fra sig på en underholdende måde.
Jacob sørger for at alle elever kommer hurtigt igennem, så det behøver ikke tage meget mere end en måned.💪
Den varmeste anbefaling her fra!

27 mei 2024

Bedste køreskole!

Kan varmt anbefale denne køreskole! Virkelig venligt og hjælpsomt personale der fik kørekortsforløbet til at gå helt uden problemer. Som teorilærer havde jeg Jacob der gjorde det vildt godt! Han holder en vågen i undervisningen som han er god til at gøre underholdende:) Som kørerlærer havde jeg den sødeste Najma. Hun er fantastisk! Hun er rolig og tålmodig som gør hele forløbet rigtig behageligt — imens man stadig kommer hurtigt igennem. Hun er hyggelig at snakke med under kørslen og ønsker virkelig det bedste for sine elever! Med deres hjælp bestod jeg begge prøver i første hug! Tak til dem:)

23 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vælg den bedste og rigtige køreskole

Hvis du står og skal igang med dit kørekort, og ikke ved hvilken køreskole du skal vælge, vil jeg klart anbefale Din - Min trafik!
Jeg bestod begge mine prøver i første forsøg, med hjælp fra min teorilære Huriah, og min fantastiske kørelære Najma.
Hun er nede på jorden, snaksagelig og gør hele ens forløb med kørekort, til en rigtig behagelig oplevelse.
Har kun gode ting at sige om denne skole.
Hilsen Sara, som bestod sin køreprøve i dag.

22 april 2024

Bedste køreskole

DinMinTrafik er en helt fantastisk køreskole. Køreskolen er virkelig velorganiseret og passioneret for at levere det bedste kørekortsforløb.

Hele teoriundervisningsforløbet med Jacob var meget spændende og han var virkelig god til at inkludere alle elever i undervisningen ift. niveau og kendskab på forhånd.

Jeg var så heldig at få Najma som kørelærer, som er virkelig dygtig til at forklare og nem at lære af. Hun er super motiverende og engageret i sit arbejde + et altid højt humør når man er ude og køre. Forløbet var virkelig fleksibelt da Najma var rigtig god til at lægge køretimerne ud fra min kalender.

Jeg kan varmt anbefale DinMinTrafik 10/10.

18 maart 2024

Fantastisk kørekort

Jeg har haft et mega godt forløb, jeg har haft najma som kørelærer, hun var sådan en god lærer og har gjort mig ekstrem god og sikker i trafikken, hun tilpasset kørslerne efter mine behov, jeg vil stærkt anbefale at tage kørekort hos din min trafik

6 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste kørelære og køreskole

Din Min Trafik er en virkelig god køreskole. Top professionel og virkelig et godt personale. Sekretærene har gang på gang hjulpet mig hurtigt og effektivt og alle mine teorilærer har været virkelig gode og forståelige. Jeg fik Najma som kørelære da jeg startede og lige fra den første time var alt perfekt. Hun er fantastisk pædagogisk og man lære virkelig nemt fra hende. Hvis der findes en pris for den bedste kørelære i DK så fortjener hun den! Jeg har rost hende til skyerne til alle og det kan du også få lov til hvis du får hende som kørelærer. Tak for alt Najma. Det var de bedste timer og den bedste køreprøve jeg kunne havde oplevet - kun begrund af dig og din tålmodighed med mig. Tak Tak Tak. Jeg anbefaler så stort - både køreskolen og helt klart Najma❤️❤️❤️

5 maart 2024

Fantastisk forløb

Jeg blev undervist af Jacob i teori, hvoraf han gjorde et meget godt job. Som kørelærer have jeg Mohammed, han gjorde også et fantastisk Job. Overall er jeg meget tilfreds med hele forløbet og vil foreslå dinmintrafik til alle der ville tage et kørekort.

4 maart 2024

Bedste kørelærer, Najma

Efter at have dumpet min første køreprøve blev jeg anbefalet Najma, og det viste sig at være en fantastisk beslutning. Najma er den bedste kørelærer, jeg nogensinde har haft. Hendes tålmodighed og dedikation gjorde hele forskellen. Hun brugte tid på at forstå mine svagheder og arbejdede målrettet med mig.
Hendes undervisning var så omfattende, at jeg følte, at jeg virkelig forstod alle aspekter af kørslen. Hun tog sig tid til at forklare de små detaljer, som andre kørelærere måske har overset, og det gjorde en enorm forskel for mig. Da dagen for min anden køreprøve kom, følte jeg mig langt mere forberedt og selvsikker takket være Najmas støtte og vejledning. Jeg gik op til prøven, og efter kun 25 minutter blev jeg overrasket over at høre, at jeg havde bestået. Jeg kunne ikke have opnået det uden Najmas hjælp.
Jeg vil varmt anbefale Najma til alle, der ønsker en dygtig og støttende kørelærer. Hun har gjort hele oplevelsen positiv, og jeg er taknemmelig for hendes hjælp. Tusind tak igen <3
5 store stjerner herfra

22 februari 2024

Bedste køreskole

Bedste køreskole, kan klart anbefales. Hammzeh var mega god til at hjælpe og gøre mig til en god køre. Så de bedste ord herfra.

14 februari 2024

FEM stjerner til Najma og Din Min Trafik

Jeg kan VARMT anbefale Najma som kørelærer. Hun er meget tålmodig, motiverende og rar. Jeg synes, jeg har været meget usikker og haft svært ved at tro på mig selv på vejene, men Najma har været en fantastisk støtte, og altid troet på mig, så jeg i dag har fået kortet!!

Jeg kan også anbefale Din Min Trafik som køreskole. Meget professionelt og venligt personale. Jeg er en lidt "ældre" elev, så jeg sætter pris på professionalisme. Bliver også nød til at nævne Huriah Jabr, der er fantastisk teoriunderviser. Jeg troede teori var kedeligt. Med Huriah var det faktisk både spændende og nogle gode timer.

Så FEM stjerner fra mig :-)

11 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er kæmpe fan af Najma

Jeg er kæmpe fan af Najma! Jeg har haft to andre kørelærer i vanløse og de gjorde mig så usikker i trafikken. Najma fik hurtig rettet på på min usikkerhed. Jeg er det man vil kalde en voksen elev og jeg bestod køreprøven første gang! Tak for dig, Najma! Den største anbefaling herfra

8 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt klart en anbefaling herfra

Helt klart en anbefaling herfra.

Jeg syntes helt klart at du får en køreskole med god forstand på at få eleverne igennem trykt og rart. Information om de forskellige prøver samt bookinger blev altid fortalt og derfor ingen misforståelser.

Rar og sød personale hele vejen rundt.

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

4 december 2023

67 år og indehaver af kørekort til MC

For en uge siden bestod jeg og fik kørekort til motorcykel og en drøm jeg havde haft i mange år blev til virkelighed.Jeg vil gerne sige tak til dig, Jacob, for din tålmodighed og din tro på at jeg kunne og nu glæder mig nu til at skulle køre på de danske landeveje, når vejret tillader det.
Vi ses derude:-)
Lisbeth